If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Форекс Мастера ще излезе прав.............между празниците , яко закупуване...............Златан ще мине 2000-те още първите 3 месеца на 2013.....
Ще ви са. Краткия ми опит от 2 петилетки показва, че всички ще бъдат прецакани и то по няколко пъти, ВЕРВАИ МИ!!!
Ще има и надолу и нагоре, докато свърши вълната за стригане. А във времето е трудно да се каже колко са овците и да ви кажа ще почакате за 2000$. Има много за стригане.
В една работа, щом са хванат да я вършат и циганите и жените, търси си друг занаят !!!
Че и със златото, много станаха тарикатите на клона!!!
Много просто продадоха злато за да купуват акции че днес беше много здрав ден с много брейкаути.
Лошото е че много силно се ми се дигнаха някои акции докато за 2 часа бях зает.
Пазар засега изглежда много силно подкрепен, но според мен ще се опита ниво около 1630
А сега по сериозно: очаквам още водопадчета по празниците. Аз съм в толкова дълги, че изобщо не ме вълнуват подобни шашми. След ЧНГ картинката ще е съвсем друга
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Ти не направи ли тази операция ноември - на 1677.............или бъркам с юли на 1577................тогава май пак се кани да обръщаш всичко................
Ще обръща ама сърце не му даде, щото една лихва от десетки левове ще изгуби, а с това може да купи една сребърна монетка.
Коментар