Първоначално изпратено от UNSS
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеШемата, всъщност може и да печелиш когато скъсиш златото но само в един единствен случай - скъсяваш златото и удължаваш среброто. Това е желязна стратегия. Важно е обаче да си намериш читав брокер с минимални спредове при суап числата.
Всъщност интересно ми е дали има брокер който котира пряко XAU/XAG и какви са суап числата там?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМдаааа... А какво ли ще стане когато хората разберат, че 80% от златото което се води на хартия всъщност не съществува?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеШемата, всъщност може и да печелиш когато скъсиш златото но само в един единствен случай - скъсяваш златото и удължаваш среброто. Това е желязна стратегия. Важно е обаче да си намериш читав брокер с минимални спредове при суап числата.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Шемата, всъщност може и да печелиш когато скъсиш златото но само в един единствен случай - скъсяваш златото и удължаваш среброто. Това е желязна стратегия. Важно е обаче да си намериш читав брокер с минимални спредове при суап числата.
Всъщност интересно ми е дали има брокер който котира пряко XAU/XAG и какви са суап числата там?!Last edited by Forex Master; 09.08.2012, 20:25.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Колега... взимай по-малки позиции с ливъридж 1:5 максимум и търгувай без стопове.
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеда колега
рано е още.но аз злато не скъсявам.само удължавамМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТи в дълги при Златото ли влизаш?
рано е още.но аз злато не скъсявам.само удължавамИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСакън !!! Не играй стопаджийската докато е в РЕЙДЖ. ЗЛОТО и петрола могат да си рейнджат до безкрайност. Имам 21 ударени поредни стопа на петрола преди няколко години.
1625 да мине и задържи.да ми позеленее и на седмична.всички бикове ще пусна срещу вассега не го пипам.трая си.тренираме
може далече да е.слагам стопа аз.иначе целия ставам на стопИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Ти в дълги при Златото ли влизаш?
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениескоро време ще е
няма само аз да давам жертви.колко стопа ми заминаха заради тебе и схемата.сега наближава време да си го върна.насъсквам го злото.тренира доста време.време му еМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениескоро време ще е
няма само аз да давам жертви.колко стопа ми заминаха заради тебе и схемата.сега наближава време да си го върна.насъсквам го злото.тренира доста време.време му еБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩе дойде Видов ден !!!
няма само аз да давам жертви.колко стопа ми заминаха заради тебе и схемата.сега наближава време да си го върна.насъсквам го злото.тренира доста време.време му еИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеМного кораво това Зло! Колко много добри данни излизат и не могат да го пречупят!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеМного дълго се задържа над 1600 $ това Злато!
Коментар
Коментар