IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ами да

Ами обичаме се, да. Да се пукат завистниците, хе хе хе.
    Хайде споко, четете там и следвайте гласа на петела))))

Коментар

• Астро Валутен Анализ

Анализа си е много добър. Малко история :
      Ганн използва методи за прогнозиране на вероятни дати за пазарни върхове и дана , зависещи от слънчевата и лунната година. Същия през 1933 г. открива 479 позиций, от които 422 печеливщи.
      мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

• СИГАНИН

Няма да ти е от полза защото си предубеден - слушай петела си тая година и няма да згрешиш. Успехи и на теб - а сега сериозно Ганн си заслужава да бъде разбран

Коментар

• КОКО тези хора съвсем се побъркаха, ха ха

Не знам но аз наистина ако не тръгне нагоре ще си спретна една по-дълга почивка - в големите книги така пише. Имам 8 отворени позици от които 6 са за нагоре - ако пробие 1.29 касирам загуба която ще ми коства 6% от акаунта и отивам да почивам на планина за поне две седмици.

Коментар

• годината била на петела, ха ха

Та значи година била на моя петел, а? А аз мислех, че е моя, хи хи хи. КОКО я кажи другата да не е на дракона, че бая пари (и не само пари) ще трябва да събираме с Айшето докато го купим))))))))

Поздрави КОКО! Успех! Как мислиш, тези работи с астро анализи, тактики на адверса и тем подобни, дали ще ми бъде полезно да ги разуча)) Питам сериозно)) Понеже виждам, че ти си се захванал, да не оставам назад, хе хе хе хе хе.

Коментар

Goliama lubov goliamo neshto

Коментар

Нямам нищо общо с КОКО. Винаги съм го критикувъл с добри чувства и го уважавам за труда, който полага опитвайки се да се реализира на този труден пазар.
                КОКО желая ти успех! Поне аз и ти знаем, че сме двама много различни (а кой знае, дали толкова различни) субекта))

Коментар

• ббб

Споко! Вервам ти, хе хе хе

Коментар

• ббб

Е сега без да искам писах и като ббб вместо относно

Коментар

• струва ми се, че съм във филм на Хичкок

Писал съм само кат КОКО и ДИВАК - циганина ми беше един от най отявлените критици и по някога беше прав. Един от хората с които работя прави астро хороскопи и подобни неща но това е дълга тема.
                      Успех

Коментар

• КОКО

Изтрих го от всякъде.

Коментар

• струва ми се, че съм във филм на Хичкок

Вярно, е че имам доста развинтена фантазия, обаче от как се появи и тоя AstorBG не мога да се оттърва от усещането, че едни и същи лица си правят реклама като се заяждат със самите себе си. Та сега и КОКО почна да цитира петела. Много, много странно, мда... Да видим какъв ще му излезе края. А новия Асторчо и Дона си приличат като две капки вода. Дух мух и накрая нищо не казват. Та така си мисля де, може и да бъркам.

Коментар

• КОКО

Как стоеше въпроса с експерта Е1 и четвърта версия на Метатрейдър? Би ли ми припомнил къде в Yahoo е групата по въпроса, аз се регистрирах в Metatrader_Experts_Indicators или нещо такова, но там трябва да ме approve-нат и чакам ...

Коментар

• Астро Валутен Анализ

Не е лошо по въпроса да се произнесе и Сиганина, като говорител на знаменития си Петел в годината на Петела :-)

Коментар

• Нов FOREX анализ ИВО

Иво анализа си е мой, не съм го изкопал. Ако бях се основал на фибоначи или костенурки щеше да ме обориш - сега ще чакам да прочетеш малко за ГАНН, надявам се че ще ти е от полза

Коментар

Working...
                                X