If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ха честита нова седмица ТАТО ке се включи в евроралито щот таквиз неща редко стават в годината
и тъй слагам поръчка за дълги от 3370 - ако докат ТАТО спи да не би еврака да реши да поскъпне таргет 3696 стоп 3244 айййде наслука
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Не е хубаво без сън.
Казват,че лоши болести се хващали от безсъние.
Че от форекс крастата има ли по-лоша болест.
И аз си дежуря доста често.
Аз ви чета, но не ви се меся в дебатите, даже нямам и 20 мнения в тази тема писани общо предполагам, поради уважението към участниците в нея.
П.П. Опитай се да не влизаш 1 седмица при развити позиции на форекс и влез 1 седмица по-късно. Струва ми се, че понякога залитате като комар да го играете.
Нямам идея кой ви е подготвял по този начин, но това не е рулетка.
Твърде вероятно е да стане както казваш. Аз също ще я следя, но за съжаление не разполагам с новозеландски долари, за да ги продам срещу друга подходяща валута в подходящия момент. А да правя предварителни транзакции едва ли ще е достатъчно рентабилно.
Поздрави и успех!
ПП. Като гледам и ти май си нощна птица като мене. Не зная доколко е нормално, но 3 - 4 часа сън на денонощие са ми напълно достатъчни, пък и не ми се ще да си губя времето с повече.
По-бързо работя с анализите, че много нещо наслагвам и екстраполирам като ми е тихо нощем.
Иначе нощем за форекс рядко е удобно е да се влиза, щот' азиатците са бъзливи и обикновено цирка става в ранния следообед-вечер. Но гледам повече от 2-5 мин. на ден за форекс да не отделям, т.е. сега само погледнах и излязох, нямаше нищо интересно засега. Т.е. проверявам го кат' електронна поща само. 2-3 мин. ми стигат да огледам к'во е ставало и без да чета "новините".
П.П.Спах цели 2.5 ч вчера, сега ще видя след малко да се опъна пак за малко и да цъкам канали по ТВ-то, че направих проблем с краката и не трябва да висят постоянно надолу.
Кивито ми събра очите! След данните за инфлацията в Нова Зеландия за 40 секунди се срути с близо 90 пипса, в резултат на което пък GBP/NZD излетя нагоре за същото време със 180 пипса!
Впрочем, нищо чудно, такава е съдбата на всички балони - рано или късно падат отвесно като керемиди от покрив.
Ето нагледно последиците от "пазарен оптимизъм" и "позитивна макрорамка", които включват пазарът в режим RISK ON.
Че е риск, риск е, очевидно е. Но който е пил, трябва и да плаща.
Ами първите валути, които реагират на долара са австралийския долар и новозеландския долар.След това следва еврото. Защо ли е така?
яхяххя
Твърде вероятно е да стане както казваш. Аз също ще я следя, но за съжаление не разполагам с новозеландски долари, за да ги продам срещу друга подходяща валута в подходящия момент. А да правя предварителни транзакции едва ли ще е достатъчно рентабилно.
Поздрави и успех!
ПП. Като гледам и ти май си нощна птица като мене. Не зная доколко е нормално, но 3 - 4 часа сън на денонощие са ми напълно достатъчни, пък и не ми се ще да си губя времето с повече.
За търговците, които не ползват маржин може да им се напише нова тема.Нали.
Сега успях чак да я погледна, че нямам време да се занимавам с форекс- днес хич особено, но са предварителни данни.
---------------------------
Официалните данни ще излязат четвъртък, т.е. фалшива атака по-скоро. Дотогава ще ги напаснат да са "удобни". Значи ще им се нацепи още по-удобно.
Поздрави!
Поздрави и успех!
Кивито ми събра очите! След данните за инфлацията в Нова Зеландия за 40 секунди се срути с близо 90 пипса, в резултат на което пък GBP/NZD излетя нагоре за същото време със 180 пипса!
Впрочем, нищо чудно, такава е съдбата на всички балони - рано или късно падат отвесно като керемиди от покрив.
Ето нагледно последиците от "пазарен оптимизъм" и "позитивна макрорамка", които включват пазарът в режим RISK ON.
Кивито е специфична валута, но от "по-тромавите", което е хубаво да има и такова в потфейла ( трудно ще те изненада ) - гледам я че ми набила някакъв стоп тейк профит +30%, но опрелено не успях да я хвана в удобна позиция за влизане предната седмица, понеже затворих още 2 позиции по нея ръчно и после леко прибързах за поредните къси, а можех да вляза по-удобно за отстрел. Ма, не съм врачка.
В момента всичко по нея е затворено, но днес нямах никакво време да гледам какво става - влязох за 2 мин. огледах и излязох. Не може се виси всеки ден кат' зомби. Пооглеждаш стоп-овете, прецизираш и си излизаш до след седмица, ако ще да е.- хихи
П.П. Ще я чакам малко няколко дни дали ще я хвана по-удобно, че сега е на никъде и не ми харесва - трябвада откривам 2 насрещни на през +30%, па не ми се занимава, щот' гледам че утре ще се опитат да гърбят златото може би. Па може и да не успеят, а да пробият 1700. С нервни участници на пазар не ми се занимава, кат' се успокоят ще има и киви пак 2-3 позиции да се разцъкат, че ми липсва кат' го нямам - хихи.
Коментар