IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Лихвата в еврозоната ще остане непроменена, както и курса ще се мота тук някъде до тогава.
    Много Важно е изказването на Трише от 15:30ч, Евроскептицизма нараства пръв явен сигнал за това е протеворичивите социологическ проучвания за референдума във Франция - там са на кантар да не приемат евроконституцията, всичко това се дължи и на серията слаби показатели в еврозоната.
    Какъв е извода - той е един ,най тъпият и лесен начин да се излезе от ситуацията е да се намали лихвата, не сега разбира се. Но Трише ще го намекне евентуално дори според мен доста е вероятно - което ще ни върне там от където тръгнахме някъде - 1.28

Това не е предпоставка за търговия.
    Успех

Коментар

• GBP/USD

Как ви се струва 1.8750 за по-дългосрочен таргет?

Коментар

• EUR/USD

КавалерА, по принцип такова ми е виждането и се чувствам по-комфортно, когато съм с късо евро. НО!!!.. най ми харесва да съм впосоката на пазара, без да се съобразявам с дългосрочното ми виждане за двойката. А посоката в момента е нагоре!!!

Успех!!!
        Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

Prosto predpolagam che za dnes reindja e 1.2885-1.3020
          i edna novinka Yuan - http://atimes.com/atimes/China/GE04Ad03.html
          CRS-Finance™

Коментар

• EUR/USD KOKO

КОКО,както писах,съм на Д/Ш,кдето всичко е почти обратно на Е/Д.Вчера,следвайки анализа (един от вариантите ) купих на нива 1.1990,очаквайки развитие на трета дълга..........сега виждам ,че варианта е(или един т вариантите ) да сме в корекция и ако сме завршили изграждането на ii,то сега би следвало да се вдигне курса над 1,20.До тук и пропорционален анализ показва,че ii е завършена.Дайте да видим,тъй като има и други варианти,но ако съм прав,ще подкараме еврото към подкрепата 1,2730.
            Побликувай твоя вариант за движение нагоре в Е/Д,само че без индикатори и не кендълстик,а вариант отваряне-затваряне.Ако искаш моя на Д/Ш,то ми пиши мейла си

Коментар

• GBP/USD

zdraveite neshto nesam privarjanik na ideiata za EUR/USD dnes tova napravo si e TOTO
              vij bih se zamislil za edna dalga GBP/USD ot 1,8970 za 1.9030 +60p
              niakakvi idei?

Коментар

• EUR/USD

За днес очаквам нов тест на 1.28 нивата откъдето смятам да удължа отново, разбира се това ще стане ако не пробием 1.3024.
                За мен правилните търговии са къса от около 1.30- със цел 1.29+ и стоп 1.3030 и дълга от 1.28 със стоп 1.2730
                Успех

Коментар

• JPY

Изглежда м.МАЙ ще е месеца на евтината йена (скъп петрол ли - друго ли?).
                  Особено перспективна за покупка ми се струва GBP/JPY - със стоп от 1.5 фигури, може да се надяваме на поне 5 фигури...И останалите двойки изглеждат за покупка (макар и нови дъна да има) - AUD/JPY, USD/JPY, EUR/JPY...
                  Само скромно мнение.

Коментар

• EUR/USD

КОКО , какво точно те притеснява?
                    И колко по долу мислиш че ще слезем?
                    За мен тръгнахме - сега ще сложа малко лимитирани през 40 пипса

Коментар

• EUR/USD

Кавалер, и аз затворих добавката на 2970 и гледам за подходящо ниво за дълги добавки но ще чакам по надолу от теб евентуално, за сметка на това държа още снощният кабел и нзд с 0 стопове.
                      Нещо ме притеснява интересно ще е затварянето на пазара къде ще бъде, иначе битрябвало да не успее да пробие 3020 но знае ли човек
                      Успех

Коментар

• EUR/USD

Варна2 според мен избързваш приятелю с тези къси - за близките два месеца поне...
                        Иначе и аз съм на мнение че ще видик силен долар, но дотогава еврото има още работа и аз ще се възползвам)
                        Не знам с какъв акаунт и стратегия играеш - аз съм си с дневни и седмични игри .
                        Форума напоследък оредя , аз също спрях да пиша - преди малко продадох дългите евра от петък на 1.2965 - сега ще чакам за по ниски нива от около 1.29 за нов вход за дълги - индикаторите ми показват нагоре - както ми показва и пазара същото движение
                        При долар/йена мисля че момента е добър за дълги от тук с добавка на 104 и 103.4 и цел поне 106 за начало
                        Канадеца след върха си тругна надолу и има още път засега поне до 1.242
                        Кабела засега го цъкам само на демо , на реал тази седмица се въздържам
                        Ричи ти пък ме шашкаш как бързо обръщаш посоките - отвори едно кю да поговорим!
                        Днес мисля ще е интересен ден и е доста вероятно да видим 1.30 !
                        Приятен ден на всички колеги и увеличаване на парите за бира:P

Коментар

• EUR/USD

ok

Коментар

• EUR/USD

Ричи, ника ми е Yasko май. Но през деня съм на работа и не влизам, щото има 100 файъруола и не става.
                            Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

Varna 2 как ти беше нк неима в ICQ

Коментар

• EUR/USD

тия Японси ми скасиха живота имам далги 80 лота Д/И от 104.95 ама вече сам по спокоен цел 106.3 при наличие на двоино дано ама дапо да е тези дни че се изнервиам
                                а според мене после и по нагоре иако 110 и още ама по нататака

Коментар

Working...
                                X