IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• doomsday

ще стане ще има пробив който се цели там
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Паундйена за малко не ми задейства села - това е рисково отиграване имам стоп там 100п и смятам че следващата цел е около 222 аз ще бягам къде 225 за 10 фигури, ако минем 236 вече може пак да идем към върховете че и да ги минем

Тук доларйената си има потенциал за 60-70п нагоре, на пауднейа и трябва малко корекция от тук, после един последен импулс нагоре и АБЦ поне 400-500п надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от doomsday
        ... опция има на 1.3400, 1.3425(неподвърдена), 13250/13450 ДНТ свързана
        1.34 е мижава работа има някакви опции но те не са способни да стискат 1.3450 е нещо по така, виж технически тия 1.3450 ще ги вардят със сел зона 1.3405-25 но това си е лично мое мнение ...
        Доколкото знам, опции има на 1.3400 и 1.3500 ( предполагам, затова на коко му "свети" 1.3450) Според мен е логично при наличие на 2 близки опционни нива изтичащи по едно и също време, да се има предвид average-а ... тези в 14:00 GMT, което според мен е 16:00 BG време.

Коментар

• Кой е 13 000?????? Дау Джоунс??
          ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Re: kritelin

Първоначално изпратено от supertrader
            Дау е за 13000 б.п.!!!!
            Дани, като гледам СОТ - големите спекуланти продължават и то от няколко месеца да са яко дълги на евра - до колкото комършалите - умните пари, са вече доволно къси на евра - което говори в полза на твойте разсъждения но нали знаеш основен принцип в форекса е винаги има чмясто за повече

Коментар

• kritelin

Дау е за 13000 б.п.!!!!
              D.Y.F-091066

Коментар

• kritelin

А аз мисля че сме много близо до дългосрочен връх а може и да сме го видели вече! Това са глупости как щели да си продават доларите китайците , ще ги продадат ама на върха и минават на валути които нямат търговска стойност а цената им е вече необлосновано висока. Петрола ще стане ясно на всички че всъщност продавачите сами са си го купували и тогава ФЕД каква цена ще му задържат боя по долара става не безсмислен а невъзможен в момента икономиката им пръщи от здраве в сравнение с тази на Европа която си боледува стабилно че и изход от блатото не се вижда. Не Бен а Трише трябва да е с голямо главоболие и да помисли да смъкне малко поне лихвите защото ще ги фалира краткосрочно.Ипотеките в САЩ са кухи , но в Европа какво чудо са леле - мале а цените са в пъти по-високи може да се каже че еврото никак не е скъпо но това което може да се купи с евра е безобразно отхвърчало нагоре.Иран са ненормални ако се наджипкат с евра абсурд е да успеят да се оттърват от тях. Няма никакви тех. индикации за обръщане на тренда - напротив , момента е идеален да обърне и пазара да се захрани от загубите на дългите само едни маркетмейкъри напъват цената и колко могат да издържат да продават това с което не разполагат реално - ще настане голяма лудница.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  Коко до къде очакваш корекция ?
                  Според мен имаме 2 възможности:
                  Връщаме сега за нов връх над 1.3405 ..нещо 1.3455,което ще е край на 5-ца от 3-та нагоре.После правим една корекция ( 4-та от 5-та ) до 1.32 някъде и после за нов връх със скъсена петица ( 1.3671 ) или пък двоен връх на 1.3455 и надолу.
                  Prices paid index-а много добър беше вчера въпреки ISM-a,а и инвеститорите се уетиха най-накрая,че ФЕД няма да сваля лихвата след като им го подксазваха по всякакви начини.Това задържа долара за сега,да видим какво ще стане.
                  Но си мисля,че ако от тука тръгнем директно нагоре 1.3671 няма да го стигнем,защото е прекалено дълъг пазара и му трябва малко разтоварване
                  Технически нещата ги виждам така

Дългосрочно - http://golohoro.hit.bg/eure.png
                  Средносрочно - три възможни бичи тренд линии http://golohoro.hit.bg/blqblq.png
                  Ако сме в сценарият на блябля тогава ни трябва 3183 за да литне ракетата http://golohoro.hit.bg/eurd.png

