If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам от къде реши , че имам желание да ми се споделям чувствата ... не влизам във форума с цел да се мерим п*тлаците ... UK е съкращение на United Kingdom . Това за което попитах е информация .. Благодаря
Ами де да знам, сподели че си имал някакво чувство за движението на паунда, та за това. Иначе, аз от поне 15 години се чудя, какво ли ще да значи UK Разбрахме се Кажи размера на акаунта, аз ще ти дам брой дни
Новини ли търсиш или искаш да споделим чувствата ти??? Не ми е известно някой тук да разполага с повече източници на информация от общодостъпните. Какво значи новини на UK?
Не знам от къде реши , че имам желание да ми се споделям чувствата ... не влизам във форума с цел да се мерим п*тлаците ... UK е съкращение на United Kingdom . Това за което попитах е информация .. Благодаря
Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Плуйте , че съм новак тъпак но да си попитам някой да има новини на UK понеже имам някакво чувство , че EUR/GBP ще пада , та да не си го хакна търся съвет
Новини ли търсиш или искаш да споделим чувствата ти??? Не ми е известно някой тук да разполага с повече източници на информация от общодостъпните. Какво значи новини на UK?
Плуйте , че съм новак тъпак но да си попитам някой да има новини на UK понеже имам някакво чувство , че EUR/GBP ще пада , та да не си го хакна търся съвет
Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
защо търсиш дъно.....когато то само щесе покоже когато муе времето.....А ние незнаем кога е ....А и подкрепата е едва на 26.60.....28.80 е спирка преди основната подкрепа....тиси знаеш....късмет
дълго ама няма закаде дасе хванем сас стоп....освен за 29.66....тоест да търсим дъно....нещо което нее правилно.....по добре да изсчакаме нива над 30.20 и от там къси сас стоп на 31.63 от зона 30.50.....
дълго ама няма закаде дасе хванем сас стоп....освен за 29.66....тоест да търсим дъно....нещо което нее правилно.....по добре да изсчакаме нива над 30.20 и от там къси сас стоп на 31.63 от зона 30.50.....
Ако продължи раздаването на банане, ще има достатъчно като отворят хамериканците. За сега връзвам едни пари
Уффф, тряа да ходя на работа, а съм легнал в 5 и адски ми се спи
Коментар