If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги!
Понеже съм малко къс откъм време бухте ли ми казали дали е имало някакви новини снощи за австралия и нова зенландия. Гледам доста са скокнали нощес, преди покачването в паунда. Благодаря ви!
9:30pm AUD Retail Sales m/m 0.9% 0.8% 0.8%
9:30pm AUD Building Approvals m/m 10.6% 0.5% -0.9%
i az sam kas ot dosta po nisko. ste se radvam na mnenie za auda
Здравейте колеги!
Понеже съм малко къс откъм време бухте ли ми казали дали е имало някакви новини снощи за австралия и нова зенландия. Гледам доста са скокнали нощес, преди покачването в паунда. Благодаря ви!
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kritelin
Според мен чакаме да видим как ще отвори Dow Jones и след това ще има движения.Гледам DAX-a тръгна малко нагоре.Тази седмица има големи спекулации,заради продажбата на Daymler и DAX може да тръгне нагоре,ако и Dow го последва ще стане интересно
Според мен чакаме да видим как ще отвори Dow Jones и след това ще има движения.Гледам DAX-a тръгна малко нагоре.Тази седмица има големи спекулации,заради продажбата на Daymler и DAX може да тръгне нагоре,ако и Dow го последва ще стане интересно
Коментар
Форекс Форексов
тая седмица нямаме почти никакви новини от щатите, само НФП в петък, за което прогнозите са за увеличение с 20к от предишните стойности
usd/jpy ще я видите на 119 до края на седмицата,като още днеска мисля,че ще тестнем 118.35
Нагоре сме, и с диаманти и без диаманти, само дето не ми се активираха ниските добавки но си оставят да висят малко под 117.60
Аз дори си мисля,че ако в някоя двойка доларът има потенциал да расте то е в тази.Само погледнете колко бързо си възстанови позициите след спада в петък.В момента играем между фиботата на спада.
Другата ми двойка фаворит естествено е швейцареца
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kritelin
usd/jpy ще я видите на 119 до края на седмицата,като още днеска мисля,че ще тестнем 118.35
Нагоре сме, и с диаманти и без диаманти, само дето не ми се активираха ниските добавки но си оставят да висят малко под 117.60
Значи, на мене ме притеснява само едно нещо сега: САЩ/Китай, да не вземат Китайците да ги ударят през стоманата че ще си *** мамата долара..
Kakvo praveha Kitaicite dosega pri podobni sitacii??? Plasheha s dollar sell-off. Kogato zaplahite ne pomagat, preminavat kam action! Kak moje nqkoi da darji dalgosrochni USD pozicii v momenta e palna zagadka za men No kakto se kazva za vseki prodavach imash kupuvach i obratno.
Като се чудиш как някой може да държи дълги долари,защо не си зададеш върпоса и на кой Китай ще си продават доларите ако почне "big sell off" ?
Значи, на мене ме притеснява само едно нещо сега: САЩ/Китай, да не вземат Китайците да ги ударят през стоманата че ще си *** мамата долара..
Kakvo praveha Kitaicite dosega pri podobni sitacii??? Plasheha s dollar sell-off. Kogato zaplahite ne pomagat, preminavat kam action! Kak moje nqkoi da darji dalgosrochni USD pozicii v momenta e palna zagadka za men No kakto se kazva za vseki prodavach imash kupuvach i obratno.
..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Коментар
Форекс Форексов
Значи тоя диамант за мен си е просто една фигурка, защото.
1. На 4ч виждаш големия бар от петъчния купон с долара, ако имаше потенциал за спад трябваше да сме 50 пипса по-надолу, виж кендълите, всичките блокират спада
2. Имахме гап, който бързо се запълни, основния съпорт на движението което гоня е под прозореца, значи 117.35-117.40
3. на малките графики индикаторите си подпират по-високото дъно 117.50 от тази сутрин
сложил съм и една добавка на 117.55, стоп на всичко 117.35-117.40 под прозореца, обаче там ми се струва че няма да ходим лесно
Коментар