Първоначално изпратено от Neo23
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
ХАХАХХХХХХХХ
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПуккккккккккккккк!!!
Пожелавам ти ВСЕКИ ДЕН ТАКА ДА ПОЗНАВАШШШШШremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениеа 8 каратовото..... изумявате с 24 каратовите си глупости.... медта или среброто са ценните примеси или има примеси , които човечеството още не знае колко са ценни....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеИ аз така мисля, но златото може да я задмине.
Ако трябва да бъда точен мисля , че скоро 14-си каратовото злато ще струва по-скъпо от 24-ри каратовото заради ценните примеси в него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеФинансите са велика наука. И големите финансисти са разделени фифти фифти в очакванията си, както и глупаците
Хахаха, направо съм поразен. Математиката е велика наука. Финасните е някаква мижава "научна" дисциплина, която тъпаците правят изкуственно сложна за да могат да съберат парите на другите тъпаци.
а тези примери с прасетата и тем подобни са изключително елементарни които показват, че на много хора им липсва елементарно практическо, логическо и житейско мислене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеИ аз така мисля, но златото може да я задмине.
Ако трябва да бъда точен мисля , че скоро 14-си каратовото злато ще струва по-скъпо от 24-ри каратовото заради ценните примеси в него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеМисля , че няма да стигнем до разплащателна система в прасета............
Ако трябва да бъда точен мисля , че скоро 14-си каратовото злато ще струва по-скъпо от 24-ри каратовото заради ценните примеси в него.Last edited by valio1900; 05.08.2012, 21:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеСега гледах филмче за пигмеи останали далеч от цивилизацията. Не са преживели златен стандат и за тях нищо не значи, хартиените пари също са хартийки. Ако искаш да си вземеш жена ще ти трябват 5 прасета, но за целта ще трябва да излъжеш някой който има прасета да ти ги даде за жълтата тиникия. Мисли какво приложение ще и намериш, че да се съгласи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеИменно............казва че никой не е имал 10 цента за дузина Яйца , а тия с кеш парите сега ще имат ...така че не ги мисли. Не сравнявайте Голямата депресия със сегашнта криза . Разликата е огромна. А между другото с изявлението си че си СИГУРЕН в растежа на златото ти ..........направо препика половината финансисти (в световен мащаб).....който говорят за златен балон и очакваното падане на цената му.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Сега гледах филмче за пигмеи останали далеч от цивилизацията. Не са преживели златен стандат и за тях нищо не значи, хартиените пари също са хартийки. Ако искаш да си вземеш жена ще ти трябват 5 прасета, но за целта ще трябва да излъжеш някой който има прасета да ти ги даде за жълтата тиникия. Мисли какво приложение ще и намериш, че да се съгласи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеИменно............казва че никой не е имал 10 цента за дузина Яйца , а тия с кеш парите сега ще имат ...така че не ги мисли. Не сравнявайте Голямата депресия със сегашнта криза . Разликата е огромна. А между другото с изявлението си че си СИГУРЕН в растежа на златото ти ..........направо препика половината финансисти (в световен мащаб).....който говорят за златен балон и очакваното падане на цената му.
само гледайте кво ще стане като опре ножа до франсетата и до швабите.... ако не е опрял вече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholakда така е, за сметка на това тези с акцийките и книжните парички даже няма да имат шанс да получат оферта, НИКАКВА
http://nostalgia049.wordpress.com/20...ession-photos/
"...I was born during the depression, 1936, so don’t know much about it. But, my parents talked about all of the time. Like my mother so often said, “Eggs were only ten cents a dozen, but who had ten cents? ”
Коментар
Коментар