IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR USD KOKO

Нито швейцареца има завършен вид нито еврото, на швейцареца му трябва като че ли 1.2410-50 а на еврото 1.2410-85 но ще видим кон боб яде ли.

Коментар

• EUR USD KOKO

KOKO,следиш ли Д/Ш ? В момента има една неяснотия по вълна iv , a именно,че на тези влни не може лесно да им се определи края.......засега според мен се е оформил двоен зиг-заг,а това,че още не започва движение нагоре ме навежда на мисълта,че вълната още не е завършена и ще има някоя и друга изненада.Ако имаш време ,пиши нещо по въпроса.

Коментар

• USD/CHF

Явно колегите спекуланти са си дали почивка,независимо от факта,че за форекс няма почивка и че сега се очакват движения,които ще дадат началото на надежди на длгите в евро.За долар/швейцарец очаквам изграждането на iv и започване и завършване на v някъде около 1,2385,поради което в момента съм дълъг от 1,2297.След малк напускам поста пред компа и ще седна пак довечера,когато,надявам се ще се е затворил ордера за лимитирана продажба на 1,2377......Ордера за стоп е на ниво 1,2250,т.е. под нивото на вълна i.

Коментар

• EUR USD

SELL 1.259 STOP 1.2615 -25p TP1 1.2525 +65p TP2 1.2490 +100p

Коментар

• германия

German Q1 GDP details are due at 0730GMT. The flash estimate surprised
            on the upside, showing a quarterly growth rate of 1.0%, against market
            forecasts for +0.5%. The unadjusted annual rate fell to flat y/y from
            the unrevised +1.3% in Q4
            /2005-05-24 02:20:00 Market News morning FX survey/

Коментар

• германия

Според DIW германския икономически институт, растежа на Германия ще повиши работната заетост през второто полугодие на 2005г. Според института, Германия вероятно ще забави растежа си през Q2 на 2005г. към 0.4/0.5% спрямо Q1 nа 2005г. (през Q1 Германия изненадващо отчете растеж от цели 1.0%). Очаква се обаче отново засилване на растежа през второто полугодие, което вероятно ще повиши и немския пазар на труда.

Коментар

• германия

Какви са новините от германия

Коментар

• bnight

supertrader драсни ми един мейл какво точно ти трябва и ще се опитам да ти го напиша за другата седмица. Стига да не е нещо много сложно де. Успех.
                  само че ми пиши тука bnight@abv.bg че битекс-а нещо ми се е скапал.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bnight

Разбираш ли му на MQL , можеш ли да програмираш на него експерти.Трябва ми такъв който , да ми тестне нещо в миноло време?
                    D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD

kotaranko според мен сме във вариант Б 23% корекция нива близки до 1,27 в края на седмицата. Успех поне това е моята идея. Това с астрологията ми звучи малко преовелечено но това е защото не вярвам много в такива работи. Успех все пак. KavalerA би ми било интересно да науча повече за твоята система на игра. Драсни ми един мейл. Успех на всички.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD

Еха
                        " Боят настана
                        тупкат сърца ни ...! "

Коментар

• jb: bill williams

mersi mnogo

Коментар

• bill williams

аз съм я дръпнал от data.bg - на руски е, pdf , но има всички графики. файла се казва "НОВЫЕ ИЗМЕРЕНИЯ В БИРЖЕВОЙ ТОРГОВЛЕ, БИЛЛ ВИЛЬЯМС.rar"

Коментар

• bill williams

някой има ли книгата New Trading Dimension на bill williams? аз я имам на pdf но вътре графиките ги няма

Коментар

• dinobot: AUD/USD

според мен на 1H графиката сме твърдо за нагоре, но на дневна очаквам към края на седмицата или в началото на другата голямо движение в посока надолу...

Коментар

Working...
                                X