IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      Нечета новини ....но определено от амереканско ....нечакам нищо добро....при условие че европейските инвеститори започват на червенно.....вобще няма даме очуди един дълбоко червен ден и от американско
      добре бе пич не ти ли е неловко с тоя правопис малко от малко поне се старай,защото и най-добрия трейдър да си не вдъхваш голяма надеждност с тия грешки на всяка втора дума

Коментар

• Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• зарата

Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
          Камерън отложи европейската си реч заради кризата със заложници в Алжир.

Нещата не вървят на добре, щом почнахме да отлагаме речите си. Ми и за това ни се плаща, разбира се - да не сринем нещо повече от очакваното. А аз от 2 дни чакам да видя как ще излезе от ситуацията един политик! Нямаше друга възможност, за което - едно българско: евалата чоджум!
          Мълчах до сега, но ти вече прекали. Ако обичаш, недей да скверниш паметта на десетките убити невинни хора, между които има и БРИТАНСКИ ГРАЖДАНИ!!!
          Ти какво искаш, Камерън да плюе на сурата си и да върви да изнася речи за твой кеф, когато на главата му се изсипа изневиделица тази кървава драма?
          Ти никога ли не си чувал, че когато има подобна кървава касапница, в която са загинали и граждани на съответната държава, премиерите и президентите отлагат всичките си ангажименти, за да се концентрират върху проблема?
          Спазвай, моля те, елементарна етика и недей да се гавриш с паметта на жертвите!

Коментар

• аз съм къс

Коментар

• Имаме една подкрепа в 33.15 под която нещата загрубяват за дългите позиции.....от мен толкова за днес ...прочетете....постовите ми и нека всеки сам си взема решенията и Обемите на дадени позиции от ....кретичните нива ...слад пробив на33.37 кретичното ниво ще бъде ясно изразено ....засега е 33.575........успех!
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Нечета новини ....но определено от амереканско ....нечакам нищо добро....при условие че европейските инвеститори започват на червенно.....вобще няма даме очуди един дълбоко червен ден и от американско

Коментар

• Камерън отложи европейската си реч заради кризата със заложници в Алжир

Британският премиер, Дейвид Камерън, отложи ключовата си реч за Европа, която трябваше да даде тази сутрин в Нидерландия. Причината са последните събития в Алжир, където се проведе военна операция по възстановяване на контрола върху газово находище, което доведе до смъртта и вземането като заложници на чуждестранни граждани.

Нещата не вървят на добре, щом почнахме да отлагаме речите си. Ми и за това ни се плаща, разбира се - да не сринем нещо повече от очакваното. А аз от 2 дни чакам да видя как ще излезе от ситуацията един политик! Нямаше друга възможност, за което - едно българско: евалата чоджум!

Сега вече аз чакам 16:55 да оповестят предварителната стойност на Мичиганския индекс на потребителското доверие за януари в Щатите, защото те едва ли ще се отксажат като Камерън /горе/. Прогнозата там е доста добра и сериозно клони към позитивизъм и желание за рискови инвестиции. Това подкрепя една валута срещу други, но да не изпреварваме събитията, въпреки че мнението ми за предварителното отиграване на очакванията - си е в ход. Очаквания и думи.

Успехи и до довечера!
                  If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• О да Тато...определено е така

Коментар

• А и тренда от 32.57 е абсолютно неправилен....даже и да продължим нагоре....това за сетен път потвърждава че и тренда от 20.40 е корективен на основният нисходящ.....друг е въпросът докаде щее тази корекция.....

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                        тато даме извини за коментара на неговата позиция.
                        не е важно кой какво ке каже - важното е кой,колко и дали въобще ке намаже
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Ниво на съпротива 33.07

Коментар

• На1час имаме три бара нека видим четвърия къс и после одарен стоп на късите.....А може и да няма такъв и директно да потърсим 31.50.....денят е интересен ....щего сечем на отделни позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                              чуш бря .... ша ма урочасаш
                              Пу пу пу да не ти е уроки ...

Коментар

• http://prikachi.com/images/151/5753151Q.jpg

Все още е рано да се говори за изпълнение на таргета на фигурата - глава и рамене, защото предполагам, че ще има сериозен тест на вратната линия - първо като съпротива, после - като подкрепа, но ако цените се сурнат около 15-20 % под нея, то това за мен е сигнал за сигурен вход по позицията, колкото и да не вярвам в ТА.
                                Това са само предположения за кабела от дневна графика. Успех!
                                If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Working...
                                X