If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
09:23. Дилърски чат. Продажбите на дребно в Германия разбиха очакванията, нарастнаха с +3,1 % на месечна база и +2,4 % на годишна база при очакван ръст с +0,9 % на месечна база и -1,7 % на годишна база
Нооооо....Италия мъти водата. и най вече БГ.
09:23. Дилърски чат. Продажбите на дребно в Германия разбиха очакванията, нарастнаха с +3,1 % на месечна база и +2,4 % на годишна база при очакван ръст с +0,9 % на месечна база и -1,7 % на годишна база
Нооооо....Италия мъти водата. и най вече БГ.
по- мойте сметки еврака би трябвало да има още едно дънце, ама немам нерви два дена го чакам, затворих късото и минах на къси в долар/яна
и аз това преди малко им чертах,че е за къси, ама те не та не, било за дълги и таргет 100
преди 100 не било за къси, ама като гледам 100 може и да не се види
Маранди дай си мнението и за индексите-може ли толкова време да сме на този ол тайм хай?
Писна ми от фалшив и надут оптимизъм
Утре е 1 март-ще се заговори за автоматични икономии и тогава...........
Не разбирам от индекси, браточка - нямам опит там и не ги денся, а и не са ми интересни.
Отделно тях бих ги праскал с опшъни, а не с тая платформа дет' съм предполагам.
П.П. Пазарът се изнерви заради петрола, златото и евро-то зависна и чака. Нервна история стана ( виж ми поста още в 19ч дет' докат' се обадя и 30 мин. след т'ва се оринаха надолЕ и ся 4 часа всичко стои и чака - хахаха
Коментар