Първоначално изпратено от Neo23
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЛично ти, Хасане, какво ще правиш ако съдбата на този закон покаже, че в САЩ няма демокрация?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа !!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИма демокрация ако законът влезе в сила. Ако бъде спрян от Сената или бъдещият президент, значи няма. Просто е нали?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗначи в САЩ има демокрацияСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНай-после след 30 години борба Рон Пол прокара решение в Конгреса на САЩ за ревизия на Федералния Резерв.
Ако Сената на САЩ не го спре или новият президент на САЩ след Ноември месец не му сложи възбрана, здраве и живот около Нова година ще знаем с колко злато разполагат САЩ. Обзалагам се, че изненадата ще бъде огромна...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Най-после след 30 години борба Рон Пол прокара решение в Конгреса на САЩ за ревизия на Федералния Резерв.
A bill introduced by Rep. Ron Paul (R-Texas) to audit America’s central bank, the Federal Reserve, passed the US House of Representatives overwhelmingly Wednesday afternoon by a 327-98 vote.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнениетрябва човек да е голям слепец да не вижда че не само златото, всички метали са много балонизирани, най вече среброто
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение1609...
Не обичам да гледам как съм предвидил нещо и губя от това, че не съм се възползвал...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение1609...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
�
Коментар