IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Първоначално изпратено от kritelin
    Форексов братле внимавай с индексите,че Дау Джоунс ми дава сигнали надолу и ще повлече и другите след себе си.Тогава ще има голямо развързване при кери трейд-а пак.
    Трябват ни нива над 12382 да подсигурим дългите в долар/йена.
    Аз лично ще изчакам това да се случи и тогава ще влизам
    Прав си за индексите, обаче :

1. Днес не се продаваха долари срещу йени - кабела направи фигурка нагоре, в йената сме над прозореца, освен това на 4ч сме бетонирали спада от тоя петък, дето еврото щеше да затваря над 1.35 и щеше да прави гапове, нали се сещаш ... :lol:

2. Виж спадовете - като падне към 117.50 и отдолу подлагат кошници и пълнят здраво - едвам се сдържат с покупките да не го изстрелят на 118 без време.

под 117.35 конспирацията ми се анулира :lol:

аз излизам, приятно гледане на Форекс Пикчърс и много успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от doomsday
      Абе, кажете кво мислите бе..нали за тва сме тука, да дискутираме мнения, идеи и т.н.??
      Според мен биковете са в капана и оттук нататък долара ще си покаже зъбите..
      Круме, хайде щракай го вече този капан, че нямам нерви. Хахаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
        Форексов братле внимавай с индексите,че Дау Джоунс ми дава сигнали надолу и ще повлече и другите след себе си.Тогава ще има голямо развързване при кери трейд-а пак.
        Трябват ни нива над 12382 да подсигурим дългите в долар/йена.
        Аз лично ще изчакам това да се случи и тогава ще влизам

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
          Imashe tuka edin smelchaga, i toi novak kato men pitashe dali shte udari li ne kabela 9700 pak.
          Ta az mu otgovorih spomnqm si neshto kato "Ne prez tozi jivot", dano ne me e poslushalo
          momcheto, ama sitiaciqta mnogo se promeni ot togava, 2 meseca minaha i vsichko se smarangqsa
          dista.
          karakondjul,значи си започнал втори живот.....
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• Форексов братле внимавай с индексите,че Дау Джоунс ми дава сигнали надолу и ще повлече и другите след себе си.Тогава ще има голямо развързване при кери трейд-а пак.

Коментар

• лека вечер и успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от radar3330
                Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                Задействах ръчно добавка преди малко на 117.57 защото се нервирах от тие разминавания с 1пип, стоп на позицията 117.35 и таргет нависоко, първия 50 пипа
                Аз също съм дълъг и гоня 118,30

118.30 е ясно, обаче малките графики ни блокираха ъпа и профита от дългите ще е привечер или утре

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Задействах ръчно добавка преди малко на 117.57 защото се нервирах от тие разминавания с 1пип, стоп на позицията 117.35 и таргет нависоко, първия 50 пипа
                  Аз също съм дълъг и гоня 118,30

Коментар

• Задействах ръчно добавка преди малко на 117.57 защото се нервирах от тие разминавания с 1пип, стоп на позицията 117.35 и таргет нависоко, първия 50 пипа

Коментар

• Дядо отива при доктор:
                      - Докторе,какво да направя..много ми е зле
                      - Защо бе дядо ?
                      - Където да се пипна всичко ме боли ..цялото тяло
                      - Ами дядо счупил си си пръста
                      :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                        в долархиена за 1 пипс не ми се задейства последната добавка на 117.50, безобразие, щом падне с 10-15п и веднага връща нагоре, което е показателно за настроението на пазара.

За война в Иран - ще повярвам че САЩ са започнали война когато ми звъннат по телефона с покана да карам танк или когато еврото стане 6.77 USD за 2 дена под оглушителните викове на знаете кой.
                        Мисля ,че около 1800 ще ти се задейства

Коментар

• Han Krum

Ми..знае ли човек, то и аз съм с тая идея ама..пупупу да не го уручасаме да не дърпаме дявола за опашката
                          Ама погледни, бати мизерния АйЕсЕм а пазара се беше нагласил дори за по-силен от очакваното, а те са кротки Както е казал поета: ема нещо гнило в Дания
                          ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                            Абе, кажете кво мислите бе..нали за тва сме тука, да дискутираме мнения, идеи и т.н.??
                            Според мен биковете са в капана и оттук нататък долара ще си покаже зъбите..

Коментар

• Ти като в един виц го заформи...
                              -Докторе, какво да правя? Десния ми крак е по-къс от левия!
                              - Куцай

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                                prices paid index-а беше добър въпреки лошия ISM.За това си мисля,че нямаше голямо движение след новината

Коментар

Working...
                                X