IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хубава волатилност в паундйена имаме но забележете доларйена колко стабилно се държи

Коментар

• При мен от 662.12 до 667.16 е спайк и ся яко клане надолу който е къс там добре..ама за дългите, на довиждане отива работата..
      ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
        Абе, някой видя ли как подскочи златото?Или нещо аз изкуфявам???
        Az lichno nqmam spike (ship), poluchi se golqmo klane pri bikovete na zlatoto, oshte ne mogat da se opravqt i da stapqt na kraka.

Коментар

• Абе, някой видя ли как подскочи златото?Или нещо аз изкуфявам???

Коментар

• Ей за тва друг път не казвай никога

Коментар

• Imashe tuka edin smelchaga, i toi novak kato men pitashe dali shte udari li ne kabela 9700 pak.
              Ta az mu otgovorih spomnqm si neshto kato "Ne prez tozi jivot", dano ne me e poslushalo
              momcheto, ama sitiaciqta mnogo se promeni ot togava, 2 meseca minaha i vsichko se smarangqsa
              dista.

Коментар

• Няма лошо- който си мисли че може да ги хваща да си ги гони
                На мене лично не ме кефи тая стратегия..

Коментар

• Re: doomsday

Първоначално изпратено от supertrader
                  Кабела има една сигурна фигура нагоре още! И от там късо!
                  някои няма да спрат да опитват лов на дъна и върхове. това е вятър работа!

Коментар

• Бой, и то голям, както каза супертрейдър, може да изяде около една фигура а тва значи и ъп за евро, което пък ще ме кара да си чакам позицията нищо, не пречи

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                      Обаче днес никой не си издава търговията, всички я пазите в тайна
                      Голямо животно е тоя паунд..ся ще почне да го мята на целия пазар нагоре/надолу
                      Oha kak go natisna! Shte pada boi

Коментар

• Обаче днес никой не си издава търговията, всички я пазите в тайна
                        Голямо животно е тоя паунд..ся ще почне да го мята на целия пазар нагоре/надолу

Коментар

• doomsday

Кабела има една сигурна фигура нагоре още! И от там късо!
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Pak vi zalivam sas stari novini i konspiracionni teoriiki.
                            21/03/2007, Platts (Tokyo)

Japanese refiner Cosmo Oil is considering switching payment for its term
                            purchases of Iranian crude away from the US dollar as early as April, when it finalizes contract terms for the next fiscal year, a senior company source said Tuesday.
                            http://www.iranoilgas.com/news/detai...64&restrict=no

Коментар

• Айде бе, тва няма ли да отцепи на някаде!'бати скуката, а кьоравия паунд продължава да му бие шамари на долара...тц тц тц

Коментар

• Първоначално изпратено от ianchot
                                Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                                Здравейте колеги!
                                Понеже съм малко къс откъм време бухте ли ми казали дали е имало някакви новини снощи за австралия и нова зенландия. Гледам доста са скокнали нощес, преди покачването в паунда. Благодаря ви!
                                9:30pm AUD Retail Sales m/m 0.9% 0.8% 0.8%
                                9:30pm AUD Building Approvals m/m 10.6% 0.5% -0.9%
                                i az sam kas ot dosta po nisko. ste se radvam na mnenie za auda
                                имам предвид че съм short on time не в довйката Но наистина мисля че може да се започне с изграждане на позиция с цел първо 0.80 и след това 0.79... сори но наистина нямам много време...тези дни може да направим един сериозен дружен анализ ако има желаещи.
                                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Working...
                                X