Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеБе на МАМУН ма напраихте да ,,,пиша тука там
Коментар
� -
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеПо време на войната данъци,,, хе хе хе.
От фронтоваците удържали ли са???
...подходный налог впервые был введён в России в 1916 году. Он составлял 3-10% в зависимости от дохода. Основой же наполнения бюджета были косвенные налоги и акцизы (на спиртное, табак, свечи, соль, и т.д.). Ленинско-рыковское правительство в 1920-х продолжило эту практику – подоходный налог был минимален, а казна пополнялась акцизами, а также отчислением значительной части прибыли госпредприятий и кооперативов.
Сталинская налоговая реформа 1930 и 1932 годов положила конец этой практике: прямые налоги с трудящихся начали расти как на дрожжах, в первую очередь – с крестьян, особенно с их «нетрудовых доходов» с приусадебных участков. Но и для горожан придумывались самые экзотичные поборы. К примеру, «сборы с лиц, играющих на биллиарде; целевой сбор с радиоприёмников; налоги на охотничье-промысловых собак, а также на собачьи питомники», и т.д. Кроме того, местные органы получили право взимать «разовые сборы» на различные мероприятия: например, на строительство школ или контор сесльсоветов.
В апреле 1940 года Президиум Верховного Совета СССР принял Указ «О местных налогах и сборах», в соответствии с которым городские Советы депутатов трудящихся, а в поселках и в сельских местностях районные Советы депутатов трудящихся обязаны были взимать следующие местные налоги и сборы: налог со строений; земельную ренту; сбор с владельцев транспортных средств; с единоличных хозяйств. Так, налог со строений взимался в размере 1% от «первоначальной стоимости объекта» (т.е. без учёта амортизации).....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЦял ден ридая....
ПС: Справка-извлечение за събираемост на данъци от периода 1940 - 45 г.
...............
От фронтоваците удържали ли са???Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗдрав да си и ти куче! Мен като ме изолират нейде не се натрапвам
и ме натовари с поръчение да те каня пак да
идваш там при нас и да не се правиш на
ОЩИПАН ШЕБЕК !!!
Бе на МАМУН ма напраихте да ,,,пиша тука тамЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение.... ти днес не жалееш ли ....за Иосеб Бесарионис дзе Джугашвили....
ПС: Справка-извлечение за събираемост на данъци от периода 1940 - 45 г.
...............
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗдрав да си и ти куче! Мен като ме изолират нейде не се натрапвамThe problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениежюв и здрав да си МАМУН!!!
що не пишеш отатък...изолатора не свърши ли....
ПП РЕД чак тук са го усетили кат интригантства....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕй, пратете поздрави на другото място!!!
що не пишеш отатък...изолатора не свърши ли....
ПП РЕД чак тук са го усетили кат интригантства....
ПП СПАРТ ти днес не жалееш ли ....за Иосеб Бесарионис дзе ДжугашвилиLast edited by JaY_Z; 05.03.2013, 21:12.The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеРеде у оня другия форум са те превърнали в интриганткато Комиссар Отряда Особого назначения
Действа подмолно и безскрупулно с цел унищожаване враговете на съветската власт....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
� -
Вай,Вай Ашхолсун
Един ден да ме няма на линия и какво сте направили,какви са тия върхове,какви са тия Планини
Анди-ти си виновен,ти и твоя винкел,сега с Мамун да ближем рани
Аз ще го държа дакса до неговия ол тайм хай,пък турско да става
Даже ми се ще да Усеря,ама ще изчакам още малко,мисля,че ще има още ходене на горе.
Вай,Вай Мамуне -на Мамуни ни направиха
П.С. Всяко чудо за 3 дни
Другата седмица друга песен ще пеят като се насерат пак
П.с.2 - Ако не се насерат-аз ще се насера- и тва е, дет се вика Осрани ще има
Успехи!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеРеде у оня другия форум са те превърнали в интригант
+++++++++++++++++++++++++++++++++
МАМУН с кво да ги поздравя ????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
�
Коментар