If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lalo мерси, но не си виновен за нищо ....То толкова области на мирозданието../може и така да се каже/ че кьде по-напред да е перфектен човек. ...??Няма проблем....
Коментар
Vektor
Prognozi
Vijte Balannce of Volume v momenta na nachaloto na poslednata goliama promiana na EUR/USD.
Ot dvata kraya na promianata ima skokoobrazno narastvane na turgoviata.
Spodeliate li podozrenieto mi che tova e manipulacia na pazara, i che sledva kratkosrochna korekcia sus priblizitelno sushtata sila? Koeto puk se i potvurjdava ot Kanala na Bolindjur.
No che tova ne prechi trenda da e nadolu veche?
Карлос добре -значи няма смесьл да се врьщам назад но кажи с едно или две изречения какво имаше предвид..Ако не те притеснявам разбира се .Не ми е ясно .какво имаш предвид!
Lalo a при мен нищо не остана..не зная защо..кой знае какво сьм се мьчил да направя ...-но нищо. Това е резутата..Приемам извинението ти -случват се недоразумения.
Коментар
lalo
do doktora
Не ми се връзвай, докторе. Ако наистина не си успял, даже мога да ти помогна. Само йероглифите наистина ми останаха и не знам как да ги оправя. Затова и си спомних твоят пост и се изненадах наистина. Прощавай и ако ти трябва помощ ще помагам!
Ами Lalo явно може би е по някаква случайност, че сьм го видял преди теб , но в никакьв случай не може да се дьлжи на вьзможности на мозька ми ...Нека спрем до тук ..
Коментар