IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко има много резон в скъсяването с цел 6-7 фигури от тук,но не съм сигурен дали няма да е от 236.Аз пратих на Форексов като обсъждахме една моя идея за Dow Jones,а според мен докато той върви нагоре ще е трудно долар/йена да почне да се рути,а ако чакаме долар/йена да се качва бавно,а паунд/йена да се рути,то трябва кабела 1.93-1.94 да го чакаме ..
    За мен всяко решение е добро.Ще поживеем ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
      Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от Форекс Форексов
      Първоначално изпратено от $tambeto
      Първоначално изпратено от PLP
      Айде бе колеги бутнете едно рамо на паундйена за южна посока не се двоумете време и е вече не мислите ли .
      Няма още такива индикации,днес цял ден си е за дълги и продължават сигналите.
      Паундхиена според ме3н трябва да се срути поне 10 фигури, аз съм сел лимит 235 стоп 236 тп 225 и се надявам бат Пешо да е вече лонг че той шорти първо къде 225 после къде 230 и сега му е време да каже лонг че ние да шщортиме

паундйената не я контрете защото както каза Стамбето на малките графики си има сигнали за нагоре, макар че сега и двама мейджъра заспаха, обаче в паундйена сме си във вълна 3 от 5 от 5 и ни трябва корекция, и при следващия ъп след корекцията може да се бият контри и да се гонят върхове, които със сигурност ще са много дългосрочни
      Да бе да горе на 240 ми казвахте не я контри долу на 225 ми казвахте не я контри е пак я контря пък да видим

ааа, горе аз нищо не съм казвал - напротив- тие 10 фигури и на мен ми бяха ясни само че тогава нямах никакво време и хванах малко от тях, обаче сега като цяло контренето в паундйена е разумно защото доларйена много се запъхтя, на кабела му се свършиха мераклиите щом и на матафите началния стоп гръмна хехе, мен ме е шубе сега да контря паундйена защото това говедо е много волатилно - сега ще има малко спад но в края на седмицата ще разберем ще гоним ли нещо по-високо или от тук ще изправим косите на бати Хоси

вече съм къс в доларйена и къс на кабели обаче в паундйена седя и си мисля и по едно време само си седя да му таковам таковата

:lol: :lol: :lol:

Коментар

• доларйена повече нагоре няма да ходи-ще ме извинявате ама имам да си взимам профит от къси 118.75 със стоп 20п а целта определено не се знае знае ли се

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          Айде бе колеги бутнете едно рамо на паундйена за южна посока не се двоумете време и е вече не мислите ли .
          Паундхиена според ме3н трябва да се срути поне 10 фигури, аз съм сел лимит 235 стоп 236 тп 225 и се надявам бат Пешо да е вече лонг че той шорти първо къде 225 после къде 230 и сега му е време да каже лонг че ние да шщортиме

паундйената не я контрете защото както каза Стамбето на малките графики си има сигнали за нагоре, макар че сега и двама мейджъра заспаха, обаче в паундйена сме си във вълна 3 от 5 от 5 и ни трябва корекция, и при следващия ъп след корекцията може да се бият контри и да се гонят върхове, които със сигурност ще са много дългосрочни
          Да бе да горе на 240 ми казвахте не я контри долу на 225 ми казвахте не я контри е пак я контря пък да видим

ааа, горе аз нищо не съм казвал - напротив- тие 10 фигури и на мен ми бяха ясни само че тогава нямах никакво време и хванах малко от тях, обаче сега като цяло контренето в паундйена е разумно защото доларйена много се запъхтя, на кабела му се свършиха мераклиите щом и на матафите началния стоп гръмна хехе, мен ме е шубе сега да контря паундйена защото това говедо е много волатилно - сега ще има малко спад но в края на седмицата ще разберем ще гоним ли нещо по-високо или от тук ще изправим косите на бати Хоси

Коментар

• Не искам да играя срещу тренда, но ме е обхванало чувството, че е/$ ще тръгне поне до към 1.3300.
            Чудя се да продам ли, или да чакам по-ниските нива, че да купувам.

Коментар

• Пускам това защото скоро мисля че се беше заформила някаква такава дискусия във форума....
              За достоверноста на поста немога да коментирам защото нямам лични наблюдения все още...

[code]"Според големия технически анализатор Джон Мърфи във финансовия свят се наблюдават следните връзки между отделните пазари:

Валута - стоки (currency - commodity), която е обратна;
              Злато- Петрол - правопропорционална;
              Капиталов - Дългов пазар;
              Дългов пазар - Стоки;
              Множество връзки между отделните стоки (commodities);
              В книгата си Intermarket Technical Analysis Мърфи описва следния цикъл:

Покачващите се лихвени проценти вдигат долара;
              Златото оформя връх;
              Индексът CRB (Commodity Research Bureau), който се смята за сборен на стоките също оформя връх;
              Лихвите спират са растат, държавните облигации формират дъно;
              Лихвите започват да падат с което пада и долара;
              Златото също пада;
              CRB формира дъно;
              Лихвите обръщат нагоре, облигациите оформят връх;
              Акциите формират връх;
              Покачващите се лихви подкрепят долара
              В заключение трябва да кажа, че вълновата теория разглежда пазарите независими едни от други и отхвърля каквато и да е връзка помежду им. Това се дължи на факта, че би имало връзка между отделни пазари ако поведението на инвеститорите е рационално, а то не е такова със сигурност и това се е доказало в годините."

