If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
какво да каже той Стамбата го начерта още на 12.01.2013 до 1.37 ...и това е за сега като гледам норк ще излезе прав лошото е че ни тръскат в трите страни от две възможни ...
И моите индикатори говорят за нагоре,но вътрешото ми искане е за надолу и затова съм вън от играта засега. И да гледаш само,понякога е от полза за сметката .
Аз понеже не мога да отделя надеждата от страховете си, особенно за микро-прогнози /по принцип съм МАКРО-прогнозист/ съм предал логиката и статистическите очаквания на няколко стандартни и няколко МОИ индикаторчета! Та следя само тях....
иначе през останалото време се хващам да разглеждам с часове графиката
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Един индикатор като бетонен ми държи посока 1.38 !!!
И моите индикатори говорят за нагоре,но вътрешото ми искане е за надолу и затова съм вън от играта засега. И да гледаш само,понякога е от полза за сметката .
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
За трети път става през последните дни - жълтите почнаха и при пробива на 1,34 и на 1,35
Ей като по учебник искат да си направят 3670 , който намазал намазал аз затворих малко рано на 3635 ... лошото е че стоповете горят но и те са за това ...
пообраха и то доста и както виждаме ден с ден не си приличат като време и движение на цената, а и днес дръпнатите си изиграха своята партия в играта ...
За трети път става през последните дни - жълтите почнаха и при пробива на 1,34 и на 1,35
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Много качествени лъжливи движения - Винаги съм знаел че има и малко в известна степен умни хора работещи за ФЕД
П.С. поооообраха малко СПОПОВЕ ...
пообраха и то доста и както виждаме ден с ден не си приличат като време и движение на цената, а и днес дръпнатите си изиграха своята партия в играта ...
...ето малко авто-реклама/статистика 39 мнение/за 33 дни/.Всички числа са изпълнени/с изключение 1,326.Невключвам вчерашните 3498/3508/3536,така или инче днес ще се случат.
ДАНО статистиката ти за авто-реклама се влоши - иначе язък за писането ми на индикатори Тооолкова дълго време
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
...ето малко авто-реклама/статистика 39 мнение/за 33 дни/.Всички числа са изпълнени/с изключение 1,326.Невключвам вчерашните 3498/3508/3536,така или инче днес ще се случат.
Коментар