If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Крителин, има и още една причина според мене...Китай, няма още официален отговор от тях за случилото се в петък и пазара се чуди кво ще предприемат жълтите 'щото ако намекнат нещо за обръщане на резержа и става кофти за доларчето(кофти и за мен )
И за мен САЩ е време да спрат да си играят игричките,защото накрая Израел ще издухат супата.Апък и Русия доколкото знам ясно си изразиха становището,че са против войната с Иран и ако почнат военни действия пак на своя глава може да се надигнат и други държави от този регион срещу тях и тогава вече ще има Виетнам 2.
Не разбраха,че не могат да водят войни тези тъпаци.Да погледнат Ирак ..пак засраха позициите.Буш-овска работа
Крителин, има и още една причина според мене...Китай, няма още официален отговор от тях за случилото се в петък и пазара се чуди кво ще предприемат жълтите 'щото ако намекнат нещо за обръщане на резержа и става кофти за доларчето(кофти и за мен )
Da kretelin-cho, struva mi se che imash pravo, sashto i tova:
Subprime Mortgage Bond Sales Plunge as Loan Delinquencies Soar
By Darrell Hassler
April 2 (Bloomberg) -- Sales of bonds backed by subprime mortgages are tumbling as investors and bankers, concerned about rising delinquency rates, pull back from what had been one of Wall Street's fastest growing businesses.
About $64.8 billion of securities backed mainly by loans to people with poor credit or high amounts of debt were issued this year through March 22, down 36 percent from $100.9 billion in the same period last year, according to Citigroup Inc.
..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Колеги не виждате ли колко високи са нивата на долар/йена.При тези нива на евро/долар трябваше да сме на 113.Това на мен ми говори само едно - не доларът е толкова слаб,а масово се купува евро заради слуховете,че Иран ще почват да искат евро за петрола.Чудно ми е само Буш и компания как ще позволят това да се случи,след като това ще им донесе големи главоболия.Пак ви казвам ..все повече си мисля,че война няма да има и ще има договорка Иран да продължат да си продават петрола в долари,а САЩ няма да ги закачат.
Коментар
Форекс Форексов
нее добра идея кеси от 1.3375 защото дори малките графики не дават сигнал за надолу но сега нямам време да ти пусна графика, но сам ще се убедиш че от тук трудно ще слезем толкова колкото ти гониш-освен това кабела се втурна в безобразен лов на мечки а те често са комплект, доларът си остава най-стабилен срещу йената и в края на седмицата ще броим пилците. Взимам си малко почивка и после пак на тръстиката
Продадох USDJPY na 117.71 с цел поне 117.40 до 117.20
SL 117.95
тие дни един от нас ще е на загуба ама не съм сигурен кой :lol:
Ще купя двойно ако мине 118.05 до 118.40
Така че може всички да сме на печалба !!!
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от doomsday
Биковете пак са online :P а що се отнася до Долар/Йена, и аз си мисля че е за нагоре ама на гадния долар нещо се бави навсякъде, нещо го тормози явно :P
за това ти говоря-че навсякъде долара го биха, само не и в доларйена защото никой не иска да го продава за йени защото на всички им е ясно накъде ще ходи двойката и гледай какво ще стане ако падне с 20-30 пипа
Биковете пак са online :P а що се отнася до Долар/Йена, и аз си мисля че е за нагоре ама на гадния долар нещо се бави навсякъде, нещо го тормози явно :P
..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от radar3330
Продадох USDJPY na 117.71 с цел поне 117.40 до 117.20
SL 117.95
тие дни един от нас ще е на загуба ама не съм сигурен кой :lol:
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от doomsday
В момента всичко свързано с паунда е волатилно ако не си забелязал
друго имах предвид, току що ми се е активирала добавка в доларйена на 117.65, имам и още няколко по надолу със стоп 117.35
Колеги чудех се някой играе ли BGN/JPY и ако да
мислите ли че скоро може да видим нива от рода на
78.50 или 79.. че лично аз реших да изчакам по дълго да видя
дали carry trade няма да накарат йената да литне , но от многото
чакане така става
Коментар