Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениена 30 мин може и флаг да даде ....къс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениевчера на 4 часа на 30.25 невидяли пробива и това образува ниво 30.77 за къси....тренда е винаги по вероятно да продължи....ако от тук мъшне дъното е добреНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениев момента още няма сигнал за дълги, поне изчакай да бие 1,5155Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениев момента още няма сигнал за дълги, поне изчакай да бие 1,5155
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнениеПри над 1.5220 сигурно ще направи очаквана корекция до към 1.57, но дали
сега ще има сила да слезе до 1.49. Ти си по-скоро за това, че ще завърши
рамото и ще прави корекцията? Аз затова мислех да влезна с дълго ма се
чудех къде да боцна стопа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеСпоред мен на Н4 оформя, кратуна с рамене, и ако пробие 1,52/1,5220 ще е сигнал за корекция на целия спад от 1,63381, и може да се очаква да качи до 1,57 някъде 50% фибо
сега ще има сила да слезе до 1.49. Ти си по-скоро за това, че ще завърши
рамото и ще прави корекцията? Аз затова мислех да влезна с дълго ма се
чудех къде да боцна стопа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКаня се да Усеря Дакса вече
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнениеСпоред теб вчерашния кендъл на дневна потвърждава ли низходящо движение
на GBP/USD към 1.49 или ще има излизане от дънцето?
Коментар
�
Коментар