IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/jpy

Марио за това ти говоря а най интересното е че при моя дилър всяка неделя ловя гаповете

Коментар

• gbp/jpy

При тази двойка има гап
      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Какво възпитание?

Циганин удоволствие е да следя постингите ти нищо че съм на различно мнение за кабел японец. Ще поздравя Ирис и Джеймс и другите от твое име - те междудругото въртят достатъчно пари че да не им пука от няколко грешки но идеята за ойла не бе грешна и пазара го потвърди.
        А да видим ще яде ли Асан баница.
        Сега шегата на страна там мисля за нагоре. А щом толкова познаваш кодексите може и да се познаваме от някъде
        Успехи

Коментар

• gbp/jpy

Ако е вярно това което показва tefore за двойката,
          ако така отвори ще ми задейства buy stop на 192.07.
          Да видим

Коментар

• Какво възпитание?

Струва ми се, че си го позабравил. Я да ти го припомня:
            THE CODE OF ETHICS
            1) Act with integrity, competence, dignity, and in an ethical manner when dealing with the public, clients, prospects, employers, employees, and fellow members.
            2) Practice and encourage others to practice in a professional and ethical manner that will reflect credit on members and their profession.
            3) Strive to maintain and improve their competence and the competence of others in the profession.
            4) Use reasonable care and exercise independent professional judgment.

В момента те бъзикам, щото виждам, че си пич. Прати много поздрави на Iris. Теорията му за петрола нещо не върза дикиш, ама нейсе... Другия път Хората помнят много, не се заблуждавай...

И сега за пазара:
            Само три думи ( по една от мен, Айшето и петела(обучен от бат Пето) ) - ТРЕНДА Е ФРЕНДА.
            Това е. Дерзайте! Аз другата седмица ми се струва, че ще ухажвам ( отново) йената срещу лирата, но... с голямо внимание.

Успех на всички! И най вече на защитника на нашите права KOKO

Коментар

• eur/usd

Dobro utro i ot men , niakoi s idei kakvo znchi tozi shish do 102.80 pri USD/JPY?

Коментар

• eur/usd

Dobro utro i uspeh na vsi4ki spekulanti!
                Gotovi li ste za ataka?
                Li4no az taka sym se skasil, 4e ne moga da mradna.

Коментар

• Прогнози

Марио не сме говорили днес все още
                  Не знам прочете ли файла който постнах - това ще стане традиция в началото на всяка неделя другата събота ме подсети ще ти дам парола да присъстваш на обсъжданията. Има една тенденция за бягане от еврото която се очакваше но май ще е постепенно. Ще ти поствам идеите както и ще ти пиша утре на майла. Сащо така ще ми бъде интересно ако си направиш демо акаунт при моят брокер какво ще бъде мнението ти - имам нещо в предвид но ще ти пиша.

Коментар

• Прогнози

Марио не бъди толкова оптимист разбира се от една страна ако има интервенция тя ще бъде съгласувана но май японците ще я направят първи като минимум заради коледа а и ако си чел относно forex интервенциите Грийнспан се изказа негативно с оглед, че те не носят съществен ефект, но после поясни (може би за да не обиди своя колега от Япония - Ивата), че в големи обеми имат ефект в краткосрочен план.
                    Та ако някой ще направи изненада то това ще е точно Ивата от Япония а не ЕЦБ и това ще е от нива 101.00/50

Коментар

• Хайде по същество

КОКО,
                      Мислиш ли,че ще има гап при отварянето?като гледаш tenfore?
                      Гледайки цените на gold i oil си мисля,че има още къде $ да пада.
                      Ако сте обсъждали индекса на $,говорило ли се е за 81-80?
                      и още по смело за 75?

Коментар

• Прогнози

Пореден,
                        Преди време постнах прогноза за usd/jpy-не съм я сейфвал.
                        Сега пак погледнах:
                        ако 102.56 не спре движението надолу(историческа подкрепа)
                        то отива към 98.733(ако запази скоростта си и няма намеса на BoJ)
                        RSI на месечна-44.9028 и посоката е надолу.Къде е още 13.2668.
                        Това имах предвид ,че има още накъде.
                        Това е само мое виждане-нищо повече.
                        Успех
                        PS:цифрата май беше 78,не ми се чертае пак,казвам я по памет.
                        Поздрави

Коментар

• Какво възпитание?

cfa - tova da ne e sertificiran finansov analizator?

Коментар

• Какво възпитание?

Sorry ciganin imam daje edin realiziran proekt s romska fondacia. Predi 10 meseca kandidatstvah za oshte edin za etni4eski web sait no ne ni odobriha kakto i da e pone biahme v short lista. Taka 4e ne sam rasist no ti mai si ciganin kolkoto i az a ako si to znai che i balgarite si idvame mai ot iran spored poslednite versii koito chetoh turskata linia mai se razbi zaradi malkoto dumi v starobalgarskia.
                            A ina4e mnog se radvam 4e pomnish za cfa za sajalenie ne znam da ima etni4eska notka v kodeksa koito mejdu drugoto niama nishto obshto s izpita i sertifikata no se radvam na tvoiata pamet
                            Uspehi

Коментар

• Какво възпитание?

Споко бе хора!!
                              Тъкмо Пореден похвали форума и Вие..
                              В последно време наистина е добре тук.
                              Поства се по същество и добрия тон е на ниво ))
                              чак и рима има а ))
                              Спокойствие

Коментар

• Какво възпитание?

Коко, арабите от кога станаха цигани?
                                Я внимавай малко с приказките, че на един CFA не знам дали му е позволено по кодекс да говори така.
                                Ти какво ще кажеш?

Коментар

Working...
                                X