Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНечета новини ....но определено от амереканско ....нечакам нищо добро....при условие че европейските инвеститори започват на червенно.....вобще няма даме очуди един дълбоко червен ден и от американскомалко от малко поне се старай,защото и най-добрия трейдър да си не вдъхваш голяма надеждност с тия грешки на всяка втора дума
Коментар
-
зарата
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеКамерън отложи европейската си реч заради кризата със заложници в Алжир.
Нещата не вървят на добре, щом почнахме да отлагаме речите си. Ми и за това ни се плаща, разбира се - да не сринем нещо повече от очакваното. А аз от 2 дни чакам да видя как ще излезе от ситуацията един политик! Нямаше друга възможност, за което - едно българско: евалата чоджум!
Ти какво искаш, Камерън да плюе на сурата си и да върви да изнася речи за твой кеф, когато на главата му се изсипа изневиделица тази кървава драма?
Ти никога ли не си чувал, че когато има подобна кървава касапница, в която са загинали и граждани на съответната държава, премиерите и президентите отлагат всичките си ангажименти, за да се концентрират върху проблема?
Спазвай, моля те, елементарна етика и недей да се гавриш с паметта на жертвите!
Коментар
-
Имаме една подкрепа в 33.15 под която нещата загрубяват за дългите позиции.....от мен толкова за днес ...прочетете....постовите ми и нека всеки сам си взема решенията и Обемите на дадени позиции от ....кретичните нива ...слад пробив на33.37 кретичното ниво ще бъде ясно изразено ....засега е 33.575.....
...успех!
Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Камерън отложи европейската си реч заради кризата със заложници в Алжир
Британският премиер, Дейвид Камерън, отложи ключовата си реч за Европа, която трябваше да даде тази сутрин в Нидерландия. Причината са последните събития в Алжир, където се проведе военна операция по възстановяване на контрола върху газово находище, което доведе до смъртта и вземането като заложници на чуждестранни граждани.
Нещата не вървят на добре, щом почнахме да отлагаме речите си. Ми и за това ни се плаща, разбира се - да не сринем нещо повече от очакваното. А аз от 2 дни чакам да видя как ще излезе от ситуацията един политик! Нямаше друга възможност, за което - едно българско: евалата чоджум!
Сега вече аз чакам 16:55 да оповестят предварителната стойност на Мичиганския индекс на потребителското доверие за януари в Щатите, защото те едва ли ще се отксажат като Камерън /горе/. Прогнозата там е доста добра и сериозно клони към позитивизъм и желание за рискови инвестиции. Това подкрепя една валута срещу други, но да не изпреварваме събитията, въпреки че мнението ми за предварителното отиграване на очакванията - си е в ход. Очаквания и думи.
Успехи и до довечера!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениетато даме извини за коментара на неговата позиция.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениечуш бря .... ша ма урочасаш
Коментар
-
http://prikachi.com/images/151/5753151Q.jpg
Все още е рано да се говори за изпълнение на таргета на фигурата - глава и рамене, защото предполагам, че ще има сериозен тест на вратната линия - първо като съпротива, после - като подкрепа, но ако цените се сурнат около 15-20 % под нея, то това за мен е сигнал за сигурен вход по позицията, колкото и да не вярвам в ТА.
Това са само предположения за кабела от дневна графика. Успех!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
Коментар