IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      на 30 мин може и флаг да даде ....къс
      По-добре дълъг ...

Коментар

• котар кажи сега мацко нагоре или надолу че и аз съ убъркъх

Коментар

• на 30 мин може и флаг да даде ....къс
          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            вчера на 4 часа на 30.25 невидяли пробива и това образува ниво 30.77 за къси....тренда е винаги по вероятно да продължи....ако от тук мъшне дъното е добре
            Ми за втори път ще го тества това дъно. Ама изтървах движението. Трябва да го чакам да върне сега
            Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• вчера на 4 часа на 30.25 невидяли пробива и това образува ниво 30.77 за къси....тренда е винаги по вероятно да продължи....ако от тук мъшне дъното е добре

Коментар

• Мамка му. Късо Евр 1.3038. Преместих тейк профита под поръчката, обра ми го и направи 50 пипа надолу
                Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• давидим дали още дали 6 обема ще влязат при котара.....къси.....много сте тихи под 30.08 се изстрелваме ....дотука обем....тренда продължава

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                    в момента още няма сигнал за дълги, поне изчакай да бие 1,5155
                    То в момента за дълги няма, ама там за къси отдавна са били камбаните
                    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Вероятно си прав, търпение му е майката

Коментар

• Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнение
                        При над 1.5220 сигурно ще направи очаквана корекция до към 1.57, но дали
                        сега ще има сила да слезе до 1.49. Ти си по-скоро за това, че ще завърши
                        рамото и ще прави корекцията? Аз затова мислех да влезна с дълго ма се
                        чудех къде да боцна стопа

Коментар

Според мен на Н4 оформя, кратуна с рамене, и ако пробие 1,52/1,5220 ще е сигнал за корекция на целия спад от 1,63381, и може да се очаква да качи до 1,57 някъде 50% фибо
                          При над 1.5220 сигурно ще направи очаквана корекция до към 1.57, но дали
                          сега ще има сила да слезе до 1.49. Ти си по-скоро за това, че ще завърши
                          рамото и ще прави корекцията? Аз затова мислех да влезна с дълго ма се
                          чудех къде да боцна стопа

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Каня се да Усеря Дакса вече
                            Усери колега! То тука всички се насрахме дееа и дакса дееа!

Коментар

• Каня се да Усеря Дакса вече
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнение
                                Според теб вчерашния кендъл на дневна потвърждава ли низходящо движение
                                на GBP/USD към 1.49 или ще има излизане от дънцето?
                                Според мен на Н4 оформя, кратуна с рамене, и ако пробие 1,52/1,5220 ще е сигнал за корекция на целия спад от 1,63381, и може да се очаква да качи до 1,57 някъде 50% фибо

Коментар

X