IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    едни дълги доларкад 1.1559 с добавка 1.1548 и стоп 1.1540
    Пак ли тройна дивергенция брат ?

тук я няма тая екстра с тройната диверг на МАЦД, обаче ако ми се задейства добавката и не ми гръмне стопа то би трябвало да се запътим към 1.1590-1.16 но още малко ще полазим нагоре надолу в рейнджа и тая позиция ще я търся утре а дотогава няма да отварям графика на доларкад да не се ядосавам ако ми е люснало стопа :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от Форекс Форексов
      Коко, тие матафите уцелват добре интрадея, верно са добри но понякога проспиват бая движения
      Матафите са много добри, знаеш ли аз си мечтая да направя сайт като техният всичко фор фрии и добре - хехе

странното е че са фор фрий наистина, играят само на сигурно-в смисъл аз от вчера бях дълъг в доларйена и залагах печено прасе че днес ще сме поне 50п по-високо от вчера, обаче на матафите на им харесваше нещо работата и не играха, днес се бяха нажабили с дълги евро и кабел обаче аз не вярвах да мине номера както те искат - те гонят 1.34 първа цел в еврото и 1.9850 в кабела, обаче след пробивите сутринта нещата се закучиха-от ясно по ясно беше че номера тоя път няма да мине толкова лесно, обаче пак са направили някакъв профит, ама аз съм направил повече в пипсове ама си нямам форексов.нет/ен

в резюме-хитри са

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        едни дълги доларкад 1.1559 с добавка 1.1548 и стоп 1.1540
        Пак ли тройна дивергенция брат ?

Коментар

• едни дълги доларкад 1.1559 с добавка 1.1548 и стоп 1.1540

Коментар

Коко, тие матафите уцелват добре интрадея, верно са добри но понякога проспиват бая движения
            Матафите са много добри, знаеш ли аз си мечтая да направя сайт като техният всичко фор фрии и добре - хехе

Коментар

Първоначално изпратено от PLP
              Кабела е в ситуация Б2 на 4 ч Форексов е прав мисля

много ясно че Форексов е прав, обаче в задачата се пита кой видя тройната дивергенция на МАЦД на 15м аз не знам, крителин да каже

:lol:
              :lol: Тройната дивергенция е голяма работа :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                EURCHF, ne mi hvana ordera na 6278, no shortovete pochvat nqkade tuk
                Ne mi haresva kak se darji, zatvarqm na nqkolko pipa i premestvam order na 6295, dano go chukna oshte dnes

Коментар

• Добър ден и от мен! Въртиме се в омагьосан кръг при евро/долар тези дни и както казва и Коко нито е за сел нито е бай, освен малко скалпинг. Каквито и да е признаци за на юг обаче засега при тази двойка не виждам, колкото и да ми се иска. Яд ме е, че вчера си затворих дългия швейцарец с 1 пип плюс, а сега гледай къде отиде. Честито на колегите удължили долар/йена. Успешен ден!

Коментар

• Сегодня в 18.00 мск. истекают сроки следующих
                    опционов:Евро/доллар: $1,3500, $1,3400 Доллар/йена:
                    Y120,00, Y119,85, Y119,00, Y117,30 Евро/йена: Y157.25
                    Доллар/«канадец»: C$1,1555, C$1,1500, C$1,1475

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                      Кабела е в ситуация Б2 на 4 ч Форексов е прав мисля

много ясно че Форексов е прав, обаче в задачата се пита кой видя тройната дивергенция на МАЦД на 15м аз не знам, крителин да каже

:lol:

Коментар

• Ah, sega veche sme v igrata mojeshe i 6280 da se dade

Коментар

• EURCHF, ne mi hvana ordera na 6278, no shortovete pochvat nqkade tuk

Коментар

• Кабела е в ситуация Б2 на 4 ч Форексов е прав мисля

Коментар

• Коко, тие матафите уцелват добре интрадея, верно са добри но понякога проспиват бая движения

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                                Добро утро и от мен
                                Всичко расте срещу йаната момчета, и тва е защоти приключи фискалната година в Япония и сега корпорациите им пак започват с покупките на чужда валута
                                Форексов, колкото до кабела, ама въобще не ми прилича на натиснат от квото и да било

напротив, натиснат си е кабела, горе на 1.9820 беше интрадей села но който хванал хванал

Коментар

Working...
                                X