IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
    лек подскок към 1.33 ми се струва но явно ще е следващата седмица
    Натам, днес нема да е
    днес със шортите

Коментар

• Много добри данни от Германия!

Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение
      09:23. Дилърски чат. Продажбите на дребно в Германия разбиха очакванията, нарастнаха с +3,1 % на месечна база и +2,4 % на годишна база при очакван ръст с +0,9 % на месечна база и -1,7 % на годишна база
      Нооооо....Италия мъти водата. и най вече БГ.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• 09:23. Дилърски чат. Продажбите на дребно в Германия разбиха очакванията, нарастнаха с +3,1 % на месечна база и +2,4 % на годишна база при очакван ръст с +0,9 % на месечна база и -1,7 % на годишна база
        Нооооо....Италия мъти водата. и най вече БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
          таз ракета ни надоле ни нагоре
          лек подскок към 1.33 ми се струва но явно ще е следващата седмица
          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
            Хепи грендма Марта.

Втори тест на 1.3160 кво ще кажете?
            отказвам

Коментар

• Хепи грендма Марта.

Втори тест на 1.3160 кво ще кажете?
              Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Добро утро!
                Първи ден от месеца!
                последен ден от седмицата

Умната!

Честита ви баба марта живи и здрави-най важното,пари ще си спечелите!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Честита баба Марта

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                    по- мойте сметки еврака би трябвало да има още едно дънце, ама немам нерви два дена го чакам, затворих късото и минах на къси в долар/яна
                    и аз това преди малко им чертах,че е за къси, ама те не та не, било за дълги и таргет 100
                    преди 100 не било за къси, ама като гледам 100 може и да не се види

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Хехееее, да има едно лесно тва да беше върха 14 точки егати кефа
                      Бравос на Дедо. Че и на червено приключи

Коментар

• по- мойте сметки еврака би трябвало да има още едно дънце, ама немам нерви два дена го чакам, затворих късото и минах на къси в долар/яна

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          Маранди дай си мнението и за индексите-може ли толкова време да сме на този ол тайм хай?

Писна ми от фалшив и надут оптимизъм

Утре е 1 март-ще се заговори за автоматични икономии и тогава...........
                          Не разбирам от индекси, браточка - нямам опит там и не ги денся, а и не са ми интересни.

Отделно тях бих ги праскал с опшъни, а не с тая платформа дет' съм предполагам.

П.П. Пазарът се изнерви заради петрола, златото и евро-то зависна и чака. Нервна история стана ( виж ми поста още в 19ч дет' докат' се обадя и 30 мин. след т'ва се оринаха надолЕ и ся 4 часа всичко стои и чака - хахаха

Сега всичко чака кой ще си изпусне нервите пръв

Успех!
                          Last edited by marandi; 28.02.2013, 23:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            ДАКСО КАТО АМЕРИКАНИТЕ ПРАВЯТ ХАЙ -Той на къде ще е според теб?

Рядко се разграничават много.
                            Хехееее, да има едно лесно тва да беше върха 14 точки егати кефа

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Сус бря Нямаме хай в Дъртия
                              ДАКСО КАТО АМЕРИКАНИТЕ ПРАВЯТ ХАЙ -Той на къде ще е според теб?

Рядко се разграничават много.
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• таз ракета ни надоле ни нагоре

Коментар

Working...
                                X