If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малко трябва да внимаваме с дългите си защото тоя скапан индикатор обикновенно винаги изненадва в това време на годината защото пазаруването на кредит праез декември е все по голямо от очакваното последните години а тук са включени и кредитните карти.
Мислех , че скалпираш.Задържаш ли сделка , която да ти е на минус дълго, си обречен .Номера е само в допускането на много малки загуби , всички входове , които предполагат , че ще държиш позиция с загуба по -голяма от няколко пипса , и може и да са и печеливши - просто ги елиминираш , не стават.Днес например имаше не един вход , при който си отворяш позиция и тя си тръгва , на плюс.
отговор
Наблюдаващ -очаквам тест на 1.3110/20 където имаме много силен съпорт и от там да имаме развитие на "В" вълна до към 1.3330-1.34 и после пак по пързалката надолу до към 1.2770/1.2820 от където следва да започне развитието на 3-та в дневна.
Успех на всички Спекуланти
Ако имаш някакъв проблем ще ти помогна. Опитай сам, стандартно е. Аз не използвам експерта, понеже мисля, че е много дървен, но използвам индикаторите. На един екран в Метатрейдър съм настроил по 4 двойки наведнъж. По мое усмотрение По същия начин, когато си набележа някоя двойка имам отделен шаблон с 4 графики само за тази двойка. Играчката е да ги подредиш, след това се получава едно много чисто работно пространство и сам ще усетиш как сигналите сами се обаждат Индикатори, които съм включил на 4-те специализирани графики по набелязаната двойка са:
1) http://personales.ya.com/forex/bil will - proff.zip
2) http://personales.ya.com/forex/profitunity+macd+mfi.rar (качил съм го и този до понеделник)
3) http://personales.ya.com/forex/Don Juan 01.rar (качил съм го и този до понеделник) - по избор на 4Н или 1H
4) http://personales.ya.com/forex/Don Juan 01.rar (качил съм го и този до понеделник) - по избор на дневна или месечна
-ДР - За да не излизат йероглифи трябва да се смени езика на Уникод програмите да е бългърски или руски. Това обаче може да доведе до конфликти с други програми, така че ако има някакви проблеми да знаеш, че е от това и го върни както беше.
АЗ НЕ ИЗПОЛЗВАМ ТОЗИ ЕКСПЕРТ! Мисля, че определям много по-точно от него целите. Проблемът и слабото място на моята система са именно стоповете и съответно загубите. Правя над 10 добри сделки една след друга и винаги, винаги, винаги успявът да ми изядат от 50-150% от печалбата понякога само с една лоша сделка, но затворена с ОГРОМНА ЗАГУБА. Работя в момента точно над този момент и дано успея да го разреша, защото при резултати 10:1 и понякога отрицателен баланс, психологически може да ти помогне само опита.
Коментар
Обективен
eur/usd-Петър Караиванов
06.01
12:20
Петър Караиванов: eur/usd
отговор
Наблюдаващ -очаквам тест на 1.3110/20 където имаме много силен съпорт и от там да имаме развитие на "В" вълна до към 1.3330-1.34 и после пак по пързалката надолу до към 1.2770/1.2820 от където следва да започне развитието на 3-та в дневна.
Успех на всички Спекуланти
Има нещо мътно , а то е че препускаше лудо нагоре, и беше нормолно да го сринат.Ако бяха го отпуснали щеше да пробие и 1.39.А тази фигура на върха на месечна , не е за отиграване а по -скоро за гледане - ама това пусто наше желание.Вариантите които съм си измислил са два- при първия пробива надолу сега скоро и бързо, втория е да върне до 1.39 и да остане в диапазона 1.35-39 за дълго , и трети да се върне до под 1.39 и после бързо нодолу пак.Та с последния , май са три.А петрола е скъп все още..
Дон Хуан, благодаря ти колега. Сега ще го тествам. Няма тънкости по инсталацията, нали?
Коментар
Tech
EUR/USD
Дадах си труд да проверя защо е било това доста необичайно и масирано изказване на администрацията на Буш и него самия по повод на едни с нищо незабележими икономически данни днес. Ето го и моето предположение. Заформя се скандал в щатите от едно слушане в Сената, което се е състояло днес и тепърва според мен ще се разнищва през уикенда. Излезе наяве една паметна записка според която лично Буш е одобрил прилагането на изтезания при разпитите на арабските затворници във военната база Гуантанамо! Масираните изказвания и вербални интервенции са били за изпреварващо действие спрямо този набиращ скорост скандал!
Коментар