If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На 1960 затворих 1/2 , мисля обаче че има още път нагоре въпреки че 1960 е първа възможна цел ако това е било корекция с цел последващ тест на 1800, но намен ми намирисва че ще има още бая път ъп. Сега е 1944
Успех
Чайник, прав си за девет села. Ударение на последното а. От м. май миналата година до ден днешен сме в тесен рейндж. Можем да продължим така и до м. май 2007ма. От една страна е идеално за стратегия за игра, от друга - "нищо не е абсолютно сигурно на този свят". Е, за туй не сме вече милиардери ние двамата с тебе! Сигурно в някой друг живот ще си пием уискито на Карибите, а в басейна ще има руси мацки. Ай да одим да изкарваме козите!! Ха-хаа!/последното е реакция на Алф!!/
Ей опасни пичове сте.Най големите капацитети си правят пас,докато
евро долара излеле от 1,18-1,22 и ФЕД барабар с евробанката не определят лихвената си политика,а тука братче всичко се знае ,къде коя валута ще отиде ,че и кога даже.Абе момчета ,излезте навън малко бе, питате ли гаджето що всяка вечер е при приятелка?На пазара няма ТРЕНД ,когато се печели ,хедж фондовете даже почнаха да фалират от това ,сега само малки сделчици и чакайте да почне сериозно движение нанякъде.Щото при такъв пазар се слагат плитки стопове и самите шумове на пазара ги обират и после гледаш,ужким натам върви пазара пък първо ти е резнал стопчето и ти си на загуба.
Имам сигурни сведения от марсиански източници ,че брокерите се кефят изключително и даже си купуват нови коли..Поздрави..
Аз очаквам 5000п движение нагоре пък. Ще търся дълга от 1.1780 със цел 1.7000, имам фундаментални причини да мисля така, очаквам марсиянците да нападнат САЩ
Мисля че Юлиян е прав и ни предстои интересна седмица, не изключвам вариянта на Идеан за импулсивно движение надолу от 1960-2003, но все още ми изглежда нелогично.
Както и да е, всички трябва да внимаваме.
Успехи
Коко, мисля, че и ти пиеш хубава водка в момента, като мен! :-)
Сори, ама съм си пийнал (300 гр. водка) и ми е супер весело, а горното изказване ме докара до нирвана!... :-)
Успешна следваща седмица в тия мътни води, дето са сега... ;-)
Аз очаквам 5000п движение нагоре пък. Ще търся дълга от 1.1780 със цел 1.7000, имам фундаментални причини да мисля така, очаквам марсиянците да нападнат САЩ
Мисля че Юлиян е прав и ни предстои интересна седмица, не изключвам вариянта на Идеан за импулсивно движение надолу от 1960-2003, но все още ми изглежда нелогично.
Започва нова интересна седмица.Края на миналата не даде много яснота за продължаване на движението на Е/Д.За мене като средносрочна перспектива движението е към нови минимуми за еврото,обаче проблемен е пътя до там.Много е важно според мене качването,което започна вечерта в петък какво ще е - импулс или корекция.Ако е импулс,то аз го бих идентифицирал като вълна С от (В) с цели 1: при С = 0.618 * А = 1.2018 и цел 2: при С = А = 1.2117.
Ако стане корекция ,ще е вълна 2 от вида А-В-С и цели 1.1960-1.2000,и това ще означава,че след края и следва мощна трета вълна с цели,които ще бъдат определени след края на вълна 2. Би могло също да се разсъждава и за края на движението надолу.Тук пак горната формулка,като вариант 1С)=0.618*(А)=1.1806 - малко вероятен и 2: (С)= (А) = 1.1628.Не са изключени обаче финални изненади от рода (С)= 1.236*(А) =1.1518 или още по-дълбоко слизане (С)=1.618*(А) = 1.1341.За повече не ми се и мисли. После според вълновото развитие,по което се придържам, следва края на нарастването на долара и начало на тренд в полза на еврото.Въобще интересни мигове,така да се каже!
Намирисва ми на откриване на ловно-рибарският сезон.
На пръв поглед въпреки различните вариянти които разглеждаме, нещата привидно изглеждат просто. Има доста голям консенсус между нас трейдърите, че 1.2090 би трябвало да е бетон, че някъде от около 1.1960-1.2060 трябва да тръгне тест на 1800 с цел някъде 1750-70, откъдето започват различията, една част се готвят да потапят подводниците за 1.14, а друга част подгряваме ракетите за 1.24, независимо поради что, дали защото там ги чакатн акостирали подводници или защото някой глупак като мене вижда възможност да сме обърнали платната в дженерал ъп тренд.
Та това няма значение, проблемът е точно консенсуса в мисленето за предстоящо низходящо движение за тест на 18, е това ако не е идеално за риболов. Просто единс емпулс до 2140 който да подмине 2090 като пътен знак и ще изненадат всички било къси било дълги ХеХе
ave momcheta niakoi znae li kak svetiat japonskite sve6ti4ki .
spored men ne se opitvaite da gonite trenda a se postaraite da precenite koga shte se skasat vajetata.Spored men mnogo po lesno se pecheli ot kasi poz. prosto e lavinoobrazno .samo da mojesh da se vkliuchish malko predi kraia
uspeh
Реших да вляза в територията на знаещите и да коментирам движението на EUR/USD през погледа на Ендрюс, Марк Рай , Болинджър и др. от сорта... На дневна графика нещата изглеждат така:
Горните (и други) класици, ни говорят за увеличаваща се дивергенция на седмична графика, т.е., дългосрочно нагоре (като внимаваме с корективните движения - Фибо!). Дивергенцията я има и на 4 часова, т.е. горното БИ ТРЯБВАЛО да важи и при по-краткосрочните предвиждания.
Тълкуващите движенията по Болинджър съветват (не съм аз!) да се скъсява под 1,1871 или, още по-сигурно - под 1,1825.
В същото време за вход сочаТ удължаване след 1,1929 (за консервативните играчи - над 1,20).
Да припомня, че колкото и известни да са имената на класиците, парите са си ваши, а каналите, които ТЕ чертаят са само въображаеми!!!
Реших да вляза в територията на знаещите и да коментирам движението на EUR/USD през погледа на Ендрюс, Марк Рай , Болинджър и др. от сорта... На дневна графика нещата изглеждат така:
Горните (и други) класици, ни говорят за увеличаваща се дивергенция на седмична графика, т.е., дългосрочно нагоре (като внимаваме с корективните движения - Фибо!). Дивергенцията я има и на 4 часова, т.е. горното БИ ТРЯБВАЛО да важи и при по-краткосрочните предвиждания.
Тълкуващите движенията по Болинджър съветват (не съм аз!) да се скъсява под 1,1871 или, още по-сигурно - под 1,1825.
В същото време за вход сочаТ удължаване след 1,1929 (за консервативните играчи - над 1,20).
Да припомня, че колкото и известни да са имената на класиците, парите са си ваши, а каналите, които ТЕ чертаят са само въображаеми!!!
Аз съжалявам, ако някой неможе да види видео анализа да опита по-късно защото това е във фрии и на определени искания прекъсва връзката, нещо като геоситито така че ще излезе по-късно пак.
Сори отново
Коментар