IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• do AstorBG

AstorBG, точно от йената вчера получих здрав шамар и сега се ядосвам на себе си и страха си. Удари ми стопа, -30% от сметката, при условие, че бях на +29% и точно заради това не мръднах стопа. И днес естествено върна. Добре, че gbp/chf, eur/jpy i gbp/usd ми върнаха днес сумарно 11.3%. Ти значи викаш надолу и то след фрактал - 194.70. Ти по каква система играеш, ако не е тайна?

Коментар

• АсторБг

Приятна почивка на всички.

Коментар

• АсторБг

Доне на мен ли говориш? Понеже съм във форума от едва 2 месеца и въобще не знам какво сте си говорили на 2.08, струва ми се, че ако пожелаеш можеш съвсем просто някой ден да споделиш това, което ме вълнува. Разбирам отношението ти към ника ми, но го взех за да си направя майтап с деленето на форума на добри и лоши. Преглеждал съм форума, но не знам какво сте си говорили на 2.08
        Сега ще видя и ако все пак там не си ми отговорил на въпросите ще те притесни ли да го направиш сега? Дано съм бил достатъчно любезен.

Коментар

• Карлос/АсторБг

Карлос човека те пита не защото очаква да научи нещо от теб а за да ти покаже че не схващаш нещата.
          Незнам защо си мислиш че правиш някакви фундаментални анализи.Това са по скоро свободни съчинения и в никакъв случай смислени разсъждения.Мога да ти изкарам поне сто аргумента
          с обратна насоченост на твоята и ще са много по-правдоподобни.И какво от това?
          Изобщо не представляваш професионален интерест за умеещите тук.

Коментар

• АсторБг

Знай, че ти отговарям по изключение.
            Всъщност уважавам всички хора, стига да се държат както трябва. И на никого несъм
            отказал нищо. Но точно с тебе няма да споделя. Нали забелязваш, че и в няколкото реда
            си язвителен?
            Що се отнася до въпросите, които ми задаваш, на почти всички съм отговорил по едно или друго
            време. Твой е проблемът, че не си чел всичко. А във форумът съм винаги, когато сметна, че
            имам какво да кажа. Пример първи. 2 август, говореше се дори за паритет. Тогава обосновах
            вижданията си за възходящ тренд. Взеха ме за еретик, но тренда се състоя. Пример втори. През
            декември, не ми се рови да видя кой, обосновах вижданията си за низходящ тренд, когато се очакваше 1.40 - 1.50. Тъй, че едва ли може да се каже, че се появявам само когато посоката е и моя.
            Просто не ми се пълни форума с празни приказки, колкото да отчета участие.
            Остани със здраве!

Коментар

• до PPP

.., за мен не се притеснявяй
              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Дон Карлос

Карлос съжалявам но поста ти от 23.16 е пълна безмислица.
                Радостното при теб е че полека слизаш на земята.
                прокрадват се нотки на съмнение в непогрешимостта ти.
                Което пък ме кара да си мисля че си взел някоя лека загубка?!
                Може и да не съм прав но не ми се вярва.

Коментар

• до PPP

Astor BG, не можах понеже имах проблеми с платформата. Бях къс и исках да хеджирам, но не ми минаха ордерите и влезнах с около $500, които ми бяха върнати от FXCM след едночасов страхотен скандал по телефона. Та от голямото движение нагоре съм на нулата. След като ми оправиха проблема скъсих отново със средна цена от 1.1840.
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• ПОПРАВКА КОКО

КОКО мисля че ще пробие..И то скоро ..но ти си решаваш.

Коментар

• Дон Карлос

Карлос вярам ти и те уважавам..!И зная почти всичко което си писал.Мнението ти винаге е било ценно за мен .Отне ми доста време да разнищя поста ти от 19 ч.-ти знаеш за какво говоря и установих вероятността му..Поздравления Карлос !!

Коментар

• Новобранец 2

В твоя случай почти сигурно е само от 7 - 13, но все пак провери в работен ден.

Коментар

• ПОПРАВКА

Аз смятам че няма да пробие 1.30 преди да се качи нагоре. Това че умника Буш реши да се прави на разбирач нищо не значи. А и Сноу му прегласяше така че....може наистина да спретнат една изненадка

Коментар

• do Don Carlos

Доне сподели опита си тук с нас. Обаче бъди по дълбок в детайлите, защото там си много скромен. А когато движението е в твоята посока не се изненадвам, че си тук. Ти форекс професионалист ли си, от колко време си на пазара, друго освен форекс, колко годишно с твоята система правиш като процент от капитала, който си вложил и все такива важни въпроси. А за това кой колко сериозно те взима на тебе дреми ли ти? На мене не Тъй че разправяй, ще се радвам да те чуя.

Коментар

• Дон Карлос

Разбрах за какво ми говориш и проверих в сайта. Хваща я тази програма, но заедно с National Geographik, предполагам както ти казваш от 7-13 е едната, а после другата.

Коментар

• ПОПРАВКА

Това за каб. оператор беше за Новобранец 2.

Коментар

Working...
                                X