IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей, и на вас ви казах, точно като онези при фармата...
    После да не кажете "амчи бате шо не каза"
    Желая успех в начинанията.
    Не е препоръка.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Ще мине само в твоите напразни мечти. Март 2013г. ще е 1400 талера. Хайде на бас за 150 000 лв. Сакаш ли да се пробваш?
      Сакам...................ама съм 1000% сигурен , че ги немаш тия пАри.............и ша треа ти пращам ''Джаро''
      Last edited by БАЦЕ; 18.12.2012, 23:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
        Форекс Мастера ще излезе прав.............между празниците , яко закупуване...............Златан ще мине 2000-те още първите 3 месеца на 2013.....
        Ще ви са. Краткия ми опит от 2 петилетки показва, че всички ще бъдат прецакани и то по няколко пъти, ВЕРВАИ МИ!!!
        Ще има и надолу и нагоре, докато свърши вълната за стригане. А във времето е трудно да се каже колко са овците и да ви кажа ще почакате за 2000$. Има много за стригане.

В една работа, щом са хванат да я вършат и циганите и жените, търси си друг занаят !!!
        Че и със златото, много станаха тарикатите на клона!!!
        Last edited by KMETA; 18.12.2012, 23:45.
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Форекс Мастера ще излезе прав.............между празниците , яко закупуване...............Златан ще мине 2000-те още първите 3 месеца на 2013.....
          Ще мине само в твоите напразни мечти. Март 2013г. ще е 1400 талера. Хайде на бас за 150 000 лв. Сакаш ли да се пробваш?

Коментар

• Форекс Мастера ще излезе прав.............между празниците , яко закупуване...............Златан ще мине 2000-те още първите 3 месеца на 2013.....

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
              Има ли живи ?
              Живи и къси
              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                .... продадоха злато за да купуват акции ....
                ....Светът е пълен с идиоти! ....

http://www.youtube.com/watch?v=ugGpHD-F26s

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Tва е корекцията дето трябваше да се случи преди 20 дена. Сега да видим до към 1630 - 1590 (според стария анализ ....) ще може да го докара до Коледа
                  Аз мисля, че това е коледна промоция, след нова година ще има сгромолясване заедно с петрола, като златото може да стигне къде 1400.

Коментар

• Tва е корекцията дето трябваше да се случи преди 20 дена. Сега да видим до към 1630 - 1590 (според стария анализ ....) ще може да го докара до Коледа
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Има ли златари

Много просто продадоха злато за да купуват акции че днес беше много здрав ден с много брейкаути.
                      Лошото е че много силно се ми се дигнаха някои акции докато за 2 часа бях зает.
                      Пазар засега изглежда много силно подкрепен, но според мен ще се опита ниво около 1630

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Има ли живи ?
                        Schemata трябва да се появи всеки момент
                        |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                        |___________||__|___|)
                        (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Не !

хахаха... тес са уляха бе, вечи са плаша...

А сега по сериозно: очаквам още водопадчета по празниците. Аз съм в толкова дълги, че изобщо не ме вълнуват подобни шашми. След ЧНГ картинката ще е съвсем друга
                          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Има ли живи ?
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• http://www.klassa.bg/news/Read/artic...D1%82%D0%BE%3F

Коментар

Ти не направи ли тази операция ноември - на 1677.............или бъркам с юли на 1577................тогава май пак се кани да обръщаш всичко................
                                Ще обръща ама сърце не му даде, щото една лихва от десетки левове ще изгуби, а с това може да купи една сребърна монетка.

Коментар

Working...
                                X