IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
    айде още малко нагоре че ме сърбят ръцета да добавя още малко към късите
    Нямаш никакъв проблем. Само кажи на колко ще продадеш?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• айде още малко нагоре че ме сърбят ръцета да добавя още малко към късите

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Лично ти, Хасане, какво ще правиш ако съдбата на този закон покаже, че в САЩ няма демокрация?
        Лично ти Серьожа, какво ще направиш ако съдбата на този закон покаже, че в САЩ има демокрация ???
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Да !!!
          Лично ти, Хасане, какво ще правиш ако съдбата на този закон покаже, че в САЩ няма демокрация?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Има демокрация ако законът влезе в сила. Ако бъде спрян от Сената или бъдещият президент, значи няма. Просто е нали?
            Да !!!
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Значи в САЩ има демокрация
              Има демокрация ако законът влезе в сила. Ако бъде спрян от Сената или бъдещият президент, значи няма. Просто е нали?

Коментар

Най-после след 30 години борба Рон Пол прокара решение в Конгреса на САЩ за ревизия на Федералния Резерв.

Ако Сената на САЩ не го спре или новият президент на САЩ след Ноември месец не му сложи възбрана, здраве и живот около Нова година ще знаем с колко злато разполагат САЩ. Обзалагам се, че изненадата ще бъде огромна...
                Значи в САЩ има демокрация
                tnm

Коментар

• Най-после след 30 години борба Рон Пол прокара решение в Конгреса на САЩ за ревизия на Федералния Резерв.

A bill introduced by Rep. Ron Paul (R-Texas) to audit America’s central bank, the Federal Reserve, passed the US House of Representatives overwhelmingly Wednesday afternoon by a 327-98 vote.
                  Ако Сената на САЩ не го спре или новият президент на САЩ след Ноември месец не му сложи възбрана, здраве и живот около Нова година ще знаем с колко злато разполагат САЩ. Обзалагам се, че изненадата ще бъде огромна...

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
                    Зависи от триъгълника ! Има нисходящ , възходящ ....
                    Туй ке да е някой нов ТА

Коментар

• Тези дни в тази тема винаги ще има "познали" и "не познали" , но истината е
                      че докато не видим пробив на рейнджа при всеки спад или покачване да
                      пишете Пуккккк или да се самоцитирате е смешничко
                      Моите нагласи за първа цел 1666 и втора 1800 си остават .
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
                        трябва човек да е голям слепец да не вижда че не само златото, всички метали са много балонизирани, най вече среброто
                        Но в страната на слепите, едноокият е цар

Коментар

• трябва човек да е голям слепец да не вижда че не само златото, всички метали са много балонизирани, най вече среброто

Коментар

1609...

Не обичам да гледам как съм предвидил нещо и губя от това, че не съм се възползвал...
                            Глътка въздух, докато намажете ските

Коментар

1609...
                              Ето на почна се
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• 1609...

Не обичам да гледам как съм предвидил нещо и губя от това, че не съм се възползвал...

Коментар

X