IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• суап

Лека нощ на всички и от мен и нека тези ,които са си поставили за цел 2-3 пипса да успеят , може да са малко но ако са сигурни стават много .
    D.Y.F-091066

Коментар

• суап

а сега КОКО и всички отворили в 11:55 дълга gbp/jpy, като гледам минутната графика хич не ми се вярва 2-та пипса суап да ги топлят в момента. това не пречи да излезе дългата позиция, ама какъв е риска???? особено пък с голяма част от акаунта???

Коментар

• суап

Nightwalker - то какво губиш е ясно - 1 до 2 пипса максимум на ден при "лошия" суап. въпроса е колко целиш да спечелиш и колко можеш да си позволиш да изгубиш!
        хаиде чао и със здраве на всички!!! /оставям ти нощната смяна ) много късмет и профити (ама не само от суап )))))

Коментар

• Daywalker: суап

Нека приключим темата:
          Рано или късно ще ги усетиш нещата и със сигурност ще бъде в цифри.
          Желая ти успех.

Коментар

• суап

така и не разбрах - след 3 седмици разликата в курса може да е 2,3 или дори 10 фигури, как точно тия 20-30 пипса ще ти повдигнат духа или ще ти обърнат каруцата, да не говорим пък пазарния курс в твоята посока??? ееееех неволята сигурно ще помогне, да и се помолим дружно, току виж пазара разбрал че заради суапа всички купуват(продават) и всички трябва да спечелят и то не само от суап ами и от курсови разлики : ))))) ако някой иска да ме убеди /не че е задължително да има такива просветители/ нека ми говори с цифри!

Коментар

• Daywalker

Daywalker, здрасти братче! Моя кумир Елдер, другия Лари Уил и всеки един наистина добър играч, добър бизнесмен ще ти каже, че без да се стискаш и изцеждаш колкото е възможно повече от бизнес партньорите си, не може да забогатееш. Не са били прости хора. Ти си готин тип, мисля, че независмо какво печелиш от суапа е много важно да си прецениш добре КАКВО ГУБИШ. А понеже не само си готин, но и акъллия знам, че вече ме разбра. Айде, почивай сега, аз поемам нощната смяна))

Коментар

• Daywalker:

Пазара решава какво и кога ще стане с позицията... и дали е "правилна".
                Не виждам нищо лошо в съобразяването със суапа - имам си обеца на ухото от забавени във времето "правилни" позиции...

Коментар

• Daywalker:

I0 мисля че много добре знам за какво става въпрос, но по начина по който аз търгувам суапа не ме бърка изобщо, ако ти прилагаш някакъв много специален метод за търговия при к' е от особено значение то прости невежеството ми. А ти продължавай да си повдигаш духа и да се надяваш че суапа ще ти изкара позицията, ако тя не е правилно съобразена преди отварянето й! : )

Коментар

• Daywalker:ио

ОООбожавам демото - печелиш и се кефиш - губиш и пак се кефиш

Коментар

• Въпрос

На вашите заповеди, сър))

Коментар

• Daywalker:

ОК. Въобще не смятам да дискутирам - наистина не знаеш за какво става въпрос, в най-добрия случай демо е брокерът ти, а по-вероятно - акаунтът ти...

Коментар

• Въпрос

Благодаря ти!

Коментар

• Daywalker:

zasto da gi umnojavam po 20 ili 40??? na men ne mi se vryzvat nikak tvoite smetki!!! : )
                            ako e zaradi goleminata na poziciq to ti veroqtno si edin neosyznat /veroqtno DEMO/ trader - razbira se bez da se obijda6. nisto li4no, no tova e prosto smehotvorno!!! pomisli malko i se nadqvam 4e ste razbere6 kakvi gluposti govori6.

Коментар

• Daywalker:

Точно така, сега умножи тези 17 пипса примерно по 20 или 40, и можеш спокойно да видиш за какво ти говоря.
                              И на мен не ми се стои на течение по-дълго от необходимото, но понякога просто се налага - в такива случаи положителният суап е само от полза, дори само за поддържане на духа...

Коментар

• Въпрос

За Дона - 011

Коментар

Working...
                                X