IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• long

Нещо се мъти в това евро да видим дали пък колегата norc няма да се окаже прав .

Коментар

• Къси евраци от мен отново

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
        Спите ли ставайте да видите азия какви ги върши.

Все си мисля че ако бяха приели изказването на тоя Юнкер на сериозно вече трябваше да сме много по надолу и затова обръщам платната на север ...

Какво мислите по въпроса
        Не е само този в играта. Оставам мечи настроен...
        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Спите ли ставайте да видите азия какви ги върши.

Все си мисля че ако бяха приели изказването на тоя Юнкер на сериозно вече трябваше да сме много по надолу и затова обръщам платната на север ...

Какво мислите по въпроса
          Last edited by hristo72; 17.01.2013, 09:34.

Коментар

с това седене на едно място точно това се случва затваряш за сигурно ... а после хоп каро поп ...
            Ако ги оставиш пък получаваш обаждане от Маргин (не братята )

Ще затвори май около 3280-3300 - там се задържа, което пък ще направи звездата на ТАТО

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
              затворих късата не ми се оставя за през нощта,много рисково ми се стува
              с това седене на едно място точно това се случва затваряш за сигурно ... а после хоп каро поп ...

Коментар

• затворих късата не ми се оставя за през нощта,много рисково ми се стува

Коментар

• Къде ще затвори пазара днес ... за еврото се чудя ?

Коментар

• [QUOTE=зарата;1059371793] Новотни добави, че текущата ситуация е балансирана. Според него няма място за притеснение от високите разменни нива на еврото и ЕЦБ никога не е определяла цел за единната валута.

Да тя ЕЦБ няма какво да се притеснява все още защо ли да се ... но явно европейците имат щом като това ще им струва работата и ще живеят по трудно да кажем .

А на Германците им се чудя честно казано, то бива то може, но чак пък толкова да подържат тоя "съюз" ? Или търсят начин да си съберат вересийте и после дим да ме няма ...
                    Като казах съюз та се сетих за СССР имаше го после се разпадна, заради перестройката, а в Европа тепърва се създаде нещо подобно ...
                    А за златото познай за какво им е ... аз мисля че няма да го даряват на закъсалите страни ...
                    Last edited by hristo72; 16.01.2013, 22:07.

Коментар

Сигурно някой друг се е изказал днес че котировките на еврото не оказват влияние на Европата. Когато има движение всеки има и мнение сега като спряхме на никъде тишина с нож да я режеш ...

П.П Все се каня да питам абе какъв е тоя час дето излиза срещу съобщенията ни - дори и времето ни е вносно в БГ.

Ония, освен да си прехвърлят топката - какво друго може да се очаква от тях: "Към момента няма дефлационен натиск, смята Евалд Новотни, член на управителния съвет на Европейската централна банка (ЕЦБ). „В момента не виждам такъв, но ЕЦБ винаги е била нащрек за предотвратяване и на прекомерна инфлация, и на дефлация“, каза той. Новотни добави, че текущата ситуация е балансирана. Според него няма място за притеснение от високите разменни нива на еврото и ЕЦБ никога не е определяла цел за единната валута. След тези коментари двойката EUR/USD се е повишила до 1.3310."

На мен ми е интересен друг факт от днес:

"Централната банка на Германия съобщи, че ще изтегли около 20% от златните си резерви, оставени на депозит във Федералния резерв в Ню Йорк и в централната банка на Франция, връщайки ги обратно в Германия. Това се случва на фона на дебатите за прозрачност на нейните притежания в злато. Като част от новата си стратегия за управление на резервите, Deutsche Bundesbank заяви, че половината от притежаваното злато ще се върне в страната до 2020 г. От банката са съобщили, че не предприемат тези действия, защото смятат, че се задава нова финансова криза, а за да увеличат доверието в Германия и стабилността на еврото."

И наистина се чудя как да коментирам тоя факт ДЪЛГОСРОЧНО, който е много значим според моето мнение? Първо разбира се се сещам за обратната пропорция между златото и щатския долар. И си казах, че ако бих имал някакви доходи от злато, а очаквам някаква валута да поскъпва, какво ли бих направил, ама така, че да не бие много на очи, за да не срина пазара за минути?
                      Бе, не мога да се сетя какво ще правя и защо трябва да купувам някаква си валута, ако зная, че златото хвърчи нагоре?
                      Колебая се. Поздрави!
                      Last edited by зарата; 16.01.2013, 21:54.
                      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Джейсън успокой се-зная не е приятно,аз съм имал марджин кол на 5 цифрен акаунт

Кажи за Булброкеса,че аз съм се запътил да отварям и при тах акаунт,освен това ,че си имал голям мал-шанс-от друго има ли да се оплакваш от рях?
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• strong E

http://mobile.businessweek.com/artic...o-worry-europe

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                            Ако пак се изцепи този Юнкер, утре може и да не е много здрав

ПП (19:51): Да не би вече някой да се е изказал? Май им стана навик по това време
                            Сигурно някой друг се е изказал днес че котировките на еврото не оказват влияние на Европата.

Когато има движение всеки има и мнение сега като спряхме на никъде тишина с нож да я режеш ...

П.П Все се каня да питам абе какъв е тоя час дето излиза срещу съобщенията ни - дори и времето ни е вносно в БГ.
                            Last edited by hristo72; 16.01.2013, 20:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                              Мисля, че е време Хер Юнкер да поеме нещата в свой ръце
                              Ако пак се изцепи този Юнкер, утре може и да не е много здрав

ПП (19:51): Да не би вече някой да се е изказал? Май им стана навик по това време
                              Last edited by FxProST; 16.01.2013, 19:51.

Коментар

защо ги даваш тия цифри тук, за да помогнеш или за да покажеш че си информиран за форекса ?
                                Мисли си, че води битка със всички

Вчера трябваше да му излязат нива над 1.34, днес още чака, опасявам се, че докрая на седмицата ако не излезнат ще вика Марчето на Кол Което въобще не му го пожелавам!!!

Коментар

Working...
                                X