IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Преди около месец почти всички мнения в този форум бяха, че EUR/USD ще ходи на 1,31 - 1,32. К'во стана сами видяхте. Сега виждам подозрително единодушие за 1,2450 - 1,23 че и по-надолу. Да не стане като предния път. Мое лично мнение е, че ако американците не извадят много яки данни днес и утре, ще видим 1,28 /поне/ съвсем скоро. /Това е лично мнение и не е предпоставка за изграждане на позиция/.
    Не забравяйте, че вота във Франция не е предрешен. Дори и умно стадо като французите може да се манипулира по подходящ начин. Ами ако французите кажат ДА, к'во ше стане?

Коментар

• 24 май

Благодарим, Доне!
      Здраве и успехи!

Коментар

• 24 май

КОЛЕГИ, ДА ВИ Е ЧЕСТИТ НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ ПРАЗНИК!

Коментар

• EUR/USD

pi4owe pataklamata 6te e na 1.2520 ot tam sme za nagore

Коментар

• USD/CHF

Ето сега е момента за малко повече внимание! Опитва да пробие канала.
            Също и при GBP/USD. Ако не успее, ще върне здраво.

Коментар

• EUR/USD

При пробив на 1.2450 очаквам минимум 1.2150 , следваща 1.1200 ...
              CRS-Finance™

Коментар

• EUR/USD

Не забравяйте, че на 29.05.2005 г. , французите ще гласуват за новата европейска конституция и разширяването на съюза!
                Негативните новини относно икономиката на USA влиаят не на USA, а на EU и поради тази причина е вероятно входа на референдума на конституцията на 29 май, французите да кажат НЕ на нейните ратификации. Управителят на Австрийската ЦБ и член на ECB Klaus Libsher заяви, че е притеснен от негативните настроения във Франция относно Европейската Конституция, както и перспективата за отрицателен вот! Европейската централна банка продължава да очаква, че все пак на референдума във Франция на 29 май, ще има положителен вот. Проучване на |CSA| показва рязък спад на неодобрението за Евроконституцията във франция.
                CRS-Finance™

Коментар

• kabel

az tova go misleh da go napravia ot 1.8320 ama si misleh 4e 6te otide na gore , oba4e e veroiatno predi nagore da se razhodi 1.8200
                  Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• USD/CHF

Кабела ще търси евентуално 1.82.
                    Хедж Селл кабел 1.8305 стоп 1.8335 -30п Цел 8205 +100п
                    Това не е предпоставка за търговия

Коментар

• USD/CHF

На H4 имам сигнал за сел, но ако не пробие сега 1.2265 се връща обратно към 1.2315/20.
                      Сигнали за сел имам и в eur/chf и usd/jpy (този е от снощи), а за buy aud/usd и gbp/usd.

GBP/USD се движи вчера и днес в изгладен двоен канал на M15. В момента е в областта на подкрепа на по-малкия от каналите и ако пробие отива към 1.8280, ако се върне - 1.8325/1.8335.

Успех!

Коментар

• aud vs usd

мисля че му е време за скъсяване - някой има ли мнение?

Коментар

• E/D

Говоря чисто технически, без да се съобразявам със фундамент, не е гаранция че не греша но според мен ни трябва тест на 1.25 нивата за да завършим евентуално С - в никакъв случай не би трябвало да пробиваме 1.2450 даже за да съм по-конкретен 1.2480 дори, пробивът на което ще отвори пътя към 1.22 нивата. Надявам се да стане най-логичният за мен вариант начало на 5 от 1.2450-1.2510 и някъде от там да започнем катерене, има разбира се и един вариант 1.2395 но въобще не ми се ходи до там защото още веднъж подчертавам падне ли 1.2450 то 1.22 нивата чукат а от там един бог знае, така че дано най-сетне започнем 5 та потвърждение за което ще е едва пробив на 1.29.
                          Успех на всички

Коментар

• E/D

Аз имам една дълга от 2584 и се надявам сега да пробие неклайна и до довечера да я докара до 2626 поне

Коментар

• KOKO

И при еврото има нещо подобно и не е завършена 4 подвълна,но аз ще излизам и предпочитам да пусна ордер за продажба на нива ,равни с тези на подвълна 1 .....а нормално е 5 да е и по-дълга,ама може и да е скъсена и по-къса от 3 ........местя ордера за продажба на стоп на 1,2240 за по сигурно Успех!

Коментар

• us dollar index

107500 контракта дълги.Най-много от 1999 -интересно

Коментар

X