IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
    имам предчувствие че утре ще се пързаляме много здраво , ако не е и тази вечер
    То като да чувстваш влага не е като да влагаш чувства
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• имам предчувствие че утре ще се пързаляме много здраво , ако не е и тази вечер

Коментар

• само незнам какво сме им виновни на всички дето са се набутали с разни акции (хартийки) дето не струват и хартията в тях. Искренно искам да спечелите, ама надали....

Коментар

• ХАХАХХХХХХХХ

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Пуккккккккккккккк!!!
          Шемата,
          Пожелавам ти ВСЕКИ ДЕН ТАКА ДА ПОЗНАВАШШШШШ
          remember remember the fifth of november

Коментар

• Пуккккккккккккккк!!!
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
              а 8 каратовото..... изумявате с 24 каратовите си глупости.... медта или среброто са ценните примеси или има примеси , които човечеството още не знае колко са ценни....
              Димке, да не си помислиш, че си мисля, че имаш брада и приличаш на Карл Маркс !!! Нее, няма такова нещо !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                И аз така мисля, но златото може да я задмине.

Ако трябва да бъда точен мисля , че скоро 14-си каратовото злато ще струва по-скъпо от 24-ри каратовото заради ценните примеси в него.
                а 8 каратовото..... изумявате с 24 каратовите си глупости.... медта или среброто са ценните примеси или има примеси , които човечеството още не знае колко са ценни....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Финансите са велика наука. И големите финансисти са разделени фифти фифти в очакванията си, както и глупаците

Хахаха, направо съм поразен. Математиката е велика наука. Финасните е някаква мижава "научна" дисциплина, която тъпаците правят изкуственно сложна за да могат да съберат парите на другите тъпаци.

а тези примери с прасетата и тем подобни са изключително елементарни които показват, че на много хора им липсва елементарно практическо, логическо и житейско мислене.

Коментар

Ако трябва да бъда точен мисля , че скоро 14-си каратовото злато ще струва по-скъпо от 24-ри каратовото заради ценните примеси в него.
                    За руското злато може и да се окажеш прав някога след доста години, без да подозираш дори за момента каква истина каза - току виж среброто в него мине дори цената на златото поради тотално изчерпване на световните запаси!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                      Мисля , че няма да стигнем до разплащателна система в прасета............

Last edited by valio1900; 05.08.2012, 21:19.

Коментар

Сега гледах филмче за пигмеи останали далеч от цивилизацията. Не са преживели златен стандат и за тях нищо не значи, хартиените пари също са хартийки. Ако искаш да си вземеш жена ще ти трябват 5 прасета, но за целта ще трябва да излъжеш някой който има прасета да ти ги даде за жълтата тиникия. Мисли какво приложение ще и намериш, че да се съгласи.
                        Да де , ама говориш за ...човекоядци открили метала ( въобще метала, а не само златото) през 1963г. Да не сравняваме несравними неща. Мисля , че няма да стигнем до разплащателна система в прасета............

Коментар

Именно............казва че никой не е имал 10 цента за дузина Яйца , а тия с кеш парите сега ще имат ...така че не ги мисли. Не сравнявайте Голямата депресия със сегашнта криза . Разликата е огромна. А между другото с изявлението си че си СИГУРЕН в растежа на златото ти ..........направо препика половината финансисти (в световен мащаб).....който говорят за златен балон и очакваното падане на цената му.
                          Финансите са велика наука. И големите финансисти са разделени фифти фифти в очакванията си, както и глупаците
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Сега гледах филмче за пигмеи останали далеч от цивилизацията. Не са преживели златен стандат и за тях нищо не значи, хартиените пари също са хартийки. Ако искаш да си вземеш жена ще ти трябват 5 прасета, но за целта ще трябва да излъжеш някой който има прасета да ти ги даде за жълтата тиникия. Мисли какво приложение ще и намериш, че да се съгласи.

Коментар

Именно............казва че никой не е имал 10 цента за дузина Яйца , а тия с кеш парите сега ще имат ...така че не ги мисли. Не сравнявайте Голямата депресия със сегашнта криза . Разликата е огромна. А между другото с изявлението си че си СИГУРЕН в растежа на златото ти ..........направо препика половината финансисти (в световен мащаб).....който говорят за златен балон и очакваното падане на цената му.
                              че кой е казал че няма да падне? Купувам злато откакто наполеона беше 110 лв. сега е 500 лв. и падало е и е ставало. Да, ще падне, ама само колкото евреите да си напазаруват после ще има една посока: само нагооорее

само гледайте кво ще стане като опре ножа до франсетата и до швабите.... ако не е опрял вече....

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
                                да така е, за сметка на това тези с акцийките и книжните парички даже няма да имат шанс да получат оферта, НИКАКВА

http://nostalgia049.wordpress.com/20...ession-photos/

"...I was born during the depression, 1936, so don’t know much about it. But, my parents talked about all of the time. Like my mother so often said, “Eggs were only ten cents a dozen, but who had ten cents? ”

Коментар

Working...
                                X