IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пичове шортвате ли?

Оттук имам усещането че ще има свободно падане.
    Аз съм шорт вече малко над 2 стандартни лота със средна цена 1.3150 за евро долар... де да видим...

"Luck is what happens when preparation meets opportunity"
    Seneca

Коментар

• Форекс синали, анализи, стратегии на ниски цени с висока успеваемост.

www.forexspecs.com

Коментар

• Първоначално изпратено от rossen Разгледай мнение
        Фундаментално, немам думи... тва някой да го изсече на пирамидите, отвътре, та да остане за поколенията...
        Наздраве!
        Наистина мисълта е титанична

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
          Тая графика, акаунта ли ти е ? Прогресивно намаляващ

Съвета ми е да не се опитваш да четеш новини. Това със сигурност ще ти занули сметката. След 5-тата година ,ако още си сред нас ,може и да се опитваш да ги разгадаваш. Дотогава само ТА, 90% от новините са калкулирани предварително в него.
          Фундаментално, немам думи... тва някой да го изсече на пирамидите, отвътре, та да остане за поколенията...
          Наздраве!

Коментар

• Венсеремус
            (Venceremos)

Завършваме на зелено
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• опънете се спокойно на диван4ето и
              да кажем: Добър ве4ер на Д-р Фройд

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Новини ли търсиш или искаш да споделим чувствата ти???

Коментар

• Дългото евро не върви днес,приключваме с него и следва къс Дакс...

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
                  дам , намаляващ е , но исках да видя дали ще се справя и ако съм на загуба не всеки ден е Велик ден все пак Благодаря ти за съвета , малко ми стана тъпичко като прочетох за стажа ноо без желание няма Ръст , thank you Again . Забравих да те питам ... ТА ?
                  Послушай Хемилио казва ти реални неща и не се коси като не ти отговаря някой тук ...така е даже по-добре за теб защото всеки си има свое собствено мнение за нещата , а ти трябва да си имаш твое което не е задължително да съвпада с това на другите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    TA- технически анализ.

Вземи си малко литература за ТА от някоя книжарница,попрочети,не може да търгуваш ако нямаш и най-елементарна основа,да не знаеш какво значат термините използвани при търговия.

В интернет също има доста инфо вече.

Как си с английския?

Отдели време за самоподготовка.

Никакви реални средства за сега не се препоръчва да влагаш в реален акаунт-99% гаранция ,че ще ги изгубиш!

С времето сам ще прецениш дали това е за теб-защото е също и въпрос на психика.

Извини повечето ни съфорумци,но те са мастити акули и не им се занимава да обясняват на новобранци

Успех!
                    БЛАГОДАРЯ ТИ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! НАИСТИНА ЩЕ ИМА ДА ТЕ ЧЕРПЯ И ЩЕ ТЕ !! !! !!
                    Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

дам , намаляващ е , но исках да видя дали ще се справя и ако съм на загуба не всеки ден е Велик ден все пак Благодаря ти за съвета , малко ми стана тъпичко като прочетох за стажа ноо без желание няма Ръст , thank you Again . Забравих да те питам ... ТА ?
                      TA- технически анализ.

Вземи си малко литература за ТА от някоя книжарница,попрочети,не може да търгуваш ако нямаш и най-елементарна основа,да не знаеш какво значат термините използвани при търговия.

В интернет също има доста инфо вече.

Как си с английския?

Отдели време за самоподготовка.

Никакви реални средства за сега не се препоръчва да влагаш в реален акаунт-99% гаранция ,че ще ги изгубиш!

С времето сам ще прецениш дали това е за теб-защото е също и въпрос на психика.

Извини повечето ни съфорумци,но те са мастити акули и не им се занимава да обясняват на новобранци

Успех!
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение

не ми се смей , ами да си купиш кабели , че ще излита скоро време
                        п.с. я се полашкаме още малко около 1.50-51 я не
                        ей ,да 'н мЪ искараш винонен после

Коментар

• дам , намаляващ е , но исках да видя дали ще се справя и ако съм на загуба не всеки ден е Велик ден все пак Благодаря ти за съвета , малко ми стана тъпичко като прочетох за стажа ноо без желание няма Ръст , thank you Again . Забравих да те питам ... ТА ?
                          Last edited by c1tss; 04.03.2013, 19:56.

Коментар

знам че едва ли ви се занимава точно с това , но искам хубавичко да критикувате ... демо е сметката , още не се чувствам сигурен да се метна с реални $ , но скорооо / как да увелича изображението
                            Тая графика, акаунта ли ти е ? Прогресивно намаляващ

Съвета ми е да не се опитваш да четеш новини. Това със сигурност ще ти занули сметката. След 5-тата година ,ако още си сред нас ,може и да се опитваш да ги разгадаваш. Дотогава само ТА, 90% от новините са калкулирани предварително в него.
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• знам че едва ли ви се занимава точно с това , но искам хубавичко да критикувате ... демо е сметката , още не се чувствам сигурен да се метна с реални $ , но скорооо / как да увелича изображението
                              Attached Files
                              Last edited by c1tss; 04.03.2013, 19:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Ами де да знам, сподели че си имал някакво чувство за движението на паунда, та за това. Иначе, аз от поне 15 години се чудя, какво ли ще да значи UK Разбрахме се Кажи размера на акаунта, аз ще ти дам брой дни
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X