If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lalo и няма нужда да ми честитиш нещо което не сьм направил...
Не се заяждай с мен -просто не считам че сьм заслужил подобно отношение..
Коментар
�
lalo
-DR
Може и да бъркам. Какви йероглифи си видял тогава, аз го инсталирах 30 мин след твоя пост и на мен ми излязоха йероглифи наистина, но чак след инсталацията.
Ето някои декемврийски данни, които ще излязат през февруари:
текуща сметка, търговски баланс, безработица, търговски запаси, продажби на дребно
и едро, промишлени поръчки, разните цени, фабрични поръчки, поръчки на трайни
стоки и др.
Lalo ..Грешиш -не сьм инсталирал нищо -просто не успях ...а и никога не сьм имал претенции за спец в област която не ми е по специалността ..Ако прочетеш поста ми ще видиш че отново не сьм успял..
Няма нужда да ме иронизираш -мисля че не е честно ...
отговор
kiki... - няма нищо паранормално в прогнозата ми.
Тя се основава на Елиът, структурата и моделите на вълните,динамиката на пазара прекспониран през страха и алчноста на участниците му + малко фундамент,малко икономически и политически новини и малко спекулации с настроенията на шарани като теб.
Щом това ти се струва паранормално,то представям си как ли изглежда твоето "нормално" имайки в предвид и "нормалното" ти поведение,мислене и начин за комуникиране.
Това беше последният ми отговор адресиран до теб.Просто не знам и защо го правех до сега - може би в стремежа си да помогна на поредният аутсайдер ?????
Но всяко нещо си има граници, моето търпение също.
Успех на всички спекуланти
Коментар
�
lalo
-DR
Докторе, абе чудя се как преди време не можеше да се оправиш с един .rar файл и търсеше специалисти, а сега първи успя да инсталираш тоз експерт. Аз още не съм успял. Как го направи така бързо? Честито за напредъка!
Карлос току що виждам какво си писал..Какво имаш предвид за данните..Не те разбрах..
Това че февруари е вьзлов месец - да , но другото за данните не разбрах....какво имаш предвид..???
А и по мое мнение пазара понякога не се рьководи от ..данни ..
Коментар
�
lalo
Потребителските кредити
Доне, сигурно бъркаш! КОКО все пак е от 2(3) години на пазара
Коментар
�
Обективен
bertram
06.01
21:53
Дон Карлос: bertram
отговор
Утре до обяд канадецът е 1.24++. Лично мнение.
Коментар