IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мечки, бикове, алигатори, бълхи

А ти Наблюдаващ какво си? Мечка или бик? Понеже аз на пазар като Форекса мога да бъда само бълха.

А въпросите, които повдигаш и смяташ за "по-полезни" само след някой и друг период от време ще получат своят отговор, ще бъдат забравени и заменени с други.
    Духът на човека, неговата непримиримост и желание за себеразвитие са номер ЕДНО. Винаги и навсякъде. Поддържаш ли ги тях, всеки ден, независимо от всичко и всички, които са срещу теб, ще останеш повече от 3 години професионално във форекс мелачката. И знайте от мен чичо ви AstorBG всяка година в света остават не 1-3% от открилите сметка за първи път, това са митове за да зарибяват брокерите свежи пари. Процентът е < 0.01%. Хора, които могат да се нарекат ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОРЕКС ТРЕЙДЪР с над 3 години професионален опит.
    ТОВА Е САМАТА ИСТИНА! От 1 000 000 започващи до финала стигат 100. 1 на 10 000.

ДУХ, НЕПРИМИРИМОСТ, САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ!

Нека всеки един, който си прави и най-малката илюзия, че ако в живота е храст и се скътава, то във форекса с времето ще стане вековен дъб, да знае, че греши.
    ЖИВОТА И ФОРЕКСА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА!
    Дайте ми на мен този 0.01% право на позиция и вижте себе си, партньорите си, близките си.
    Напуснах БГ преди 16 години. Минах през невероятни обрати на съдбата и единственото нещо, което не умря в мен всичките тези години си остана ДУХА. Мачкали са ме не веднъж, губил съм всичко за един ден, смених три свидни за мен места, усвоих 6 езика, работих и учих, но...НИКОГА НЕ ИЗГУБИХ СТРЕМЕЖА НА МОЯ ДУХ КЪМ ДОБРОТО.

Пиша всичко това за онзи 0.01% от вас, които знаят смисъла на думата ЧЕСТНОСТ, на думата ТОЛЕРАНТНОСТ и на думата ПРОШКА. Вие имате шанс да успеете САМО, САМО И ЕДИНСТВЕНО, ако вървите всеки ден с пазара, НО... никога не забравяйки смисъла на тези думи и приказката за стълбата. Защото в противен случай, дажи един ден да направите огромно състояние, вие ще сте изгубили битката, защото ще сте изгубили себе си.

Успешна седмица! Наоколо ще съм, ако на някой нещо му трябва, да пита. На лични въпроси пиша само по мое желание и когато няма активен пазар.

Коментар

• Теми за размисъл

Koko, dostaty4no e da se poglednat grafikite ot minalata godina po tova vreme i da se vidi 4e ima rezon v dumite i analiza ti. ostava da vidim otkyde ste obyrne, ako ne za 1,38, to pone za korekciq.
      Poglednato realno nisto ne se e promenilo - problemite pred USA si ostavat, imam predvid GOLEMITE. tova 4e sa izkarali nqkolko poredni dobri pokazatelq oste nisto ne zna4i.

Коментар

• Теми за размисъл

Здравейте,
        И на мен варианта 01.01.2005 да е върха при EUR/USD ми се струва малко нагласен,но не и невъзможен. Тази седмица беше наистина разбиваща за еврото, но като се имат предвид рекордните нива и 13 от 14 седмици нагоре - го намирам за нормално. Няма да се изненадам и следващата, а защо не и по-следващата седмица да сме надолу с цел 1.25-1.27.
        Основния тренд се движи от фундамента. US лихвите са ОК. Остава проблема с дефицита, а там май още нищо не се решава и положението е все така РЕКОРДНО.
        Ако обръщането е СЕГА - то занчи в централните банки на Русия,ОАЕ и тн. работят големи некадърници. Хората си правят сметки за преструктуриране на Валутните резерви при максимално неизгоден за тях курс. Ако наистина са решили да &#039;обръщат&#039; в евро то ще изчакат още малко и ще се включат.
        ЕЦБ запази спокойствие при 1.35-6, което е показателно колко нагоре се изместил прага на търпимост. Вариантите са 2 :
        - или им е било ясно, че обръщането е близо и са си траяли по ервопейски
        - или не искат да си хабят патроните рано, за да не изпаднат в дупка по-късно(по-нагоре).

това са разни по-общи размишления
        short USD/CHF 1.1850 цел 100-150 пипа пък да видим - има шанс да ям дръвцето, но няма да ми е първи път...нито за последен предполагам

поздрави и успех на всички
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Теми за размисъл

Коко, и нашия форум е като пазара - затопли се по никое време, показаха се мечките от бърлогите и започнаха да вдигат олелия, а биковете са навели глави, пулят се в земята, махат замислено с опашки, мълчат и се чудят :-)

Коментар

• Теми за размисъл

Ще се съглася с вас че при пробив на 1.30 ще видим 1.2880 но не вярвам ако това се случи аз ще си взема отпуск 10 дни за ски и няма да работя - ще си захвърля телефона и ще се отделя за почивка но подяволите само аз ли виждам че тръгваме нагоре до февруари. Някой все пак не мисли ли като мен.

