IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• елдер

прочетох му глава 0 и глава 1 взе да ме отегчава - някои чел ли го е до края?

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Blagodaria. Napravih go verno e gotina platforma.

Коментар

Влез в сайта на СТС ФИНАНС ( горе е банера) и си изтегли МЕТА ТРЕЙДЪР

Коментар

• Нов FOREX анализ

коко откъде го изкопа това?

Коментар

Zdraveite. Az sam nachinaesht i shte pomolia niakoi da mi kaje ot koi sait da si drapna nai-gotinata platforma za targuvane. Blagodaria.

Коментар

• Нов FOREX анализ

Коко, поздравление за анализа. Невероятен е.
              Успех.
              мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

• Нов FOREX анализ

Астро Валутен Анализ

Коментар

• НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ?

sts ти върши работа - рекламата им е горе - деистваи

Коментар

Ако добре те разбирам, мисля, че най-добрите за този случай са Метатрейдер. При тях индикаторите ти се запазват. Иначе можеш да използваш и Chartstation/Finance chart на Netdania и да принтираш със Print screen.

Коментар

• KOKO

Napylno sym syglasen s teb. Dylyg sym i w ewroto i w paunda.
                      Ti mai ostana edinstwen wyw foruma, kojto se zanimava s pazara, a ne s powedenieto na tozi ili onzi u4astnik
                      Uspeh

Коментар

http://www.moneytec.com/forums/_foru...9&pagenumber=3

Коментар

Probvai s tova:

http://downloads-zdnet.com.com/3000-2192-10021962.html

Коментар

Здравейте, бих искал да помоля за съвет.
                            От три дена се опитвам да намеря някаква читава графика, на която мога да си сложа индикатори, които си искам и да си я принтирам. Е всичко, което си заслужаваше не можеше да се принтира.
                            Някой има ли идея от къде мога да си намеря графика/ пълна/ и която да може да се принтира, и която НЕ изисква отваряне на real account?
                            Благодаря ви предварително! Успешна година!

Коментар

• мечки, бикове, алигатори, бълхи

AstorBg този пост определено е доста разумен. Надявам се не си се обидил от топлото посрещане в интерес на истината обаче нямаме нищо против нови лица стига да не се заяждата излишно и да не създават конфликти. Мисля че говоря от иметно на всички като ти казвам добре дошъл във форума.
                              Между дрогото желя прятна почивка на всички и успешна седмица. КОКО внимаваи само с обещанията за почивка щото не изклучвам 1,28 тази седмица. Е дано не ти се наложи да почиваш но все пак . Желая ти успешна седмица.
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• elder

eh tiq rusnaci vsichko preveli....

Verno, che Elder e rusnak po proizhod, ama...knigata ne

Коментар

Working...
                                X