If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Входа ясен ....Но стоп на 30.52 е абсолютно безмислен....особенно в петък....Една оставаща позиция и то особенно под 32.57 когато имаме вече голямо АВС ....нещо немисе вързва....тато даме извини за коментара на неговата позиция.А и доста далечен стоп..а и прединстопа имаме две зони 33.20 и 32.70 след което пробиване отиваме доста на доло под зона 30.50
От BNP Paribas повишиха целта си за двойката EUR/CHF до 1.2800, отразявайки понижението в безпокойството около еврозоната. „Ние подозираме, че позициите във франкове ще разгърнат своя потенциал в близко бъдеще“, смятат анализатори от банката.
Все пак виждаме, че франкът яко нагази еврото. Дали някой голям играч не излезе от позицията, а Париба да е сгрешила, въпреки че е банка? А това може да обяснява донякъде въпросите долу...
Иначе, какво ли означава в близкият час щатският да печели срещу еврото, канадеца и паунда, а да губи срещу йената? Пароле, пароле - както се пее в една песничка
Здравейте, Попаднах на брокер, който дава капитал за управление. Търгувате с чужди пари и получавате % от печалбата. За какво става въпрос.
Регистрирате се за участие в инвестиционната програма тук: http://invest.fxstart.org/r306578
Кликате на „регистрация”, след което си попълвате данните, а в полето „промо код” пишете fmoney:
Дават ви 200$ (ако не въведете промо кода ще ви дадат 100$) и започвате да търгувате с тях. Ще получите 20% от печалбата която реализирате. На втория етап ще ви дадат 500$, също ще получите 20% от реализираната печалба. За да преминете на трети етап трябва да направите 150$. На третия етап ще ви дадат 700$ като ще получите 1/3 от печалбата. За да преминете в четвърти етап трябва да направите 280$. На четвърти етап ще ви дадат 5000$. Като 50% от печалбата е за вас. За да минете в пети етап трябва да направите 2500$. На пети етап ще ви дадат 20000$, като отново 50% от печалбата е за вас. Ако преминете и този етап ще ви дадат до 100000$.
Сайтът е на руски, а по мои наблюдения доста малко хора тук владеят езика, затова съм готов да помагам с каквото мога, а в замяна ще ми станете реферали J
За въпроси пишете на bednataiena@gmail.com
Ще се радвам да помогна с каквото мога.
ПС: Брокера ПЛАЩА! Проверено лично!
аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Тоя въпрос ми е неразрешим: как би реагирала световна икономика, която е съхранявала /разбира се - не безвъзмездно/ тонове злато на друга голяма икономика и какво би се получило, когато тоновете злато си отидат в собственика? Това, определено няма да е без някакво здраво движение по линията на инвестициите на големите играчи "злато-долар". По никакъв начин директно нещата не клонят към маржина, защото и там е една бездна, която не е възможно да се запълни. Все пак, ако едни тонове златодо сега са носели една доходност, а отсега застават в едни грубо казано "складове"...Както и да е, ще гледаме отстрани и ще се учим, а който си има златото-метал - да си му мисли.
По-близките събития са в полезрението - за кабела си бръщолевя: 11:30 имаме много добри очаквания и прогнозни стойности за продажбите на дребно в Кралството. Преди малко паундът тръгна нагоре и останах с впечатление, че вече отиграват добрите очаквания, но сега пък върна обратно и сега вече мисля, дали пък няма да буферират добрата новина и същевременно да добавят за възходящ импулс? Това объркано становище ме кара да затворя късите позиции временно и да чакам докъде ще се изстреля кабелът. Разбира се - може и да греша.
Успехи!
Добър ден на газарите.....след пробива на тренд линията и изграждане на ниво 32.70 и пробив на 33.27 имаме достигнат таргет 33.94 .....Сега очаквам корекция в зона 33.27 под формата на АВС откадето при нейното наруша ване ще видим атака на върхът 34.05 проби в и тест на 34.60....
Аз ви чета, но не ви се меся в дебатите, даже нямам и 20 мнения в тази тема писани общо предполагам, поради уважението към участниците в нея.
П.П. Опитай се да не влизаш 1 седмица при развити позиции на форекс и влез 1 седмица по-късно. Струва ми се, че понякога залитате като комар да го играете.
Нямам идея кой ви е подготвял по този начин, но това не е рулетка.
Поздрави и успех!
Е за това съм много съгласен,не трябва да се влиза на всяка цена,щото видиш ли нямал си отворена позиция,пазар ще има винаги!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар