Някой може ли да ми каже FED индекса на Филаделфия -5.8 или +5.8
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеобаче аз се увъртях при яната, евро/долар само ще го гледам
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеКак сте колеги някакви идеи за днешние/утрешния ден ...
фигура. Така че за днес мисля 1.3320-25 и утре нагоре.
Това е само мнение, не препоръка!
Коментар
-
фундамент
Чак не мога да повярвам! След великолепните данни от САЩ в 15:30 фючърсите на индексите подскочиха рязко с около 60 пункта, което си е в реда на нещата. В същото време обаче и евро/долар последва фундамента и спадна рязко, което също беше в реда на нещата, но преди кризата.
Сравнително неотдавна имаше подобен случай. Дали пък пазарът не започва да добива нормалните си измерения?
Логиката показва, че истината трябва да се търси в следното:
Цената на щ. долар е прекалено силно зависима от "улесненията" на ФЕД. Днешните данни дават допълнително основание да се мисли, че е възможно ФЕД да прекрати улесненията предсрочно. За което ратуват и част от членовете на управата му. А от това доларът добива сила.
По същия начин пък еврото добива сила от фундамент, който обезсилява очакванията, че ЕЦБ ще намали лихвения процент.Last edited by Дон Карлос; 17.01.2013, 16:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнениеКъсо EUR/USD от 1,3371, ТП-1,3336 СЛ-1,3408Attached Files
Коментар
-
Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнениеКъсо EUR/USD от 1,3371, ТП-1,3336 СЛ-1,3408Attached Files
Коментар
-
Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнениеЦената удари тренда на съпротива на Н6 графика и се замисли.
Ако мине, според мене, 1.3368 нагоре ще идеме до 1.35хх
Надолу ако тръгне 1.3320 и пак атака на 1.34 - 35.
Аз така мисля. А ако котка ми мине път ще ухам супата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеМАЛКО МЕ СЪМНЯВА ДА БРЪМЧИ ТОЛКОВА НАГОРЕ.пЕТА ВЪЛНА МОЖЕ И ДА ОСТАНЕ ПОД ПРЕДИШНИЯТ ВРЪХ. ИМА И ТАКЪВ ВАРИАНТ.
Коментар
Коментар