IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да подкрепя и аз с нещо новопоявилата се тенденция и в тази тема да се болдва текст и да се пуска с мащаб 40:

“Unless the Federal Reserve comes up with a long-term plan for printing food, water, rare earths, silver, we are going to have serious problems because the paper will become worthless. Longer-term, no one is going to keep giving you something that is critical and rare in exchange for something you can just press a button and print."

За домашно, това да се напише 100 пъти от разни оптимисти, като Лорда
    Няма какво да се коментира повече. Дълго злато и умни покупки, винаги когато манипулаторчетата изтрескат подобни спадове
    Даже до пролетта да продължат да го натискат (а това няма да може да продължи вечно) само ще опъват ластика на златото. Предстоят цени, които не сме виждали - само тайминга не е уточнен още.
    До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
      Тъпунгер си и тапунгер си остана. Що не четеш докрая бе тъп милиционер:

„Ако златото поевтинее, надявам се да съм достатъчно умен, за да купя още. Ако златото поевтинее много, надявам се да съм достатъчно умен, за да купя много повече“

Ххахаххаахха ДОТОЛКОВА ли ти издържаха силичките малкия, че взе да обиждаш? Днес гледам корекцийката продължава с пълна сила. Май може да стъпне на 1500, ако не до края на света, то до края на годината. Приготви си вазелина и не мрънкай. Щото 2013 ще е годината на истинското сгромолясване на златната пирамида. Дреме ми на жезъла, кои ще останат затрупани под златната планина и като едни вкаменелости ще останат там во век и веков. То и самото злато е вкаменелост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Защо мълчите бе златари? Май ще гризнете дръвцето този път много здраво а?
        Тъпунгер си и тапунгер си остана. Що не четеш докрая бе тъп милиционер:

„Ако златото поевтинее, надявам се да съм достатъчно умен, за да купя още. Ако златото поевтинее много, надявам се да съм достатъчно умен, за да купя много повече“

Коментар

Аз помня началото на 80-те при Рейгън какво се случи. Опасявам се, че през втория мандат на хваналия тен ще стане същото
          Значи нищо не помниш... Тогава борбата бе за по-високи лихви на долара /лихвата на Фед мина 20%/. Сега е точно обратното, искат по-ниска лихва. Нормално... Дори и само с 1% да вдигнат лихвата фалират след половин година!

Нямат вече полезен ход. Скоро когато среброто удари 100 долара пак ще са фалирали!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
            няма бе Лорде, в края на годината е нормално да падне - баланси се оправят, подаръци се купуват...............винаги така е било. Ако някой е толко на зор точно сега да продава може и да загуби, но такива зорлии обикновено не инвестират в злато. Та не бери грижа за златарите, наш'та е лесна
            Ще видим колко е лесна ако направят подобна корекцийка за която пише Роджърс.
            Тогава може и повече от петилетка да си стои под 1000. Аз помня началото на 80-те при Рейгън какво се случи. Опасявам се, че през втория мандат на хваналия тен ще стане същото , ако не по-лошо

Коментар

няма бе Лорде, в края на годината е нормално да падне - баланси се оправят, подаръци се купуват...............винаги така е било. Ако някой е толко на зор точно сега да продава може и да загуби, но такива зорлии обикновено не инвестират в злато. Та не бери грижа за златарите, наш'та е лесна

Коментар

Шемата изчезна нейде, ма май ъпърите тука с умиление ще си спомнят за него.
                Лордето какъвто е устатник голям дразнител се оформя да им е

Коментар

• Жълтото в тоалетната.
                  Не е препоръка.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Защо мълчите бе златари? Май ще гризнете дръвцето този път много здраво а?

Коментар

• Ххаххаххахахахаххахахаххаххаха
                      ХУБАВА КОРЕКЦИЙКА ВИ ПРЕДСТОИ!!!
                      http://www.investor.bg/analizi/91/a/...pazliv,144516/

Коментар

• Златото май доста по-бързо, отколкото очаквах, ще тества 1500.

Коментар

• Корекцията ми се види до $1640, сетне пак потегляме на горе. Март месец 2013 предвиждам банкет на Инвестора. Всички ще са поканени, сметката ще плаща Лорда

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                            В една работа, щом са хванат да я вършат и циганите и жените, търси си друг занаят !!!
                            глупака си ти, както всеки кмет свикнал на безплатната софра. За твое инфо циганите се занимават много преди ти да си чул за жълтия метал. Ама циганите тарикати не тия дето ровят из кметските кофи. И са били винаги добре и при 100 доларес за унция и при хиляда

Коментар

• Фиска, колкото дойдоха - всички казаха по нещо. Ей го и Музов казва и се кръсти всяка сутрин за две и двеста на квадрат. Ама..железо си требва за тоз бизнес
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                                Сакам...................ама съм 1000% сигурен , че ги немаш тия пАри.............и ша треа ти пращам ''Джаро''
                                Айде пращай Джаро, аз ти казвам, че златото ще стъпи на 1400 напролет глупи!

Коментар

Working...
                                X