IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така аз малко по-късно ще пиша и ще отговоря на момчетата и за хеджове и прочие неща.

Сега аз виждам ход до към 2003-2060 макс откъдето тест на дъното.

Някъде около 1960 обаче мисля че би трябвало да бягаме от дългите. Вчера доста обсъждахме с колеги ситуацията по палталка и горе долу до това мислене се стигна.

Успех

Коментар

• Май доста сме се качили в асансьора за нагоре ... само да не се скъсат важетата....

Коментар

• Някой може ли да ме посъветва как да хеджирам дълги и къси евро-долар? Чувал съм че опитните трейдъри правят така, благодарение на което освен че оцеляват, даже и припечелват.

Между другото затворих седмицата с отворена дълга евро-долар. Дано не съм сбъркал. Суапът не ми е толкова скъп.
        Входът ми е 1,1924, последва бясно ЮГ - за малко да ми се задейства МарджинКол и оцелях мила майчице като по чудо. Но смятам, че тази седмица ще поемем на СЕВЕР.

Коментар

• EURUSD

Да, така е, Bobsan - суапът си е пари, с които може човек да си купи баничка с боза, че и за кафе да остане ;-)

Нещо интересно преди затварянето - при котировка 1.1913 сметката ще ми е на 666 долара!!! :-)
          И това ако не е поличба за потапянето на сметката ми, те па на...

Приятен weekend на всички! :-)

PS:
          А какво ще кажете за броя на мненията ми до момента = 166 (номерът на Полиция-та) ???
          Ако в понеделник ме няма, не ме чакайте... :-)

Коментар

• И аз това викам късите носят суап,а пък някой дълги имам предвид канадец/швейцарец-любима двойка особенно,много ме кефи кво рали направи миналата година.А изгледите за мен са около 1,30 за тази година естествено ако няма сътресения и бомби около пертрола..Хайде лека и успехи и през слдващата седмица

Коментар

• EURUSD

В интерес на истината и аз отворих една ... къса позиция от 0.1 лота (1.1914)! Така ще си подсигуря по-спокоен сън, а пък от това може да падне и някой скалп ;-) Разбира се няма да се разсърдя на северно движение, защото съм дълъг (това става въпрос само за FOREX-а :-) ), а пък те късите си носят суап... ;-)

Коментар

• затварят

Мисля че затварят , защото няма друго обяснение за такова робесняване на кросовете. В момента всичко би трябвало да е евтино , затова очаквам след отваряне , евро леко на юг , кабел на север и долар швейцарец също север , евро-паунд и евро швейцарец на юг и ще отворя такива съвсем мънички реални позиции за да си го маркирам да видя дали съм прав.
                D.Y.F-091066

Коментар

• На шуранайка му...........в........оная работа!!!!!!!/там ще отворя позиция!/
                  http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Поне аз не видях някой да пише че си затваря позициите.
                    Даже обратното

Коментар

• Коко

Всички си затварят позициите , в понеделник сякаш няма да има пазар , привиждат им се очевидно само лоши варианти.Голям страх , май в момента всичко е изгодно и евтино.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• И аз така виждам нещата.

Коментар

• Между другото сега се загледах .......Мисля че целта в краткосрочен план евентуално в азиатската в неделя срещу понеделник 1,1945 и от там пак надолу до 1,1880....Пак ще правим красив H&S -H4

Коментар

• Май няма да има повече емоции тази вечер,въпреки че това изправяне на еврото в края на сесията е доста интересно.
                            Смятам че ще затвори на 1,1910-20

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Боби абе знам че не се заяждаш, ама кажи това живот ли е. Сега съм на малък плюс и се чудя дали да не му тегля една майна и то цветуща.
                              Значи тваря една каруца със средна 1870 и без да видя бум стоп на 1835 ама як стоп, после яко ъп от 1830 и добавки ама яко до 2050, на 2090 хедж на цялата позиция, яко профит резервиран и от 1910 каса шорт айде касата в добавки лонг та до 1875, и като теглиш чертата един..... да кажеш че не съм хващал движения, а между тия неща скалпове бол че да се съберат в каруцата, ама една такава ще..............................................за щото две седмици бачкаш за тоя дето духа. ХеХе
                              Движенията си ги хващаш спор няма..След тази авантюра днес всеки взе каквото искаше ..Аз късите,Ти си на път да си вземеш дългите..Ебати социалния форекс хахахаха..Аз като се замисля май само на скалпове я карам...а това не ме кефи много Айде пак наздраве и лек weekend

Коментар

• EURUSD

Не мисля, че цифрата прави това движение - все пак е в границите и като цяло бе очаквана...

Доста убедително, без проблеми, дръпна с малко повече от 20 пипса! Все едно нож разрязва масло?!... Видяхме къде имаше стопове (1.1915) и сега очаквам да видя ... къде са следващите стопове на горе! :-)

Повече от всичко ми се иска да видя дали цялостната ми прогноза, която бе доста завързана и комплицирана (като крими-сериал), ще се сбъдне до край... ;-)

Успехи!

Коментар

Working...
                                X