IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Помагам Реде, ама не се изпълни късото. 7677. Не знам що Селнах го от 7660, другото го оставям да виси
    Вътък нямаш МАМУН вътък и войлюме !!!
    Откак отъня предния път никъф не ставаш
    пък и сега бавно и славно пак отъняваш към ШЕБЕК !!!!
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Явно скандинавия не я броиш, както и Полша, Балтийските държави, Словакия, Люксембург, Белгия и Холандия. А и Румъния доста дърпа.....
      Това че има свини PIGS барабар с нас, не прави цяла Европа зле. Но ти си твърдоглав и вечен опортюнист, така че не виждам смисъл да ти обяснявам повече.

Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Ей това е!
      В цяла Европа само Германия е над повърхността!

Едва ли обаче ще успее да носи всички на гърбът си
      Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• що не купувате евро / хиена
        излита в небесата
        нема такъв филм , иииии. ндекИте нагоре , еврото под вода
        аре успех
        аз разпродадох хиената дето можах

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Леко си противоречиш-след това ти исказване-какво против имаш късата идея?
          къде си противореча
          това,че не са цъфнали не значи,че трябва да съм негативен
          не са цъфнали но не се дават.парите се обезценяват, следователно индексите трябва да пораснат.чудно ми е откъде е този спад при златото
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Наздраве,Петре,жив и здрав!Относно борда-скъп лев,нашата дългогодишна опора Киро Пора сияе и бръмчи здраво на внос.Там работа не требе.Ако обаче самоцелно девалвираме лева и продължим да си лентяйстваме,без здрава и умна работа,ще направим ново дъно,на 261.8 от сегашното,там фигура "Дупе с уши"/по колега/,и там вече не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              те щатите щото цъфнали
              освен,Китай не виждам аз светлина
              Леко си противоречиш-след това ти исказване-какво против имаш късата идея?
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Ей това е!

те щатите щото цъфнали
                освен,Китай не виждам аз светлина
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ей това е!

Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнение
                    Гнилото в момента е в България , а като гледам колко гнило става, борда скоро ще падне
                    Мани мани, и синя идея не остана

Коментар

Днес темата която е с най-много постове и е най-четената в този форум, става на 12г. Точно на 19 февруари 2001г. я създадох за всички които се занимават с FOREX.
                      наздраве и благодарим за темата

Коментар

• Гнилото в момента е в България , а като гледам колко гнило става, борда скоро ще падне

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Наздраве Петре! Има ли нещо гнило в Дания?

Коментар

Днес темата която е с най-много постове и е най-четената в този форум, става на 12г. Точно на 19 февруари 2001г. я създадох за всички които се занимават с FOREX.
                          Наздраве Петре! Има ли нещо гнило в Дания?

Коментар

• Днес темата която е с най-много постове и е най-четената в този форум, става на 12г. Точно на 19 февруари 2001г. я създадох за всички които се занимават с FOREX.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                              не обичам максимуми и минимуми.обичам да закопчея плюсов стоп и да си пусна тармък на 100 ина пипса след него.не съм гадател.на 4 часова пусни един болинджер,чака се развръзка
                              TurtleTradingChannel пусни на дневна,седмична и месечна и ще разбереш защо все се пъна за дълги
                              аз и не искам да ми кажеш 1.34856 ... и аз съм за дългите , а болинджъра тъкмо до него стигнахме ...

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                                да видим германците как ще са с данните ... а как виждаш движението след 3380 като максимум ... 48.2 ZEW
                                не обичам максимуми и минимуми.обичам да закопчея плюсов стоп и да си пусна тармък на 100 ина пипса след него.не съм гадател.на 4 часова пусни един болинджер,чака се развръзка
                                TurtleTradingChannel пусни на дневна,седмична и месечна и ще разбереш защо все се пъна за дълги

Коментар

Working...
                                X