IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31:
    http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059167277
    रादोस्त

Коментар

• Не търгувам в момента Насдак100, но преминем ли 1810/15 - ще ни разбие късите паунд-йени.Все пак сега е момента и за шорт на Насдак100 със стоп - 1815.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
        Колеги, относно долар/йена.
        Днес правим пробив на класически възходящ триъгълник, оформящ дъно. Съвсем логично е следващите 1-2 дни да върне да тества линията и после нагоре. А може и без тест Целите са различни и всеки може да си избира.
        Освен това, в този триъгълник имаме 3 формации 1-2-3, които днес пробихме.

Друг вариант е да правим флаг на седмична, но докато го довършим ще мине време и дотогава нещата може да се променят. Иначе други причини за къси позиции аз лично не виждам.
        Мисля,че грешиш и ще има още едно бързо и голямо разтоварване в двойките с йената,но аз лично очаквам това да започне от по-високи нива при долар/йена.Мисля си за дъно 114.21 и после потегляне за нови върхове вече.
        Аз приключих за днес :-) Успех на всички колеги

Коментар

• Колеги, относно долар/йена.
          Днес правим пробив на класически възходящ триъгълник, оформящ дъно. Съвсем логично е следващите 1-2 дни да върне да тества линията и после нагоре. А може и без тест Целите са различни и всеки може да си избира.
          Освен това, в този триъгълник имаме 3 формации 1-2-3, които днес пробихме.

Друг вариант е да правим флаг на седмична, но докато го довършим ще мине време и дотогава нещата може да се променят. Иначе други причини за къси позиции аз лично не виждам.
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• На "Варчев" влязох и от 234,99, като ще добавям до 233,50.Не съм определил още първата цел. Още когато бях логнал и целих 61,8 кореция на целия спад от 241 - около 234,34, ми удряше стоповете.После пък реших, че от 225,50 , а впоследствие от 229 ще тестваме още веднъж дъното.Яки грешки.Поправката обаче е логично да дойде, ако търпеливо изчакам на тоя етап 228,70, а после и годишно дъно близо до 200....Мога системно да добавям, но не е кеф да те отнася толкова яко.Но точно паунд-йена ми е най-интересна и това ми е по-важно.Прогнозата ми за бой по долара от неделя напълно се потвърди и точно в основната ми двойка, която следя- паунд-долар.Но сега вече очаквам рейндж до края на седмицата, преди да потеглим следващата седмица в нови посоки.
            Успех на всички в крайните цели!

Коментар

• Избягах от дългата.Ще чакам по-добри нива за вход

Коментар

• Лека!

Коментар

• лека вечер, утре пак сме на пазара за тикви

:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                    118.81 е важната бариера

съгласен съм обаче виж тя как държи - а дори и да я пробием импулса е почти затихнал, осцилаторите го натискат надолу, отделно виж на 4ч-предния бар направи горна сянка, която точно сега много яко резиства цената, не може да я преодолее и аз си мисля че тие къси ще излязат, но от друга страна съм влязъл срещу пълзящ тренд, което не е никак разумно

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      Първоначално изпратено от varna
                      Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      доларйена повече нагоре няма да ходи-ще ме извинявате ама имам да си взимам профит от къси 118.75 със стоп 20п а целта определено не се знае знае ли се
                      Желая да си прав, но не мести стопа.

а, стопа не трябва да се мести - като го местиш все едно си без него. :lol:

Коментар

• 118.81 е важната бариера

Коментар

Коко има много резон в скъсяването с цел 6-7 фигури от тук,но не съм сигурен дали няма да е от 236.Аз пратих на Форексов като обсъждахме една моя идея за Dow Jones,а според мен докато той върви нагоре ще е трудно долар/йена да почне да се рути,а ако чакаме долар/йена да се качва бавно,а паунд/йена да се рути,то трябва кабела 1.93-1.94 да го чакаме ..
                          За мен всяко решение е добро.Ще поживеем ще видим
                          значи брат гледай какво се случва след тройната дивергенция на МАЦД на 15 минути-това е брутална техника, стой и гледай как доларйена е в блокаж

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
                            Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                            доларйена повече нагоре няма да ходи-ще ме извинявате ама имам да си взимам профит от къси 118.75 със стоп 20п а целта определено не се знае знае ли се

а, стопа не трябва да се мести - като го местиш все едно си без него. :lol:

Коментар

Коко има много резон в скъсяването с цел 6-7 фигури от тук,но не съм сигурен дали няма да е от 236.Аз пратих на Форексов като обсъждахме една моя идея за Dow Jones,а според мен докато той върви нагоре ще е трудно долар/йена да почне да се рути,а ако чакаме долар/йена да се качва бавно,а паунд/йена да се рути,то трябва кабела 1.93-1.94 да го чакаме ..
                              За мен всяко решение е добро.Ще поживеем ще видим

ударих една тъпа контра тук със стоп 119, ако иде при тебе да черпиш но на това покачване ми се привижда края

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов

Коментар

X