IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• -DR

Защо никой не коментира пазарните движения?
    Мал шанс?Труден пазар?

Коментар

• Lalo

Lalo мерси, но не си виновен за нищо ....То толкова области на мирозданието../може и така да се каже/ че кьде по-напред да е перфектен човек. ...??Няма проблем....

Коментар

• Prognozi

Vijte Balannce of Volume v momenta na nachaloto na poslednata goliama promiana na EUR/USD.
        Ot dvata kraya na promianata ima skokoobrazno narastvane na turgoviata.
        Spodeliate li podozrenieto mi che tova e manipulacia na pazara, i che sledva kratkosrochna korekcia sus priblizitelno sushtata sila? Koeto puk se i potvurjdava ot Kanala na Bolindjur.
        No che tova ne prechi trenda da e nadolu veche?

Коментар

• Дон Карлос

Карлос добре -значи няма смесьл да се врьщам назад но кажи с едно или две изречения какво имаше предвид..Ако не те притеснявам разбира се .Не ми е ясно .какво имаш предвид!

Коментар

• Дон Карлос

Нещо не мога да намеря хвана тази програма.

Коментар

• -DR

Ами да ти помогна тогава (да си изкупя греха ) ?

Коментар

• -DR

Ot 21:28 насам, но няма нищо съществено.

Коментар

• Lalo

Lalo a при мен нищо не остана..не зная защо..кой знае какво сьм се мьчил да направя ...-но нищо. Това е резутата..Приемам извинението ти -случват се недоразумения.

Коментар

• do doktora

Не ми се връзвай, докторе. Ако наистина не си успял, даже мога да ти помогна. Само йероглифите наистина ми останаха и не знам как да ги оправя. Затова и си спомних твоят пост и се изненадах наистина. Прощавай и ако ти трябва помощ ще помагам!

Коментар

• КОКО

http://64.94.171.40:45428/

Коментар

• Дон Карлос

Карлос кьде по-точно...Цял ден не сьм в развитието на нещата и на форекса и вьв форума..Кьде да видя мнението ти -наистина дьржа да видя !

Коментар

• КОКО

Би ли го написал пак, че съм го изпуснал, Благодаря предварително. Успех на всички!!

Коментар

• Lalo

Ами Lalo явно може би е по някаква случайност, че сьм го видял преди теб , но в никакьв случай не може да се дьлжи на вьзможности на мозька ми ...Нека спрем до тук ..

Коментар

• Новобранец 2

Телевизия CNBC показва данните веднага.

Коментар

• новобранец

струва 125$/мес аз пуснах тук акаунта си да го ползват всички

Коментар

Working...
                                X