IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• do ..

Няма да се плашиш! Да си ме чул да ти благодаря? Айде идвай да помагаш на добра воля, пък като стана милионер в евро ще ти връщам. Обещавам

Коментар

• АсторБг

Асторе,това че Карлос е познал без да иска посоката нека не те заблуждава.
      Човека не е много наясно с материята.
      "Защото добър фундамент = силен $ = слаба икономика и недоволен
      бизнес."
      Това е връх на невежеството.
      Няма такова животно като хем добър фундамент хем слаба икономика.
      Човека е пълен аматьор и ако го следваш в работата ти само въпрос на време е да се провалиш.
      Човека е тотаджия който удвоява загубите.Това неминуемо води до провал.
      Не ми благодари.Няма нужда.

Коментар

• za nicka

Нямам абсолютно нищо против теб и ника ти. Съжалявам само, че голяма част от постовете на Астор са изтрити от модератора, щеше да ти е интересно да ги прочетеш, около темата форекс се въртяха все ...
        Добре дошъл :-)

Коментар

• za nicka

Радвам се, че тогава и двамата сме наясно. Ами да не се занимаваме повече с моя ник. Става ли? То е като името. Всеки се гордее с това, което има.

Поздрави Наблюдавщ! Сигурен съм, че полека лека ще ме приемете. Какво ще правите иначе

Коментар

• АсторБг

Да, така пише най-отдолу на екрана :-)

Коментар

• до Наблюдаващ

Любимата ми песен е "Черната овца" на Ахат
              А също така много ми харесва и Poduene Blus Bend - Den Sled Den.

А когато се разбирам с някого, винаги бих го поздравил с Maria Neikova - Koziat Rog

Така че ще си запазя ника. Благодаря за съвета все пак!
              Темата е Форекс обаче нали?

Коментар

• АсторБг

Никой няма нищо против новите лица, но никът Астор е натоварен с много предистория в този форум, това е. Ако не искаш да се случват недоразумения помисли по въпроса за промяна на ника, това е моят приятелски съвет.

Коментар

• Теми за размисъл

С уговорката, че може да ви прозвучи наивно, поради младенческата ми възраст във форекса, но:
                  1. Дали има сериозни причини за днешното рязко движение на пазара или това е изнервена кратковременна реакция. И масирано затваряне на дълги за реализиране на печалба, и отваряне на къси, с оглед обръщане на тренда, големите можеха да направят при много по-добри нива, а тогава нямаше индикация за подобно нещо?
                  2. Възможно ли е да се мисли в посока използване нервността на пазара за постигане на тези нива, откъдето да се отворят дълги позиции, с оглед продължаващ възходящ тренд?
                  3. Доколко може да се вярва на една толкова скоростна реакция на добър фундамент, при положение, че фундаменталните данни действат инерционно.
                  И други от тоя род :-) Ако някой има желание, да сподели виждания.
                  Приятна събота и неделя!

Коментар

• АсторБг

Абе вие и с Астор ли се държахте така като дойде във този форум? Значи вие може да досаждате 1 час с въпроси, а друг като попита нещо - Мълчи бе, новобранец невъзпитан! Оставам с много лошо впечатление за отношението ви към нови членове. Имайте го в предвид. Така се създават само нови Асторовци. Давате ли си сметка?

Дон Карлос му намерих поста от 2.08 и е наистина много точен. Поздравления! Значи правилно съм се насочил към човека на деня. Ето го и поста:

"Не е толкова проста и еднозначна предизборната ситуация в САЩ. Ако Буш иска да спечели
                    изборите, а той естествено иска, това означава наистина "стъкмистика". Но не в посоката,
                    която ти предполагаш. Защото добър фундамент = силен $ = слаба икономика и недоволен
                    бизнес. Бизнесът, особено едрият е този, който дава парите за избори и купува гласове.
                    Следователно колкото повече приближават изборите, толкова по-лош фундамент и отлагане
                    на повишението на лихвите трябва да очакваме. Естествено Грийнспан отвреме навреме ще
                    говори колко е красиво всичко, но това ще е прах в очите на простосмърния избирател.
                    Инвеститорите искат цифри. Може би само безработицата ще намалява, пак заради масите,
                    но бюджетният дефицит и отрицателният баланс ще обезсилват тези данни. Ненапразно
                    последните две са подготвяни старателно и отдавна като слаби.
                    Тъй че по мое мнение, $ плавно ще пада. Ще растат високодоходните валути и еврото."
                    xxx
                    И между другото. Убедих се, че съм избрал правилният ник за мен.
                    Простащината, която я е имало някога, я е имало защото са я позволили!
                    Мисля, че тези времена отдавна си отидоха. За съжаление много хора не искат да погледнат в настоящето, а гледат със страх миналото и с надежда бъдещето.
                    АЗ ОБАЧЕ ЖИВЕЯ ЗА МИГА!

Има ли хора тук, които искат нови лица или да си ходя?

Коментар

• АсторБг

Докторе, направо ме смая? Аз го попитах само веднъж, а ти го пита 1 час и повече и виждаше, че не иска да ти отговори и пак го питаше. Някой нещо каза ли ти? Не! Защо сега ти постъпваш точно обратно и не проявиш малко търпение? При това попитах Дон Карлос.

Ако Доне толкова съм ти досадил като новобранец, че съм те питал веднъж, прощавай. Останах с впечатление, че си готов да споделяш тази вечер и бях готов да те изслушам. Сбъркал съм явно. Със здраве и от мен!

Коментар

• Теми за размисъл

Е уговорката, че може да ви прозвучи наивно, поради младенческата ми възраст във форекса, но:
                        1. Дали има сериозни причини за днешното рязко движение на пазара или това е изнервена кратковременна реакция. И масирано затваряне на дълги за реализиране на печалба, и отваряне на къси с оглед обръщане на тренда, големите можеха да направят при много по-добри нива, а тогава нямаше индикация за подобно нещо?
                        2. Възможно ли е да се мисли в посока използване нервността на пазара за постигане на тези нива, откъдето да се отворят дълги позиции, с оглед продължаващ възходящ тренд?
                        3. Доколко може да се вярва на една толкова скоростна реакция на добър фундамент, при положение, че фундаменталните данни действат инерционно.
                        И други от тоя род :-) Ако на някой има желание, да сподели виждания.
                        Приятна събота и неделя!

Коментар

• АсторБг

Астор извини ме че се намесих ..Но просто човек задава вьпрос и или му се отговаря или не.
                          Не може от това че някой не ти е отговорил /това си е негово решение/-не е любезно да се натрапваш с вьпроси ..Никой не е дльжен да дава отговори пряко волята си ..Нали..??Това исках да ти кажа ..Нищо друго.Приятна нощ на теб и на всички които все още са будни !!!
                          Лека нощ и приятна почивка !!

Коментар

• do AstorBG

Дон Хуан необходимо е не само да познаеш посоката но и нивата.
                            А за опциите +времето в което това ще се случи.

Коментар

• do Don Juan

Дон Хуан, аз си имам много проста система, но се обяснява с думи много дълго, ако искаш дай един мейл да ти я обясня. Мен не ми се свиди. Надявам се и ти да ми помогнеш малко

Много сте дръпнати тук в този форум. Сериозно. Като нарочите, че всички новобранци са Астор и мале, голям страх. Акъла ви е взел сякаш. Толкоз ли беше страшен, а и не може ли да гледаме напред?

Коментар

• Дон Карлос и Коко

Благодаря Ви за информацията, лека и успех следващата седмица.

Коментар

Working...
                                X