[/code]

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов

Коментар

• Първоначално изпратено от koko

Коментар

• Бат Пешо да запомни това

Шорт ПаундХиена 234.91 - текуща цена ей нямамам нерви - стоп 236.12 таргет 229.29 на първо време после решорт за 222 ниво

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                      Индексите полудяха,не препоръчвам на никой да контри долар/йена и паунд/йена сега точно.
                      E, след като ме отряза на 233, сега ще контря паунд-йена 234,80 е ниво, от което със стоп на 236 може да се търсят 7-8 фигури надолу.Поне.

Коментар

• Ха да анализирам бат пешовия анализ

Здравейте Спекуланти.
                        Пазара в момента е много изнервен около слуховете за военен удар по Иран.
                        В следствие на тези слухове,пазарните участници предпочитат да не рискуват и изчакват развитието на политическата криза,което пък е и основната причина за консолидацията на пазара и слабата търговия. НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКИ В ОБЕМИТЕ И НЯКОЙ ДА ГО Е СТРАХ ВСЪЩНОСТ КРИЗАТА В ИРАН Е КАЛКУЛИРАНА И АКО ИМА А ДАНО ИМА МОЖЕ ДА Е ГРОЗНО НО ЛИЧНО АЗ ИСКАМ ХАМЕРИКАНЦИТЕ ДА РАЗКАЖАТ ИГРАТА НА ВСИЧКОТО ФУНДАМЕНТАЛЕН ИСЛЯМ - ИСКАМ ДА СМАЧКАТ ИЗРАВНЯТ СЪС ЗЕМЯТА ИРАН А МНОГО МИ СЕ ЩЕ СЪЩАТА УЧАСТ ДА ПОСЛЕДВА И ЛИБИЯ
                        Единствено поскъпването при $/йена днес се дължи най-вече на продължаващото поскъпване на петрола,което винаги се отразява негативно върху курса на йената,поради зависимостта на Япония от вноса на петрол. ТЪПО НЯМА ТАКАВА ЗАВИСИМОСТ НА ГОЛЕМИТЕ ГРАФИКИ Я НЯМА ДОРИ Я НЯМА И ПРИ ДОЛАРКАД НА ТЕОРИЯ ДА НО НА ПРАКТИКА ТОВА НЕЩО Е ИМАГИНЕРНО
                        Липсата на икономически новини вчера и днес е допълнителен фактор върху латентноста на пазара.За седмицата основния фокус е върху данните за неселскостопанската заетост в САЩ които ще бъдат публикувани в петък. ТУК СЪМ СЪГЛАСЕН
                        Като цяло обстановката е доста напрегната и неясна.След като големите играчи не бързат да заемат позиции,то не е необходимо и вие да го правите , поне до повече яснота относно посоката на пазара. БРАВО НА БАТ ПЕШО ЧЕ ЗНАЕ КАКВО МИСЛЯТ ГОЛЕМИТЕ АЗ НЕЗНАМ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

Коментар

• няма да ви казвам как бях поизтрьпнал при това слизане на долу а сьм с дьлги от 233 днес е добьр ден за мен
                          "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            Индексите полудяха,не препоръчвам на никой да контри долар/йена и паунд/йена сега точно.
                            Горе когато бяхме на 240 всички ми казваха същото аз ревях 12 фигури бързи и разбира се 2 пъти ядох дървото с по 100-200 ок и накрая алелуя после долу казах лонг пак ядох дървото два пъти пак с къде толкова и после пак алелуя е сега е време пак два пъти да ям дървото ама дано после пак алелуя щот ако тегля чертата тая година имам плюс над 2кп от пх

Еур идеята от камарила е он http://forexmasters.hit.bg/er.GIF

Коментар

• Индексите полудяха,не препоръчвам на никой да контри долар/йена и паунд/йена сега точно.

Коментар

• Бат Пешо обаче още няма лонг паундхиена той почна да шортва от дъното и макс е писал нещо такова цитирам Продадох GBP/JPY na 231.56 без СТОП , а целта - където дойде.
                                Успех на всички Спекуланти.

Та бат Пешо е Ясен че гори но дано лонгне от тук - аз пак ще кажа че мисля че поне 10 фигури ще върнем само да ми задейства моята 235 ка

Коментар

Working...
                                X