IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
    3500 е 50 % фибо на спада от 4940 до 2040 ако се е запътил натам курса ...
    Мерси! Успешен ден на теб и на другите трейдъри
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнение
      смяташ че ще обръща посокота?
      ке оди за малка кУрекция
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
        За което - БРАВО!!!

Утре заранта те чакам с коментар, докато пия кафето - ама този път ще те послушам
        3500 е 50 % фибо на спада от 4940 до 2040 ако се е запътил натам курса ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          ТАТО затвори таз позиция на 3380
          смяташ че ще обръща посокота?

Коментар

• ТАТО затвори таз позиция на 3380

Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
            ха честита нова седмица ТАТО ке се включи в евроралито щот таквиз неща редко стават в годината
            и тъй слагам поръчка за дълги от 3370 - ако докат ТАТО спи да не би еврака да реши да поскъпне таргет 3696 стоп 3244 айййде наслука
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Не е хубаво без сън.
              Казват,че лоши болести се хващали от безсъние.
              Че от форекс крастата има ли по-лоша болест.
              И аз си дежуря доста често.
              Аз ви чета, но не ви се меся в дебатите, даже нямам и 20 мнения в тази тема писани общо предполагам, поради уважението към участниците в нея.

П.П. Опитай се да не влизаш 1 седмица при развити позиции на форекс и влез 1 седмица по-късно. Струва ми се, че понякога залитате като комар да го играете.

Нямам идея кой ви е подготвял по този начин, но това не е рулетка.

Поздрави и успех!

Коментар

• Не е хубаво без сън.
                Казват,че лоши болести се хващали от безсъние.
                Че от форекс крастата има ли по-лоша болест.
                И аз си дежуря доста често.
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                  Твърде вероятно е да стане както казваш. Аз също ще я следя, но за съжаление не разполагам с новозеландски долари, за да ги продам срещу друга подходяща валута в подходящия момент. А да правя предварителни транзакции едва ли ще е достатъчно рентабилно.

Поздрави и успех!

ПП. Като гледам и ти май си нощна птица като мене. Не зная доколко е нормално, но 3 - 4 часа сън на денонощие са ми напълно достатъчни, пък и не ми се ще да си губя времето с повече.
                  По-бързо работя с анализите, че много нещо наслагвам и екстраполирам като ми е тихо нощем.

Иначе нощем за форекс рядко е удобно е да се влиза, щот' азиатците са бъзливи и обикновено цирка става в ранния следообед-вечер. Но гледам повече от 2-5 мин. на ден за форекс да не отделям, т.е. сега само погледнах и излязох, нямаше нищо интересно засега. Т.е. проверявам го кат' електронна поща само. 2-3 мин. ми стигат да огледам к'во е ставало и без да чета "новините".

П.П.Спах цели 2.5 ч вчера, сега ще видя след малко да се опъна пак за малко и да цъкам канали по ТВ-то, че направих проблем с краката и не трябва да висят постоянно надолу.

Поздрави и успех!

Коментар

Кивито ми събра очите! След данните за инфлацията в Нова Зеландия за 40 секунди се срути с близо 90 пипса, в резултат на което пък GBP/NZD излетя нагоре за същото време със 180 пипса!
                    Впрочем, нищо чудно, такава е съдбата на всички балони - рано или късно падат отвесно като керемиди от покрив.
                    Ето нагледно последиците от "пазарен оптимизъм" и "позитивна макрорамка", които включват пазарът в режим RISK ON.
                    Че е риск, риск е, очевидно е. Но който е пил, трябва и да плаща.
                    Ами първите валути, които реагират на долара са австралийския долар и новозеландския долар.След това следва еврото. Защо ли е така?
                    яхяххя

Коментар

Твърде вероятно е да стане както казваш. Аз също ще я следя, но за съжаление не разполагам с новозеландски долари, за да ги продам срещу друга подходяща валута в подходящия момент. А да правя предварителни транзакции едва ли ще е достатъчно рентабилно.

Поздрави и успех!

ПП. Като гледам и ти май си нощна птица като мене. Не зная доколко е нормално, но 3 - 4 часа сън на денонощие са ми напълно достатъчни, пък и не ми се ще да си губя времето с повече.

За търговците, които не ползват маржин може да им се напише нова тема.Нали.

Коментар

• marandi

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Сега успях чак да я погледна, че нямам време да се занимавам с форекс- днес хич особено, но са предварителни данни.

---------------------------

Официалните данни ще излязат четвъртък, т.е. фалшива атака по-скоро. Дотогава ще ги напаснат да са "удобни". Значи ще им се нацепи още по-удобно.

Поздрави!

Поздрави и успех!

Коментар

• Сега успях чак да я погледна, че нямам време да се занимавам с форекс- днес хич особено, но са предварителни данни.

---------------------------

Официалните данни ще излязат четвъртък, т.е. фалшива атака по-скоро. Дотогава ще ги напаснат да са "удобни". Значи ще им се нацепи още по-удобно.

Поздрави!

Коментар

Кивито ми събра очите! След данните за инфлацията в Нова Зеландия за 40 секунди се срути с близо 90 пипса, в резултат на което пък GBP/NZD излетя нагоре за същото време със 180 пипса!
                            Впрочем, нищо чудно, такава е съдбата на всички балони - рано или късно падат отвесно като керемиди от покрив.
                            Ето нагледно последиците от "пазарен оптимизъм" и "позитивна макрорамка", които включват пазарът в режим RISK ON.
                            Кивито е специфична валута, но от "по-тромавите", което е хубаво да има и такова в потфейла ( трудно ще те изненада ) - гледам я че ми набила някакъв стоп тейк профит +30%, но опрелено не успях да я хвана в удобна позиция за влизане предната седмица, понеже затворих още 2 позиции по нея ръчно и после леко прибързах за поредните къси, а можех да вляза по-удобно за отстрел. Ма, не съм врачка.

В момента всичко по нея е затворено, но днес нямах никакво време да гледам какво става - влязох за 2 мин. огледах и излязох. Не може се виси всеки ден кат' зомби. Пооглеждаш стоп-овете, прецизираш и си излизаш до след седмица, ако ще да е.- хихи

П.П. Ще я чакам малко няколко дни дали ще я хвана по-удобно, че сега е на никъде и не ми харесва - трябвада откривам 2 насрещни на през +30%, па не ми се занимава, щот' гледам че утре ще се опитат да гърбят златото може би. Па може и да не успеят, а да пробият 1700. С нервни участници на пазар не ми се занимава, кат' се успокоят ще има и киви пак 2-3 позиции да се разцъкат, че ми липсва кат' го нямам - хихи.

Поздрави!
                            Last edited by marandi; 18.01.2013, 00:48.

Коментар

• NZD/USD

Коментар

• Туко виж азиатците утре сутрин са го бутнали над 1.3400

Коментар

Working...
                                X