IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD цикли и природни закони - Ган

ако е за присмиване, числата на фибоначи също се основават на природни закони

Коментар

• EUR/USD цикли и природни закони - Ган

Така е . Но едва ли ги е криел нарочно . По скоро не е искал да му се присмиват Има писма до съдружника му както и откъси от борсовите му дневници където пише понякога за движения на звезди и планети .
      Някъде четох една негова реч в някакъв университет май . Там споменава и на кикота който се разнася от залата отговаря че методите му са свързани с природните закони а не със суеверие !
      Всъщност поне според мен той е следял тези неща за дългосрочните си прогнози .
      Например Марс обикаля слънцето за около 2 години , а всички знаем , че има 2 годишен цикъл .
      Юпитер и Сатурн се засичат в една линия на всеки 20 години и так нат .

Коментар

• EUR/USD цикли и природни закони

Аз не познавам добре теорията на Ган,но това,което се представя в литературата за неговата теория е без неговите астрологични познания,защото за тях той не е оставил писмени свидетелства и май не е споделял дори и с близки и познати,ное вземал търговски решения и върху анализ на астрологични събития.

Коментар

• EUR/USD

http://www.akmos.ru/

:]

P.S. някой с мнение за AUD/USD? Благодаря предварително, успех!

Коментар

• CME

Мерси

Коментар

• EUR/USD цикли и природни закони

Заради пълнолунието , но не толкова заради него . Вярно е че засича циклите на EUR/USD в 8 от 10 сучая , но е трудно да се каже точно в точния му час ли ще бъде или не . Понякога са му нужни един или два дни за да обърне , а понякога колебанията са твърде краткосрочни . Някой тук бе писал за датата 25 ! Нищо чудно да има тогава събитие а не днес или пък двете да се комбинират .
              За днес съвпада обаче и с набор от числа засечени от едното дъно . Числата показват около 22 часа , а пълнолунието и то е тогава по наше време така , че става двойно засичане .( Дали ще стане нещо не знам защото като виждате понякога се разминавам във времето с от няколко минути до няколко часа .)
              Финасова астрономия ме интересува , но не мисля че разположението на съзвездията има значение , по скоро подреждането на планетите и вярата на хората в Астрологията . Началото на Февруари Венера мина през диска на слънцето . Точно на нея дата и тренда EUR/USD обърна . Всъщност точката на пресичането послужи на Еврото като ниво на подкрепа . Опитах се да засека и градусите спрямо хоризонта за да видя дали тренда ги следва , но проблема тук идва че пазарът е 24 часов и обикаля света .
              За съжаление и аз самият съм чел много малко и от различни източници намирани тук там из интернет след голямо ровичкане .
              Книга по темата и аз търся .Даже сигурно ще изпраскам някой курс по астрология при някоя врачка с които както виждаме бъка напоследък ))) Колко му е ! За някой и друг ден и някой и друг лев да вдяна основните ( от астрономия малко съм се интересувал , но от астрология досега не ) неща и да видя имат ли приложение някакво на пазара или не
              Не смятам , че има нещо езотерично в подобни методи . Всъщност движението на планетите и орбитите им съвпадат с голяма част от циклите на пазарите . Дали е само съвпадение или тренда се движи така заради човешкото суеверие лично на мен не ми пука ! По скоро смятам , че пазарът и поведението и психологията на хората се подчиняват на заложени в самата природа и вселена закони на математиката и физиката . Ако забележим кой да е пазар , всеки се движи сякаш по някаква зададена програма . Дори големи на пръв поглед понякога фундаментални събития не могат да го извадят от равновесие или ако пазарът излезе от релсите си сякаш някаква природна сила го дръпва обратно в зададените рамки .Дори да се отклони от математическите числа по които се движи това е за много кратко време .
              Четох доста неща от Ган макар и накъсано . И там не се дават готови решения обаче Всъщност той си е един много добър технически анализатор , а не някакъв бог който да се следва безропотно . Напълно съм съгласен , че там където времевите точки се пресекат са нивата от който можем да очакваме изненади . Всъщност от доста време дълбая точно като време пазара . Откак започнах да го правя най малкото което съм постигнал е , че сядам пред ПС то когато очаквам дадено събитие и ми се освободи доста време и за други занимания

Коментар

• EUR/USD

znae li njakoi kade se vijdat obemite buy i sell na Imm

Коментар

• EUR/USD

но дъно или връх все някога ще има!!!)

Коментар

• EUR/USD

котаранкото е прав!!))със сигурност ще има дъно или връх,е дали ще е във вторник в 13 или в 4етвъртък по някое друго време)знае ли 4овек)

Коментар

• EUR/USD

KOTARANKO,имаш ли някоя книга за финансова астрология,защото и аз се интересувам от нея.В 22.19,заради пълнолунието ли предричашъдно или връх.

Коментар

• CME

Vseki contract ima razli4no rabotno vreme na CME.
                        http://www.cme.com/trading/res/cch/tradehours3497.html

Коментар

• CME

Знае ли някой точно в колко часа отваря CME - Чикаго и в колко приключват работа ?

Коментар

• EUR/USD

Към 13 ч. Вторник , дъно или връх .

Коментар

• Добро утро!

bnight

Здрасти и на теб
                              Сигнали е грубо казано - играя по подобрена система на Бил Уилямс - основана на алигатор, фрактали и нива на супротива и подкрепа с линия и числа на фибоначи - сделките не са много на брой - сигнал идва след пробит фрактал - като цяло малко съм я видоизменил за да намаля риска от грешни сигнали - за момента стратегията дава чудесни резултати - много си прав - моята стратегия като цяло не зависи особенно от длгосрочните трендови линии и не ме бърка особенно дали в края на годината курса ще е 1.40 или 1.10 - но в интерес на истината мхнението ми е че съвсем скоро следва импулс срещу долара - защо не ми се обясява - нямам нужното време ще кажа само едно че извънземни нива нямда има и аз лично мисля че близките години ще имаме по ясно изразен рейнфж в тази основна валутна двойка
                              Кабела си избрах като интересна и динамична двойка и след като прецени добре риска и играя с малък процент от голяма сметка - знам че ще ми излезе на много добра печалба - там играта ми е с основна позиция - дълга с леки удължени добавки от по ниски нива и продаване на същите на 50-80 пипса печалба - освен всичко ползвам доста добър положителен суап от 0.15 $ на лот

Коментар

• Добро утро!

Добро утро KavalerA по принцип когато и таксиметровите шофьори почнат да ми казват какви акции е хубаво да купувам значи е време да ги продава. Та и тук ситуацията е горе доло такава. За това не играя по чужди системи и сигнали. Като играеш по сигнали обаче кои по-точно ползваш ? И какви са резултатите? Желая ти успех но това че всички започнаха да прогнозират силен долар почва да ме притеснва незнам ти как мислиш?
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X