Коментар

• Теми за размисъл

Ще се опитам да пусна утре пълен анализ но приятели много рано подценихте еврото - чака ни съвсем скоро 1.38 не се заблуждавайте - оня ден казах че 1.3022 ще издържи и сега ни чакат нови върхове а голямото падане ще започне февруари до тогава май сме само нагоре.
              Успех

Коментар

• Теми за размисъл

"Предимно щатски банки и фондове продаваха $ в периоди от деня и седмицата с ниска ликвидност. По този начин създадоха мнение за слаб $ и после само трябваше да поддържат огъня."
                Това може да повлияе на рибки, като нас, но дали може да заблуди централните банки? В тази връзка, доколко може да се вярва на приказки за изразените намерения за преструктуриране на валутните резерви на централните банки на Русия и Китай, както и на банки от арабския свят, в полза на увеличаване дела на еврото в тях и доколко това може да се отрази на пазара (както и очакването за това, без то да се случи в действителност)?

Коментар

• Теми за размисъл

Благодаря, Светлине, дано повече хора си припомнят, че по-полезно е да дават виждания по такива въпроси, отколкото да обсъждаме кой какво казал, искал да каже или какво излязло, дали е сбъркал с 20 пипа в прогнозата си и дали въобще е дал вярната посока. Това не е форум на богове, нали, всички сме грешни :-))

Коментар

• eur/usd foruma

Е това се казва мъжка приказка! Благодаря ти, systray!

Какво стана с вас, които пишехте активно в онези месеци? А предполагам и сте търгували активно?
                    Защо така четете, а никога не пишете?

Коментар

• eur/usd foruma

Здравейте всички!
                      Очаквано дъно на спада мах. 1.2970. Корективна до 1.3380, мах. 1.3440. Следва таргет в областта 1.25. С това хвърляне на боб мисля да ангажирам само сметката си. (И това не е сигурно!) : )

Макар напоследък да не отварям платформата често, следя форума. Последните няколко дни май никой не чете постове, а само си говори, каквото си е наумил. Няма лошо, но започвам да изтървам връзката.

AstorBG, Оригиналът Астор въобще не беше толкова страшен. Само чуството му за хумор беше леко откачено. Все по-малко са хората, пишещи тук, които са учили граматика в училище. Иначе нивото на знания и прогнози не се различава особено (с някои изключения). Просто някои са по-добри трейдъри. В този смисъл си добре дошъл!

Хайде останете със здраве и GP!!!

Коментар

• до вечнонеразбралите - темата е Форекс

иво какви атаки, какво двайсет?!!!!! Я чети пак, ако ли не, не ме занимавай повече.

Коментар

• ..: , асторБГ

..: не е възпитано , когато някои е направил точна прогноза , по точна от самите вас да се озлобявате и обиждате , само за това че на света има по далновидни хора , асторбг- не е почтенно да си мислите че вие сте днес и че без вас света не може да се върти -това показва само че мозъка ви е грешно устроен - нищо лично само изброявам къде ви е проблема и къде ще бъдете атакувани в играта си на борсата а и в форума

Коментар

• Теми за размисъл

Наблюдаващ, пускай по-редовно теми за размисъл, че хората тук забравят за какво е форума.
                            Въпросите които поставяш са много правилни. Според мен фундаменталнифактори са в полза на САЩ, но чрез слаб $ те искаха да включат останалия свят във финансирането на борбата срещу тероризма. Това се отнася особено за ЕЗ, които отказаха да участват. Освен това важно значение има и туризма. След 11.9 той беше сериозно засегнат, което се отрази и на много други отрасли. Слабият $ примерно е довел с 20% повече британски туристи в САЩ преаз 2004.
                            Движението от около 1.2400 беше режисирано. Предимно щатски банки и фондове продаваха $ в периоди от деня и седмицата с ниска ликвидност. По този начин създадоха мнение за слаб $ и после само трябваше да поддържат огъня. Еврото обаче се засили опасно и затова беше време всичко да си дойде на мястото. Като допълнителен фактор американците ползваха и сезонноста. На точността им всеки може да завиди.

Коментар

• do ..Astor Bg

Eдно нещо си прозрял правилно, както и аз прозрях , като ти четох постовете , че опита ти е поне 10 пъти по-голям от моя...Не само Карлос има съмнения , прибави ме в списъка си , защото не се съмнявам - сигурен съм..
                              D.Y.F-091066

Коментар

• do ..

Тази фраза дето си я извадил от контекста не е коректно.
                                Ти нали четеш, че се отнася до изборите му анализа и така ще нагласят нещата за да помогнат на Буш.
                                Това стана така наистина. Дали го направиха нарочно сигурно пак само Дона знае. Нали затова е Дон

А сега търся от три часа какви други работи е говорил, ама отговор на моите въпроси не намерих.
                                Старото си е старо. Новото сме ние. И ще трябва да започваме от начало.

Ти .. с мен ли си или да Я кажи ти как играеш, ще ми е интересно. Аз не живея с предрасъдъци.
                                Бай Тошо като затри сумати хора дай сега никой да не се казва Тодор.

Коментар

Working...
                                X