Абе, кажете кво мислите бе..нали за тва сме тука, да дискутираме мнения, идеи и т.н.??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
в долархиена за 1 пипс не ми се задейства последната добавка на 117.50, безобразие, щом падне с 10-15п и веднага връща нагоре, което е показателно за настроението на пазара.
За война в Иран - ще повярвам че САЩ са започнали война когато ми звъннат по телефона с покана да карам танк или когато еврото стане 6.77 USD за 2 дена под оглушителните викове на знаете кой.
Коментар
-
Значи, бих искал да кажа нещо което си го мисля от 17:00..
Така..пазара очакваше даже по-добър АйЕсЕм(по добър от очакваните 51.4) защото в петък излязоха добри данни от Чикаго..
Излиза по-лош..пазара следователно е разочарован...реакция=почти никаква.Като съберете всичко това ме кара да мисля едно нещо:
по-късно вечерта или утре може да видиме едно засилване на зеления гущер..
Моля някой да се изкаже по повод моите "размисли и страсти"
Благодаря предварително..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Коментар
-
Ima li go oshte vaprosa za recession-a ili veche e qsno?
http://bloomberg.com/apps/news?pid=2...5u4&refer=home
Коментар
-
Първоначално изпратено от $kritelin - Пак ви казвам ..все повече си мисля,че война няма да има и ще има договорка Иран да продължат да си продават петрола в долари,а САЩ няма да ги закачат.
Надявам се да разбираш поне от форекс повече от колкото от геополитика....
Война ще има!
Коментар
-
In a briefing to the [ISRAELI CABINET] on Sunday, Israeli Maj Gen Yadlin warned that the proliferation of players in the Gulf could ignite a conflict. He said that Iran, Syria, Hizballah and Hamas expect the US to attack Iran over the summer and are preparing to retaliate by going to war with Israel. His comments came one day after Iran's chief of staff Abadi urged the Arabs to hurry up and join Iran in a defense treaty. The Middle East looks set to face a number of months of military instability during which time everyone is braced for the axe to fall. A combined assault would lay Israel open to 4 warfronts and the common weapon to them all: missiles - anti-tank, short range surface, med range ballistic and surface-to-air. Hamas has threatened already to launch a Palestinian uprising against Israel unless the intl blockade is lifted.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dotyПървоначално изпратено от kritelinКолеги не виждате ли колко високи са нивата на долар/йена.При тези нива на евро/долар трябваше да сме на 113.Това на мен ми говори само едно - не доларът е толкова слаб,а масово се купува евро заради слуховете,че Иран ще почват да искат евро за петрола.Чудно ми е само Буш и компания как ще позволят това да се случи,след като това ще им донесе големи главоболия.Пак ви казвам ..все повече си мисля,че война няма да има и ще има договорка Иран да продължат да си продават петрола в долари,а САЩ няма да ги закачат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinКолеги не виждате ли колко високи са нивата на долар/йена.При тези нива на евро/долар трябваше да сме на 113.Това на мен ми говори само едно - не доларът е толкова слаб,а масово се купува евро заради слуховете,че Иран ще почват да искат евро за петрола.Чудно ми е само Буш и компания как ще позволят това да се случи,след като това ще им донесе големи главоболия.Пак ви казвам ..все повече си мисля,че война няма да има и ще има договорка Иран да продължат да си продават петрола в долари,а САЩ няма да ги закачат.
Коментар
Коментар