IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте, чета ви от години, рядко взимам отношение. Тук обаче ми попадна информация, която касае живота и здравето на нашите деца. Може да се каже, че тук аз съм специалист. Става въпрос за ваксина, която съм убеден, че вреди на момиченцата, освен че фармацията обира милиони от джоба ни...
    http://dnes.dir.bg/news/vaxina-rak-m...11640100?nt=13
    Бъдете внимателни, не се хващайте на въдицата с безплатната ваксина!
    Дим Русев

Коментар

• Аз съм все още на мнение, че златото ще е над 2000 до 1 2 години...
      Междо другото триъгълник не значи, че цената ще продължи да пада,
      а че има по- голям шанс цената да пада... Което се знае от всеки с по-дълбоки джобове, което значи, че шанса да ви земат паричките е мн по- висок..
      Last edited by kostas19; 25.07.2012, 19:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
        май ще влизаме в дългите, зли пари мечка кво казваш
        Без мен
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
          Мастъре, сподели сигурен и евтин начин за съхранение на физическо злато
          Трезор в швейцария евтино и вероятно сигурно

Коментар

• Разтваряш го в царска вода и го нареждаш в мазето до нектарите

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Едва ли?! Има смисъл да печелиш време само ако времето работи за теб. Ако обаче времето работи срещу теб и с всеки "спечелен" ден рискуваш да загубиш още повече когато настъпи неизбежното, да печелиш време е признак на паническо заравяне на главата в пясъка за да не мислиш за немислимото...
              Тези които дърпат конците не ги бръсне колко лошо ще стане след време, те са си оплели кошничката. Естествено, както винаги, удара ще го понесе простолюдието. Така че времето не работи срещу "тях".

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                И аз на това се надявам че останаха доста депозити в левове. Май сглупих че чаках досега. Трябваше да ги набутам всичките в злато още преди 2 месеца... Ама на, който слуша Шемата така му се пада!
                Мастъре, сподели сигурен и евтин начин за съхранение на физическо злато

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  май ще влизаме в дългите, зли пари мечка кво казваш
                  остай го, налапа сърмата и загуби ума и дума

Коментар

• май ще влизаме в дългите, зли пари мечка кво казваш
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                      дано само да е преместило нивото с тия 25-30$ и пак да зацикли на едно място.
                      И аз на това се надявам че останаха доста депозити в левове. Май сглупих че чаках досега. Трябваше да ги набутам всичките в злато още преди 2 месеца... Ама на, който слуша Шемата така му се пада!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
                        Сега целта е да се печели време.
                        Едва ли?! Има смисъл да печелиш време само ако времето работи за теб. Ако обаче времето работи срещу теб и с всеки "спечелен" ден рискуваш да загубиш още повече когато настъпи неизбежното, да печелиш време е признак на паническо заравяне на главата в пясъка за да не мислиш за немислимото...
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ако не - налей направо
                          Щеше ми се още поне месец-два да устиска на тези цени, дано само да е преместило нивото с тия 25-30$ и пак да зацикли на едно място.

Коментар

• до есента ще бъде 1550 - 1650; после според политците в Европа и Щатите. Колко ще удържат не е ясно. Сега целта е да се печели време.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                              Почва се........
                              Сипи едно голямо преди да се е почнало..
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
                                без да се задълбочаам, струва ми се, акциите нагоре и златото нагоре; акциите надолу и златото надолу...
                                Без да се задълбочавам, струва ми се, предните два пъти не бе така... Дау си скачаше а златото си мируваше в ниското.

Коментар

Working...
                                X