If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Скоро срещнах озарен младеж-бивш златар(май до скоро пукаше балона на златото,Шломо,или Cхема май.Сега запечатва мед в глинени гърнета."Ако са опряли до това злато значи балона на турската икономика е пред спукване. Другият вариант, е да са решили да приберат златото на хората за да ги направят по-активни икономически. Третия вариант е комбинация от първите два - омекотяват спукването на балона с това злато при което то "изчезва" чрез финансови шменти капели, а хората се хващат за "мотиките". http://www.segabg.com/article.php?id=611551
Симо - за съжаление пчелния мед се изкупува под 4,00 лв/кг ........
Производителите хвърлят капи от радост ако намерят кой да им го купи на 4,00 лева
Та сметките по-горе са ти лекинко грешни
Има голям внос на аржентински "мед" - под 1 евро/кг.
Значи количествата ще са още по-големи.
Иначе, наистина тъжна ситуация, но според мен човек трябва да е по-предприемчив и да се пробва сам да си го пласира. Например моита приятелка продава на една позната меда в нейната фирма (без такси и комисионни, просто за да помогне) и от там знам тая цена. И колегите се кефят, защото знаят, че е истински мед.
Абсолютно си прав. Пчелния мед е супер, ама нека да посмятаме малко:
10 лв = 1 кило мед
1000 лв = 100 кила мед (абе все ще намерим къде да го скътаме)
10 000 лв = 1000 кила мед (е това вече си е проблем да съхранение)
и т.н.
Да не говорим, че едно наводнение и меда ти отишъл и т.н. Иначе и аз съм фен на пчелния мед
Симо - за съжаление пчелния мед се изкупува под 4,00 лв/кг ........
Производителите хвърлят капи от радост ако намерят кой да им го купи на 4,00 лева
Та сметките по-горе са ти лекинко грешни
Има голям внос на аржентински "мед" - под 1 евро/кг.
Меда е по пари от златото. Хората винаги са имали нужда и ще имат нужда от мед. Но ако настъпи момент в който не можеш да си купиш нищо нито с мед нито със злато, медът можеш да го изядеш, пък златото не можеш.
Да не стане тъй, че да гледаш как Мечо папа мед и се облизва, пък ти да си трошиш зъбите с жълтици
Абсолютно си прав. Пчелния мед е супер, ама нека да посмятаме малко:
10 лв = 1 кило мед
1000 лв = 100 кила мед (абе все ще намерим къде да го скътаме)
10 000 лв = 1000 кила мед (е това вече си е проблем да съхранение)
и т.н.
Да не говорим, че едно наводнение и меда ти отишъл и т.н. Иначе и аз съм фен на пчелния мед
че златото е единствения полезен метал за Анануките . Именно через преработката му в моноатомна структура те го ползвали за подържане на гена им за безсмъртие. Та затова при предишното си идване ни обяснили (втълпили) , че е ценен ......да им го събираме до следващото им идване (Нибуру)......и да си го вземат мързеливците наготово.
Викаш, не е важно да мен да ми е добре. По-важно е на Вуте /анануктите/ да им е зле?!...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Ей Баце - лятото остави детето без маратонки ама зима иде.. продавай докато е топло
Не съм .....купих му , ама друго не купих. А като гледам цената ....и добре съм направил, тя не е мръднала. Така и си ми стоят париците по банки и лекичко си се увеличават. Разбира се , наполовина съм в имоти.........Под 1450 нема да взема ако ще турско да стане. Всъщност истината е че съм скептичен към метала злато. На морето четох една книга на Джеймс Ролин - Карта от кости ........Катакомби,карти, Ватикана , мощи на светци .............интересна е . Целта на всички герои са мощите на влъхвите признали Христос. Оказа се че кокаляците са маскирано злато във някакъв моноатомен строеж с което се придобиват сили като левитация, телепортация...и тем подобни. После се зарових и намерих доста интересни хипотези като например, че златото е единствения полезен метал за Анануките . Именно через преработката му в моноатомна структура те го ползвали за подържане на гена им за безсмъртие. Та затова при предишното си идване ни обяснили (втълпили) , че е ценен ......да им го събираме до следващото им идване (Нибуру)......и да си го вземат мързеливците наготово. А част от кукловодите го знаят това, ама им е обещано нещо и си трайкат.....................Ей , бегай че се отплеснах ,а имам сума ти задачи................
само незнам какво сме им виновни на всички дето са се набутали с разни акции (хартийки) дето не струват и хартията в тях. Искренно искам да спечелите, ама надали....
Абе остави се. То вече и хартия не дават, всичко е електронно. Не можеш и да се обършеш
Коментар