Краткосрочно - тесен рейндж без никаква ясна индикация за посока за съжаление - тук съм в цайпнот нямам си на идея и нагоре може да тръгне и надолу
                  Успех

Коментар

• Иначе за кери трейдовете...DAX отвори много добре и това им даде сила.Втората засилка ще е при отварянето на американската сесия,защото DOw Jones го чака път нагоре според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                      коко каде съм ги видял си е моя работа опция има на 1.3400, 1.3425(неподвърдена), 13250/13450 ДНТ свързана
                      1.34 е мижава работа има някакви опции но те не са способни да стискат 1.3450 е нещо по така, виж технически тия 1.3450 ще ги вардят със сел зона 1.3405-25 но това си е лично мое мнение аз си стискам къси от няколко седмици - само веднъж хеджнах докъде 3380 и там добавих това по-предният ъп не тоя но не ми задейства втора добавка на 3420, ако беше станало така щях да я бягам на 100на пипа и сега да съм си вдигнал средната с още малко но селави.

Аз тъпо и упорито стискам късите си до 1.3184

Коментар

• Коко до къде очакваш корекция ?
                        Според мен имаме 2 възможности:
                        Връщаме сега за нов връх над 1.3405 ..нещо 1.3455,което ще е край на 5-ца от 3-та нагоре.После правим една корекция ( 4-та от 5-та ) до 1.32 някъде и после за нов връх със скъсена петица ( 1.3671 ) или пък двоен връх на 1.3455 и надолу.
                        Prices paid index-а много добър беше вчера въпреки ISM-a,а и инвеститорите се уетиха най-накрая,че ФЕД няма да сваля лихвата след като им го подксазваха по всякакви начини.Това задържа долара за сега,да видим какво ще стане.
                        Но си мисля,че ако от тука тръгнем директно нагоре 1.3671 няма да го стигнем,защото е прекалено дълъг пазара и му трябва малко разтоварване

Коментар

• Паундйена за малко не ми задейства села - това е рисково отиграване имам стоп там 100п и смятам че следващата цел е около 222 аз ще бягам къде 225 за 10 фигури, ако минем 236 вече може пак да идем към върховете че и да ги минем

Коментар

• коко каде съм ги видял си е моя работа опция има на 1.3400, 1.3425(неподвърдена), 13250/13450 ДНТ свързана
                            ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ilian
                              Първоначално изпратено от doomsday
                              Момчета при евро/долар има голяма опция на 1.3400(пада в 17:00) предполага се че селовете на нива пт 1.3380/85 са първите и защити
                              Здравейте,
                              Според мен е в 16:00 ... проверете, че може да е важно!
                              Успех!
                              Къде ги видяхте тия опционни нива 1.34 - на мен ми свети 1.3450 каго опционна бариера.
                              Еврото аз все още твърдя че технически иска спад преди да тръгне да тества брейква 1.36 за малко над 1.4 вероятно около 1.42 откъдето е добър сел за 1.14 с божията помощ и с помоща на няко централна банка хехе.

Еврото добре се беше запътило в петък надолу - тества съпорт - тоя съпорт трябваше да вдигне до към 3360-80 и да падне и евентуално от 3183 да тръгне ракета като първи логичен сценарии, това добре но направи як имп нагоре който развали отвсякъде картинката - то качването добре но не трябваше да е имп - после стана ясно че импа бил заради слухове че чичо сам подшушнал на всичкото хамериканци да бягат от персииските царства господарства че ще пуска пиратки къде 6ти април над Иран - този слух ако е породил импа може тоя имп да го игнорираме като такъв и това да не е проблем на краткосрочно мечата идея - защото на големите графики си е бича ням спор, ок но другият мотив - спречкването с всичкото Китаец за мита ако е породило тоя имп тук вече импа си е истински айде ходи разбери кво става аз отвсякъде се обърках

Коментар

• Колеги затворим ли при долар/йена 4 часова свещ над 118.35 аз ще гледам към 119 и отгоре
                                Успех на всички

Коментар

Working...
                                X