IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Ае клоуз късото Дакси 7651. Няма да откривам друго докато не видя как ще се развият нещата в Дау /така казах и в петък/
    Мамуне,да не изтървеш бананите

Анди-мисля,че белите хора не са по- силни от черните в този случай(белите не могат да скачат )
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Гапът при Дакс за който писах се състоя!
      Хюсеин,разказа играта на дългите
      ся остана,някой бял човек да излезе и да се изкаже как всичко е на добре и аеее контрелите
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ае клоуз късото Дакси 7651. Няма да откривам друго докато не видя как ще се развият нещата в Дау /така казах и в петък/

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          добро да е
          пак ще си нахилен
          засега съм пас
          Гапът при Дакс за който писах се състоя!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Добро утро на всичкото търговец и спекулант

Нещо имам присантиман за тази седмица(края на изкуствения оптимизъм наближава)

Чакаме си новите по ВИСОКИ ДЪНА

Успехи!
            добро да е
            пак ще си нахилен
            засега съм пас
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
              @Маранди, не че ме интересува кой познал и кой не, но сега влизаш в някакви дълги обяснения за да защитаваш изгоряла прогноза. Ти каза, че ни чака скучна седмица и още в понеделник последваха доста сериозни движения (около 600 пипа при евро/йена, около 450 при долар/йена, при евро/долар имаше 250) и това е факт. След това ти каза, че обирали стопове, но това, че обират стопове го каза СЛЕД като ги обраха, а не преди това. В първия си пост говориш, че реинджа ще е 50 пипа +/- през седмицата. Сега говориш за open/close. Не засягам въпроса дали си разбирач или не, това не го преценявам аз, но последната ти прогноза не излезе и сега пишеш някакви дълги обяснения за да я изкараш излязла, сякаш някой ще те одере, че не си познал. С каква цел е това?
              еми той явно е икономист човека
              в: С риск да се повторя знаете ли с какво се занимава науката икономика?
              о: Обяснява какви са причините поради които не са се сбъднали прогнозите.
              Last edited by bvg; 04.03.2013, 08:40.

Коментар

• Добро утро на всичкото търговец и спекулант

Нещо имам присантиман за тази седмица(края на изкуствения оптимизъм наближава)

Чакаме си новите по ВИСОКИ ДЪНА

Успехи!

Коментар

• От чисто любопитство да попитам някой да се интересува от USD/JPY
                  Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от JonnieJ Разгледай мнение
                    1.3002, ще върне нагоре и после за ново дъно. Миналата година го сринаха покрай изборите в Гърция, тази ще е с Италия.
                    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• 1.3005, но според мен, както казва и колегата, тази седмица ще отбележем ново дъно

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                        кой ще сподели колко е предмаркета в €/$
                        1.3002, ще върне нагоре и после за ново дъно. Миналата година го сринаха покрай изборите в Гърция, тази ще е с Италия.

Коментар

• кой ще сподели колко е предмаркета в €/$
                          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• верно че съм мн търсен,
                            не знаех защо,
                            вече знам
                            Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Коментар

• Мамуне ще има ляб за нащо късо Дакси

Обама им разцепи шортите на републиканците-рязането на пари започва

Чакам да видя гапа в понеделник-гаранция ,че ще има

Коментар

• @Маранди, не че ме интересува кой познал и кой не, но сега влизаш в някакви дълги обяснения за да защитаваш изгоряла прогноза. Ти каза, че ни чака скучна седмица и още в понеделник последваха доста сериозни движения (около 600 пипа при евро/йена, около 450 при долар/йена, при евро/долар имаше 250) и това е факт. След това ти каза, че обирали стопове, но това, че обират стопове го каза СЛЕД като ги обраха, а не преди това. В първия си пост говориш, че реинджа ще е 50 пипа +/- през седмицата. Сега говориш за open/close. Не засягам въпроса дали си разбирач или не, това не го преценявам аз, но последната ти прогноза не излезе и сега пишеш някакви дълги обяснения за да я изкараш излязла, сякаш някой ще те одере, че не си познал. С каква цел е това?
                                Last edited by ggnore13; 02.03.2013, 17:37.

Коментар

Working...
                                X