IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Данните - казват 200 К на база предходни, други, че ще са разочаровани...
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от typir Разгледай мнение
      Къде е ТАТООООООООО, да каже нещо!?!
      Харчи си хилядарката!

Коментар

• Първоначално изпратено от typir Разгледай мнение
        Къде е ТАТООООООООО, да каже нещо!?!
        какво да каже той Стамбата го начерта още на 12.01.2013 до 1.37 ...и това е за сега като гледам норк ще излезе прав лошото е че ни тръскат в трите страни от две възможни ...
        Last edited by hristo72; 01.02.2013, 13:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
          И моите индикатори говорят за нагоре,но вътрешото ми искане е за надолу и затова съм вън от играта засега. И да гледаш само,понякога е от полза за сметката .
          Аз понеже не мога да отделя надеждата от страховете си, особенно за микро-прогнози /по принцип съм МАКРО-прогнозист/ съм предал логиката и статистическите очаквания на няколко стандартни и няколко МОИ индикаторчета! Та следя само тях....

иначе през останалото време се хващам да разглеждам с часове графиката
          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Къде е ТАТООООООООО, да каже нещо!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
              Чакам съвсем политически да си направи Фибото...

Един индикатор като бетонен ми държи посока 1.38 !!!

И моите индикатори говорят за нагоре,но вътрешото ми искане е за надолу и затова съм вън от играта засега. И да гледаш само,понякога е от полза за сметката .
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                За трети път става през последните дни - жълтите почнаха и при пробива на 1,34 и на 1,35
                Ей като по учебник искат да си направят 3670 , който намазал намазал аз затворих малко рано на 3635 ... лошото е че стоповете горят но и те са за това ...

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                  пообраха и то доста и както виждаме ден с ден не си приличат като време и движение на цената, а и днес дръпнатите си изиграха своята партия в играта ...
                  За трети път става през последните дни - жълтите почнаха и при пробива на 1,34 и на 1,35
                  Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Много качествени лъжливи движения - Винаги съм знаел че има и малко в известна степен умни хора работещи за ФЕД

П.С. поооообраха малко СПОПОВЕ ...
                    пообраха и то доста и както виждаме ден с ден не си приличат като време и движение на цената, а и днес дръпнатите си изиграха своята партия в играта ...

Коментар

• Давай ойрооооо Някой да държи Юнкер далеч от журналисти

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
                        Печатна грешка,извинявам се 1,3638.

...ето малко авто-реклама/статистика 39 мнение/за 33 дни/.Всички числа са изпълнени/с изключение 1,326.Невключвам вчерашните 3498/3508/3536,така или инче днес ще се случат.
                        ДАНО статистиката ти за авто-реклама се влоши - иначе язък за писането ми на индикатори Тооолкова дълго време

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
                          Печатна грешка,извинявам се 1,3638.

...ето малко авто-реклама/статистика 39 мнение/за 33 дни/.Всички числа са изпълнени/с изключение 1,326.Невключвам вчерашните 3498/3508/3536,така или инче днес ще се случат.
                          Вярваш ли си

Коментар

Много качествени лъжливи движения - Винаги съм знаел че има и малко в известна степен умни хора работещи за ФЕД

Днеска сме в лунапарка

Коментар

И аз подкрепям Норката. Имам странното усещане,че е възможно да се обърне тренда или да направи дълбока корекция, но все още е само усещане .

Last edited by iivanoff; 01.02.2013, 10:58.

Коментар

И аз подкрепям Норката. Имам странното усещане,че е възможно да се обърне тренда или да направи дълбока корекция, но все още е само усещане .
                                малки обръщания виждам и аз ... но основното ако е ... лошо!

Чакам съвсем политически да си направи Фибото...

Един индикатор като бетонен ми държи посока 1.38 !!!

Лошото е че ако беше писан от ЧОВЕК работещ за ФЕД... щеше да сочи надолу
                                Last edited by iivanoff; 01.02.2013, 10:58.

Коментар

Working...
                                X