IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• -DR

Прочети предните няколко поста и ще ти се изясни за данните.

Коментар

• Lalo

Lalo и няма нужда да ми честитиш нещо което не сьм направил...
      Не се заяждай с мен -просто не считам че сьм заслужил подобно отношение..

Коментар

• -DR

Може и да бъркам. Какви йероглифи си видял тогава, аз го инсталирах 30 мин след твоя пост и на мен ми излязоха йероглифи наистина, но чак след инсталацията.

Коментар

• Потребителските кредити

8.7 за ноември, за декември ще бъдат вероятно повече.

Коментар

• eur/usd-Петър Караиванов

Oбективен, в момента дразниш момчето и най-добре е да спреш. Даже мисля, че постовете ти са повторение, следователно знаеш какво следва.

Коментар

• Коко

Къде ги прочиташ тези данни толкова бързо, а ги намирам чак след 5-10 мин

Коментар

• Дон Карлос

Ето някои декемврийски данни, които ще излязат през февруари:
                текуща сметка, търговски баланс, безработица, търговски запаси, продажби на дребно
                и едро, промишлени поръчки, разните цени, фабрични поръчки, поръчки на трайни
                стоки и др.

Коментар

• -DR

Lalo ..Грешиш -не сьм инсталирал нищо -просто не успях ...а и никога не сьм имал претенции за спец в област която не ми е по специалността ..Ако прочетеш поста ми ще видиш че отново не сьм успял..
                  Няма нужда да ме иронизираш -мисля че не е честно ...

Коментар

• Дон Карлос

$8.7

Коментар

• eur/usd-Петър Караиванов

06.01
                      13:26
                      Петър Караиванов: eur/usd

отговор
                      kiki... - няма нищо паранормално в прогнозата ми.
                      Тя се основава на Елиът, структурата и моделите на вълните,динамиката на пазара прекспониран през страха и алчноста на участниците му + малко фундамент,малко икономически и политически новини и малко спекулации с настроенията на шарани като теб.
                      Щом това ти се струва паранормално,то представям си как ли изглежда твоето "нормално" имайки в предвид и "нормалното" ти поведение,мислене и начин за комуникиране.
                      Това беше последният ми отговор адресиран до теб.Просто не знам и защо го правех до сега - може би в стремежа си да помогна на поредният аутсайдер ?????
                      Но всяко нещо си има граници, моето търпение също.
                      Успех на всички спекуланти

Коментар

• -DR

Докторе, абе чудя се как преди време не можеше да се оправиш с един .rar файл и търсеше специалисти, а сега първи успя да инсталираш тоз експерт. Аз още не съм успял. Как го направи така бързо? Честито за напредъка!

Коментар

• Дон Карлос

Карлос току що виждам какво си писал..Какво имаш предвид за данните..Не те разбрах..
                          Това че февруари е вьзлов месец - да , но другото за данните не разбрах....какво имаш предвид..???
                          А и по мое мнение пазара понякога не се рьководи от ..данни ..

Коментар

Доне, сигурно бъркаш! КОКО все пак е от 2(3) години на пазара

Коментар

• bertram

06.01
                              21:53
                              Дон Карлос: bertram

отговор
                              Утре до обяд канадецът е 1.24++. Лично мнение.

Коментар

За ноември са. По-голямата част от разните декемврийски данни ще излязат през
                                февруари, затова го смятам за възлов месец.

Коментар

Working...
                                X