IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз мисля buy limit 1.3345 Stop 1.3325 и цел 1.3375 - 1.3400

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
      Здравейте колеги!
      Понеже съм малко къс откъм време бухте ли ми казали дали е имало някакви новини снощи за австралия и нова зенландия. Гледам доста са скокнали нощес, преди покачването в паунда. Благодаря ви!
      9:30pm AUD Retail Sales m/m 0.9% 0.8% 0.8%
      9:30pm AUD Building Approvals m/m 10.6% 0.5% -0.9%
      i az sam kas ot dosta po nisko. ste se radvam na mnenie za auda

Коментар

• Влизам на къси. След откриването на амер. сесия ще добавя и още къси. Едва ли ще имаме мечи пазар за дълго, но ми се ще да го хвана

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Здравейте колеги!
          Понеже съм малко къс откъм време бухте ли ми казали дали е имало някакви новини снощи за австралия и нова зенландия. Гледам доста са скокнали нощес, преди покачването в паунда. Благодаря ви!
          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            Според мен чакаме да видим как ще отвори Dow Jones и след това ще има движения.Гледам DAX-a тръгна малко нагоре.Тази седмица има големи спекулации,заради продажбата на Daymler и DAX може да тръгне нагоре,ако и Dow го последва ще стане интересно

особено за Mackata на Бетфеър

Коментар

• Според мен чакаме да видим как ще отвори Dow Jones и след това ще има движения.Гледам DAX-a тръгна малко нагоре.Тази седмица има големи спекулации,заради продажбата на Daymler и DAX може да тръгне нагоре,ако и Dow го последва ще стане интересно

Коментар

• тая седмица нямаме почти никакви новини от щатите, само НФП в петък, за което прогнозите са за увеличение с 20к от предишните стойности

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Първоначално изпратено от kritelin
                  usd/jpy ще я видите на 119 до края на седмицата,като още днеска мисля,че ще тестнем 118.35

Нагоре сме, и с диаманти и без диаманти, само дето не ми се активираха ниските добавки но си оставят да висят малко под 117.60
                  Аз дори си мисля,че ако в някоя двойка доларът има потенциал да расте то е в тази.Само погледнете колко бързо си възстанови позициите след спада в петък.В момента играем между фиботата на спада.
                  Другата ми двойка фаворит естествено е швейцареца

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                    usd/jpy ще я видите на 119 до края на седмицата,като още днеска мисля,че ще тестнем 118.35

Нагоре сме, и с диаманти и без диаманти, само дето не ми се активираха ниските добавки но си оставят да висят малко под 117.60

Коментар

• usd/jpy ще я видите на 119 до края на седмицата,като още днеска мисля,че ще тестнем 118.35

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                        Първоначално изпратено от doomsday
                        Значи, на мене ме притеснява само едно нещо сега: САЩ/Китай, да не вземат Китайците да ги ударят през стоманата че ще си *** мамата долара..
                        Kakvo praveha Kitaicite dosega pri podobni sitacii??? Plasheha s dollar sell-off. Kogato zaplahite ne pomagat, preminavat kam action! Kak moje nqkoi da darji dalgosrochni USD pozicii v momenta e palna zagadka za men No kakto se kazva za vseki prodavach imash kupuvach i obratno.
                        Като се чудиш как някой може да държи дълги долари,защо не си зададеш върпоса и на кой Китай ще си продават доларите ако почне "big sell off" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                          Значи, на мене ме притеснява само едно нещо сега: САЩ/Китай, да не вземат Китайците да ги ударят през стоманата че ще си *** мамата долара..
                          Kakvo praveha Kitaicite dosega pri podobni sitacii??? Plasheha s dollar sell-off. Kogato zaplahite ne pomagat, preminavat kam action! Kak moje nqkoi da darji dalgosrochni USD pozicii v momenta e palna zagadka za men No kakto se kazva za vseki prodavach imash kupuvach i obratno.

Коментар

• Значи, на мене ме притеснява само едно нещо сега: САЩ/Китай, да не вземат Китайците да ги ударят през стоманата че ще си *** мамата долара..
                            ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Значи тоя диамант за мен си е просто една фигурка, защото.

1. На 4ч виждаш големия бар от петъчния купон с долара, ако имаше потенциал за спад трябваше да сме 50 пипса по-надолу, виж кендълите, всичките блокират спада

2. Имахме гап, който бързо се запълни, основния съпорт на движението което гоня е под прозореца, значи 117.35-117.40

3. на малките графики индикаторите си подпират по-високото дъно 117.50 от тази сутрин

сложил съм и една добавка на 117.55, стоп на всичко 117.35-117.40 под прозореца, обаче там ми се струва че няма да ходим лесно

Коментар

• Ювелирите, в известна грешка сте . Кажи я грешката Форексов.

Коментар

Working...
                                X