IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте,
    Аз виждам нещата така: тест на 1.1992/2002 но неуспешен, корекция до 1.1955/65/70, за по нататък не съм сигурен но мисля че ще пробие 1.2002, в процес движението ще мога да анализирам нещо по конкретно... (приемам критики )
    Успех
    не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от TZVETKOV
      Визирам добрите очакванията за Германия в 12h и лошите прогнози за USA в 15,30h
      Браво,
      ЗЕУ то ако е добро би означавало че на еврозоната и трябва още лихви, прав си и за САЩ.
      Не очаквам обаче чудеса от храброст има доста технически препятствия, 2003,2035 - 38.2% ( 1.2321 to 1.1825) ,2060-важно, 2090-много трудно за бой. Аз лично чакам добри нива за ТП и дори селл обаче. Още веднъж Браво

Коментар

• Нищо лично

Коментар

• Визирам добрите очакванията за Германия в 12h и лошите прогнози за USA в 15,30h

Коментар

• Първоначално изпратено от TZVETKOV
            Теоретично днес долара трябва да пада.
            Защо?

Коментар

• Теоретично днес долара трябва да пада.

Коментар

• Технически нива за 14 март

investor.bg/article.php?cat=2&id=34471

EUR/USD: Валутната двойка се задържа над най-високите си стойности за вчера, като достигна ниво от 1,1980 по време на днешната азиатска сесия. Важна съпротива в краткосрочен план се явява 50-дневната пълзяща средна при 1,2023. Общата картина остава като цяло положителна за единната валута, но с възможност за известна корекция, имайки предвид индикаторите на 1-часова графика, които оформят негативна конфигурация. Евентуален спад би срещнал подкрепа в зоната около 1,1948 (пивотно ниво за деня), последвана от 1,1928.

Коментар

• eur/gbp

Може да са 10п , но са сигурни , а често дава проблясъци и за по20-30 , докато при мейджърите е лудница и стоповете държат дори на по няколко пипса , то това си е екстра , бонус така да се каже.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• А недей така при евролира такъв бой съм ял че не ми се говори, еврошвейцарец то това никак не мърда аз бягам при него само при новини понякога или покрай празници ако имам нещо да хеджирам в кроса с дълги швейцарци, че чалмите да не направят някоя беля, нали знаеш тогава куцо и сакато бяга към шв.

Коментар

• Коко

Евро-паунд никак не е за подценяване и ще ходи и още нагоре , но пък след нагоре следва спускане и то доста , като за двойката разбира се . Трейдвай я защо не занулява сметки лесно и евро-швейцарец също , народа масово трейдва нещо кросове от известно време и още малко и ще ги раздвижат като мейджърите и тогава като закъсаме какво ще търгуваме. В общи линии посоката е ясна - цената расте към положителния спред , при евро -паунд ситуация обаче е зле , но съм на мнение че ще подпира волатилността само. А и тази графика на кабелеско - целите нагоре са по-близки и принципа за избор на по-близки цели ако се спази значи кабела ще подскочи. Имам доста наблюдения върху този принцип вече и напоследък си върви , т.е. цената се движи като тока - по пътя на по-малкото съпротивление. Успех !
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Ей СуперТрейдър, какви са тия цели на месечни, то това една свещичка рисува за месец, е сега ще извадя една годишна да видиш ти какво се казват цели, твойте за никъде не са,
                        майтап и мен много ме притеснява кабелеско щото и на по-ниските примерно на седмична изглежда ужасно, си цели нещо там 65, а добре че 4ч се пооправи малко, аз даже се чудих като ми сочи еврото предимно ъп пък кабела предимно даун да взема да купя евролира хехе.

Успех

Коментар

• ?рейк на 1.2090 означава поне 1.2230 сигурни в нов модел на поведение. Развитие от тук към 1400 ми изглежда нелогично, това ме притеснява за пореден път, тъй като ценя опита на Радо и не случайно постнах и анализа на Идеан. За мен обаче най-логично си остава някъде от 2003 да слезем за тест на дъното, потвърждение че този тест ще е тестбрейк ще е ако 1870-80 падне, а най голямо ако тестваме дъното, аз хиляди пъти съм казвал истината че едно ниво ако се тества то пада, тоест трябва да чакаме корекция и селл.
                          Нека да систематизирам нещата, от 2003 някъде очаквам слизане до 1880 някъде, тук ще предпочета да не падне което за мен ще е нещо 22+, както щете му казвайте В примерно или както и да го наречете, след това по всяка вероятност ако сме кръстили това В ще ходим към това 14 да правим примерно да го кръсти С или каквото и да е. Когато обаче стигнем на това 22+ ниво ще излезат едни горни цели нещо от сорта тест на 26 на екран даже и ще се появят хора с 1.40++ да викат , тогава има един шанс да се получи това за което говорих с откриване на тая тема.
                          Успех сега съм изморен ще коментирам по-дълго утре.

Коментар

• Може да се опита sell на USD/JPY от 119,40, имайки предвид divergencе-а на bulls power индикатора, както и overbought ситуацията на дневна графика. Стоп - 119,70. Таргет - 117,80.

Коментар

• D.Y.F-091066

Коментар

• Технически нива за 13 март

investor.bg/article.php?cat=2&id=34427

USD/JPY: Зелената валута се търгува в сравнително тесен диапазон между 118,76 и 119,05 спрямо японската йена днес, след като в края на миналата седмица поскъпна до 119,12. Следващата ключова съпротива се намира на 119,39 (връх от 3 февруари), последвана от 119,82. Евентуален спад под 118,69 (пивотно ниво за деня) би дал възможност за по-значителна корекция с първа цел 117,72 (38,2% от движението 115,46/119,12).

Коментар

Working...
                                X