IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кво и има на двойката и
    какви индикатори са били разбити
    отворете си четиритях часа и вижте,
    пин-бар на възлово ниво...от ясно по-ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
      Мммм, че то си е така от край време !!!
      Току -що ФЕД разбиха няколко статистически модела! Всички индикатори, без моите, се издъниха

супер качествени лъжливи движения
      Last edited by iivanoff; 04.02.2013, 17:56.
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
        Ами кви индикатори, то тая двойка стана пълен цирк, излезе някой изцепи няква дивотия и се почват едни шишове и тояги. Хич няма и да я барам повече.
        Мммм, че то си е така от край време !!!
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Е/$ се клати в ТОЧНО ... в нищото /гранична зона на избор посока/ ... при принципно положително очакване!

Коментар

• пореден изгърмян стоп в Е/$ и последен мога да кажа, аз тази двойка я забравям вече, успех.
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Ами кви индикатори, то тая двойка стана пълен цирк, излезе някой изцепи няква дивотия и се почват едни шишове и тояги. Хич няма и да я барам повече.
              то това е целта... и сменят алгоритъма непрекъснато...

Коментар

Коментар

• Ами кви индикатори, то тая двойка стана пълен цирк, излезе някой изцепи няква дивотия и се почват едни шишове и тояги. Хич няма и да я барам повече.
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

От известно време не пипах Е/$ и много доволен съм, днес реших една сделка да направя и сега ми играе около стопа и ме дразни. Наистина ще я отказвам тази двойка.
                    Eee... ФЕД ще имат да черпят... ако те откажат

- не се отказвай, смени индикаторите /или пренастрои тези които ползваш или нови/

Май запалихме ракетата ... поне за 1.376

Коментар

• От известно време не пипах Е/$ и много доволен съм, днес реших една сделка да направя и сега ми играе около стопа и ме дразни. Наистина ще я отказвам тази двойка.

Коментар

• Колеги, аз като си гледам дневната графика, смятам, че ако се задълбочи
                        корекцията под 1.3540 може да стигне и до 1.3215
                        Вижте дължините на вълните от 1.2040
                        На М5 наближава Стамбината КАКА 1838 !
                        Last edited by vavas; 04.02.2013, 12:58.

Коментар

• а къде е казано че насрещната
                          поръчка трябва да бъде със същата
                          голимина
                          бъркаш го с първия закон
                          във физиката
                          Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          в евро долар можеш да жеджираш ,чрез долар лев
                          в евро паунд чрез паунд лев., но тази тактика с насрещните се описва като губеща в форекса и тези играчи се наричат прасета. Стоповете и стратегията само дават печалби. другото е губене на време. ако имаш 1 лот и вземеш насрещен това е все едно да го затвориш.

Коментар

• при златото виждам една близка корекция до 1660

Коментар

• EUR/USD could reach 1.4261 if goes above 1.3833
                              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                Успех на всички във форекса.....котара напуска Бг....ще запазя доста весели моменти от страната ни...но две години ми дойдоха в повече....припомних си майченият език ...научих да пиша с ваша помощ....досаждах ви ,истърпях те ме... Благодаря ви за деспутите и още веднъш здраве и успехи на всички и най вече на газарите.....Тато Маймуна Чунчо тарантулата Анди 6969 идр ....успехи пичове!!!
                                И на теб успехи Котьо, и от чужбина може да се включваш

Коментар

Working...
                                X