IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
    1615 на 28
    Не, това са котировките злато/долар и сребро/долар. Става въпрос за котировка злато/сребро.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Шемата, всъщност може и да печелиш когато скъсиш златото но само в един единствен случай - скъсяваш златото и удължаваш среброто. Това е желязна стратегия. Важно е обаче да си намериш читав брокер с минимални спредове при суап числата.

Всъщност интересно ми е дали има брокер който котира пряко XAU/XAG и какви са суап числата там?!
      1615 на 28

Коментар

Мдаааа... А какво ли ще стане когато хората разберат, че 80% от златото което се води на хартия всъщност не съществува?!
        ами какво ще стане: ще останат с пръст в устата или в г..а, кой където си избере. И ще им текат лигите покрай такива като нас дето се греем с ИСТИНСКИ жълт метал

Коментар

Шемата, всъщност може и да печелиш когато скъсиш златото но само в един единствен случай - скъсяваш златото и удължаваш среброто. Това е желязна стратегия. Важно е обаче да си намериш читав брокер с минимални спредове при суап числата.
          Серьожа, има брокери, при които не се плаща нищо при ценните метали, нито за дълга нито за къса позиция !!!
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Шемата, всъщност може и да печелиш когато скъсиш златото но само в един единствен случай - скъсяваш златото и удължаваш среброто. Това е желязна стратегия. Важно е обаче да си намериш читав брокер с минимални спредове при суап числата.

Всъщност интересно ми е дали има брокер който котира пряко XAU/XAG и какви са суап числата там?!
            Last edited by Forex Master; 09.08.2012, 20:25.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Колега... взимай по-малки позиции с ливъридж 1:5 максимум и търгувай без стопове .

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              да колега
              рано е още.но аз злато не скъсявам.само удължавам
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Мдаааа... А какво ли ще стане когато хората разберат, че 80% от златото което се води на хартия всъщност не съществува?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Ти в дълги при Златото ли влизаш?
                  да колега
                  рано е още.но аз злато не скъсявам.само удължавам
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Сакън !!! Не играй стопаджийската докато е в РЕЙДЖ. ЗЛОТО и петрола могат да си рейнджат до безкрайност. Имам 21 ударени поредни стопа на петрола преди няколко години.

1625 да мине и задържи.да ми позеленее и на седмична.всички бикове ще пусна срещу вас сега не го пипам.трая си.тренираме
                    може далече да е.слагам стопа аз.иначе целия ставам на стоп
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ти в дълги при Златото ли влизаш?

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      скоро време ще е
                      няма само аз да давам жертви.колко стопа ми заминаха заради тебе и схемата.сега наближава време да си го върна.насъсквам го злото.тренира доста време.време му е

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                        скоро време ще е
                        няма само аз да давам жертви.колко стопа ми заминаха заради тебе и схемата.сега наближава време да си го върна.насъсквам го злото.тренира доста време.време му е
                        Сакън !!! Не играй стопаджийската докато е в РЕЙДЖ. ЗЛОТО и петрола могат да си рейнджат до безкрайност. Имам 21 ударени поредни стопа на петрола преди няколко години.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Ще дойде Видов ден !!!
                          скоро време ще е

Коментар

Много кораво това Зло! Колко много добри данни излизат и не могат да го пречупят!
                            Ще дойде Видов ден !!!
                            tnm

Коментар

• Много кораво това Зло! Колко много добри данни излизат и не могат да го пречупят!

Коментар

Много дълго се задържа над 1600 $ това Злато!
                                Прав си, време е да иде над 1800

Коментар

Working...
                                X