IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде бря ръгвай надолу животно такова че разбираш ли значи

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Смятай доларйена на база 120 средна притегателна.

Аз лично имам ТП 119 но мисля че ще ходи ъп тая маймуна къде 122
      Какво ще кажеш за 119.80 ?

Коментар

• Смятай доларйена на база 120 средна притегателна.

Аз лично имам ТП 119 но мисля че ще ходи ъп тая маймуна къде 122

Коментар

• Koko pozdrawi za 235.00
          mislia ce po dolnate smetka e kristalno jasna i ne se nuzdae ot povece obiasneia
          118,5* 1,94= 229,89
          118* 1,94= 228,92
          117,5* 1,94= 227,95
          117* 1,94= 226,98
          116,5* 1,94= 226,01

Uspeh!

Коментар

Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Това ниво от 230.60/70 което видяхме днес в следващите 20 дни най-малко няма да го видим отново.

Успех на всички Спекуланти.
            Запомни си тези думи и ще си говорим в четвъртък пак но да не кажеш отново аз играя 7 към едно по тренда като идем на 232 мин до тогава
            Сега технически на под дневна сме в даун мув имаме една зона между 618 и 786 фибота която трябва да потвърди даун пресурата на големите графики реално от нея трябва да посетим още веднъж 222 и от там да направим нов връх над 240.

Идеалният сел е 234.10 и тъй като тя обича фалш пробивите нека кажем 234-235 със стоп 236 и цел 12 фигури - но това е дългосрочно.

За да има сериозен спад трябва да качим първо обче според мен но пак казвам това животно е виш пилотаж

Е те това изтреля паундйена в момента в който Петър го написа бяхме 229.70 нива и това се изстреля а верно както казах след два дни бяхме над 232 и както казах после гонихме 234-235.

Сега големият въпрос е Е ли Петър дълъг в паундйена щот аз мисля че отиваме към 222-225 зоната и ако е дълъг яко сел разбирате ли значи

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Първоначално изпратено от koko
              Аз съм в другата посока днес не съм на тяхното мислене но съм със стоп 10п - е иначе съм много зле ако са прави за 1.35 ще съм 5 цифри минус

и аз гоня тази далаверата със стоп 10п, над 1.3370 се анулира идеята обаче тие стопове не ми се вярва да хвръкнат
              Виж Форексов - еврото не индикира сериозна игра и за това трябва да скалпваме.

Теоретически днес скалпирвайки ала камарила трябваше да лонгнем 3354 със таргет 3376 после да шортнем 3376 със таргет 3354 там пак да лонгваме за 10на пипа и да шортнем къде 3370 със цел 3326 нещо такова

Аз обаче не смятам че ще видим 3370 суперкраткосрочно и за това заплюх 10п стоп

Успех

Коментар

Аз съм в другата посока днес не съм на тяхното мислене но съм със стоп 10п - е иначе съм много зле ако са прави за 1.35 ще съм 5 цифри минус

и аз гоня тази далаверата със стоп 10п, над 1.3370 се анулира идеята обаче тие стопове не ми се вярва да хвръкнат

Коментар

• на матафите стопа в кабела им е 1.9740 а при мен лоу засега ми е 1.9742, но днес кабела им е направил 50п нагоре, но целта им е 1.9850-не видждам логиката-там горе много резиства и това 1.9850 е като от справочник по технически анализ за дилетанти - слагате си лимита на предишен връх, да ама не, тоя лимит няма да им излезе да не говорим че стопа им е за 2п готов, обаче те пак хванаха 50п днес в кабела-браво, аз го бях контрил с към стоп снощи, бях го прежалил но днес си взех и от кабела, обаче е еврото интрадея ги излъгах-тоя пробив дето те го мислеха се развиваше в скапан триъгълник и трябваше да напраи 40п за 1часов бар за да им в чиста картинката, обаче сигурно и те са усетили че баницата няма да им стане лесно с лонг еурото

Коментар

• Аз съм в другата посока днес не съм на тяхното мислене но съм със стоп 10п - е иначе съм много зле ако са прави за 1.35 ще съм 5 цифри минус

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
                      Първоначално изпратено от koko
                      Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      Коко, тие матафите уцелват добре интрадея, верно са добри но понякога проспиват бая движения
                      Матафите са много добри, знаеш ли аз си мечтая да направя сайт като техният всичко фор фрии и добре - хехе
                      Кои са тези матафи,може ли линк да ги преслушам
                      www.mataf.net/en

1,3365. EUR USD is in an uptrend supported by 4H exponential moving averages. EUR USD is in a consolidation after the last bullish movement. EUR USD is in a range between 1,3300 and 1,3400. The volatility is low. ForexTrend 1H, 4H, daily (Mataf Trend Indicator) is in a bullish configuration. 4H ForexSto (Modified Stochastic) indicate a bullish pressure on EUR USD. The uptrend should continue to gather momentum. The target is expected at 1,3500.
                      => We could take a long position at 1,3365. We will put the stop loss below 1,3330 (-35 pips). The targets are 1,3400 (+35 pips) 1,3450 (+85 pips) 1,3500 (+135 pips). Each trade is dangerous, take care and put your stop loss

Коментар

Коко, тие матафите уцелват добре интрадея, верно са добри но понякога проспиват бая движения
                        Матафите са много добри, знаеш ли аз си мечтая да направя сайт като техният всичко фор фрии и добре - хехе
                        Кои са тези матафи,може ли линк да ги преслушам

Коментар

• Реално трябва да се цели 1.3271 ФЕ 161.8 рейнджърски

И 1.3084 глупашки като мен

Коментар

• Една проба
                            чисто скалпинг
                            Сле Еур 1.3360 текущо Стоп 1.3370 ТП 1.3313

Коментар

• Това което се възхищавам от тях е че играят учебникарската с къси стопове 20-30п хехе което им дава мегдан за доста грешки при цели от бая тоест първа цел поне1-3

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                                Първоначално изпратено от kritelin
                                едни дълги доларкад 1.1559 с добавка 1.1548 и стоп 1.1540
                                Пак ли тройна дивергенция брат ?

тук я няма тая екстра с тройната диверг на МАЦД, обаче ако ми се задейства добавката и не ми гръмне стопа то би трябвало да се запътим към 1.1590-1.16 но още малко ще полазим нагоре надолу в рейнджа и тая позиция ще я търся утре а дотогава няма да отварям графика на доларкад да не се ядосавам ако ми е люснало стопа :lol:

макар че сигурно по стар обичай ще ми мине на 1п от добавката и ще ходи нагоре като тая сутрин с йената-бях сложил под 117.70 до 117.50 около 5 лимита-голяма каруца, тя двойката ми висяла с 5п отгоре и накрая бегом 80п тая сутрин ама аз поне знам да псувам и не ме е толкова яд :lol:

поздрави и успехи, аз си взимам почивка

Коментар

Working...
                                X