IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• чакам едно бързо 1.3500 преди 1.36
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Добро утро!
      Успехи днес на всички!
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
        Евала!!! Браво!!!

Е... Мерси !!

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
          Ами за микротренда - СТАНА дето написах какво ще стане - 1.3555 постигнато след поста да го чакаш

сега чакай 1.3595 и после пак надолу
          Евала!!! Браво!!!
          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Между другото...........вече си отговорил .............песента да се счита за поздрав към СПАРТ-а.............

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Oт 2014 - 2015 г.насетне, сме трайно под 1.15 - 1.10 с цели под паритета ....Тогаз ли да ги купувам ?!
              Не !! И аз ще се наРЕДА до РЕДА.................. Що не изчакаш и не купуваш на 1.45...1.48 като даваш връх 1.51 ???? А после освобождавай на 1.15-10............и гуляй................ http://www.vbox7.com/play:d5c3b85a ........

Коментар

Ти за тази реформа сега ли чуваш ??? И колкото повече се гласят за едно нещо - става обратното..

П.С. ти от сарказъм не разбираш ли ?

Разбира се, че го знам това че силното евро ще такова майката на икономиката в ЕС /нямам нужда да ми го напишат в новините/, но не си ли се замислял ти, че може би точно това е целта
                И аз от десетина години все подозирам,че евреите ще правят,ще струват,ма ще го затрият.
                Що ли?Ми щото е....германско.
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Ти за тази реформа сега ли чуваш ??? И колкото повече се гласят за едно нещо - става обратното..

Разбира се, че го знам това че силното евро ще такова майката на икономиката в ЕС /нямам нужда да ми го напишат в новините/, но не си ли се замислял ти, че може би точно това е целта

Не съм се замислял по толкова сложни въпроси. Напротив, зная, че това предложение няма да се приеме. Ще интервенират в определен момент на пазара и ще постигнат очакваното.

Неангажиращо мнение.
                  If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                    ....Купувай на 1,45-1,50 като приближи !!!
                    То хубаво - но нямам 100% гаранции,че ще стигне дотам и затова периодически усерявам на спота ...Като имаш предвид,че съм почнал от 1.3400 преди около 2 седмици ....Горе-долу стратегията ми е купване поне веднъж в месеца в зависимост от пазара и сигналите,което обаче е трудно за сихронизация щото туй не е като да си пред платформата; става дума и за контрене на дейли тренд и изобщо сложнотия отвсекъде

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                      Не е само той, който го мисли - Оланд отива още по-натам:

Френският президент Франсоа Оланд призова днес да се определи политика за обменния валутен курс в еврозоната, която да спре флуктуациите и да предотврати това силата на евро да заличи усилията за по-голяма конкурентоспособност на икономиките. „Трябва да помислим за мястото на нашата валута в света, която не трябва да варира според настроенията на пазарите“, заяви Оланд в реч пред Европейския парламент в Страсбург. Оланд обяви, че не иска от Европейската централна банка (ЕЦБ) да определи цел за стойността на еврото, но според него начинът, по който работи паричната система, трябва да бъде променен. „Следва да започнем необходимата реформа за международната парична система. Иначе все едно караме страните да положат усилия за по-голяма конкурентоспособност, които ще бъдат обезсмислени от цената на еврото.“

ЗАЩОТО:

Защо трябваше да стане за да се сетят ?

Като дълга на САЩ към ФЕД - абе... дали са се сетили че е много голям ??

- няма ли да им кажете
                      Last edited by iivanoff; 05.02.2013, 21:15.

Коментар

• SP500 качи до 1513, eur/usd се мандахерца и не ще да излита - къв го дървим ?

Коментар

• Ше го трейдваме на черно.

Коментар

Цитат:
                            Първоначално изпратено от ggnore13

Надали ще скача чак до 1.5. Европа не може да издържи цяла година на скъпо евро, особено при такива нива.

Това пък откъде го измисли ??.........

Не е само той, който го мисли - Оланд отива още по-натам:

Френският президент Франсоа Оланд призова днес да се определи политика за обменния валутен курс в еврозоната, която да спре флуктуациите и да предотврати това силата на евро да заличи усилията за по-голяма конкурентоспособност на икономиките. „Трябва да помислим за мястото на нашата валута в света, която не трябва да варира според настроенията на пазарите“, заяви Оланд в реч пред Европейския парламент в Страсбург. Оланд обяви, че не иска от Европейската централна банка (ЕЦБ) да определи цел за стойността на еврото, но според него начинът, по който работи паричната система, трябва да бъде променен. „Следва да започнем необходимата реформа за международната парична система. Иначе все едно караме страните да положат усилия за по-голяма конкурентоспособност, които ще бъдат обезсмислени от цената на еврото.“
                            If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Oт 2014 - 2015 г.насетне, сме трайно под 1.15 - 1.10 с цели под паритета ....Тогаз ли да ги купувам ?!
                              Не !!!
                              Купувай на 1,45-1,50 като приближи !!!
                              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                                Те ФЕД в момента май са потребител на хартия и мастило номер едно в света
                                Не бе човек - не си разбрал точно - натискат копчета

Коментар

Working...
                                X